.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Курсове в Имидж79 (Варна)- отзиви

Има ли някой от форума, който да има някакви впечатления от там. Трябва ми подготовка за TestDaF, но се колебая между Имидж и Езиков център Варна (по-познат като Гьоте). Средствата ми са доста ограничени, а разликата в цените е повече от двойна. Налага се бързо да вземам решение, но за Имидж не съм чувала много. Помагайте!

За тоя Имидж нищо не съм чувала изобщо, а в Езиковия център сестра ми направи едни курсове и взе сертификат Гьоте Б2. Беше доволна от школата, още с влизането си, като я попитат какъв език иска да учи или вече знае, и обръщат на езика. Мисля, че и ти ще останеш доволен.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Аз също ходих на курс там и наистина останах доволна. Само че сега ми трябват индивидуални часове специално за ДаФ и честно казано тайно се надявам някой да ми похвали Имидж, защото наистина разликата в цената е доста голяма.

Може би ще ме упрекнеш за това мислене, но цената често има значение и за качеството.
    Може да пробваш в Имидж все пак, за да видиш за какво става дума и сама да си прецениш.
    Аз обикновено сама виждам кое място става и кое не. Примерно, не отричам че във всяка една школа има специалисти-филолози и лингвисти, но не всяка школа може да се похвали с добър подход и сериозно отношение. Това просто се усеща.
    Имам предвид, че в някоя др. школа може пак да има специалисти, но работата да не е интензивна и качествена, и нито ти научаваш, нито се работи реално.

Надявам се с Имидж нещата не стоят така, но аз наистина не съм чувала нищо за техните курсове, даже ми звучат толкова ново, та нищо чудно отскоро да са "на сцената".
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Здравейте, аз съм карала в Имидж 79 и съм страшно доволна от всичко! Така че не се колебайте гарантирам с две ръце за тях. Качеството на обучение е много добро, преподавателите са професионалисти, персонала е страхотен. Обясняват много подробно и си личи, че за тях клиента е на първо място за разлика от други места, където гледат да ти вземат парите само. Изкарала съм там 3 нива по Немски език, като започнах от нулата и мога да кажа, че наистина научих много.! Винаги ги препоръчвам на мои познати които също в последствие са станали техни клиенти и са останали също така доволни. За мен това е една от най-добрите школи във Варна, като говорим за цена-качество, и до колкото знам съществуват от 5-6 години като фирма, което миля че е показателно.

Здравейте, преди 2 години записах при тях курс по английски. Не съм доволен. Нито преподаването е на ниво, нито персонала. Обстановката беше потискаща и мрачна. Учебниците стари. Дадох си парите на вятъра. Не ходете там!

borqna angelova
    Guest
    Странно.. моето дете учи в Имидж 79 и съм страшно доволна, според мен това е коментар на човек, който не е стъпвал в офиса им... най вероятно някой конкуренция аман от такива! От личен опит мога да кажа, че офиса им е най-нормален, новичък, приветлив със прозорци нищо мрачно и подтискащо..не знам от къде го измислихте ) . Учебниците, които дават няма как да са стари и използвани, тъй като правят персонално копие на всеки клиент в зависимост от нуждите му. На нас лично ни изкараха дори няколко различни учебни материали и помагала, с които да работи моето дете. Съобразяват се изцяло с свободното ти време което за мен е огромен плюс. Мили и отзивчиви, препоръчвам горещо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си