- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Инетерсна слУчкА
Филмът е интересен![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Аа, каква приятна темичка ^^
always late but worth the wait!
Айде едно поздравче за всички читатели: http://www.youtube.com/watch?v=yd1uE...eature=related
На мен май ми трябва раздел романтика :/
Щом ви се четат подобни истории ето още една.... и пак казвам, че не е измислица
Беше декемврийски ден, предната нощ беше валяло сняг и навън всичко беше в киша. Стоях си в къщи и по някое време ми звънна един познат с който рядко пием кафе. Той беше с още едно момче което бегло познавам. Пуснахме се по чершията но повечето заведения бяха пълни. След дълго обикаляне накрая седнахме в едно кафенце където не бях сядал сигурно от 5, 6 години.
Докато си пийвахме кафенцатата забелязохме , че едни момичета от съседната маса ни зяпат и се подсмихват нещо.....
Не ми се видяха познати физиономии, а и другите две момчета също не ги познаваха.
След 5, 10 минути момичетата изведнъж дойдаха до наща маса и попитаха дали могат да седнат до нас. Поканихме ги разбира се.
Двете момичета седнаха от единия край на масата , а едното седна до мен и ми каза "мога ли да те питам нещо" аз и казах ми питай ме..
Тя ме хвана за ръката и ме пита дали съм бил ходел с едикояси преди едиколкоси години и аз и казах да аз съм и я питах тя откъде ме познава !
Тя ми отговори, че момичето с което съм ходел и е сестра. Чак тогава зацепих коя е и си спомних за името и, ама тя беше малка когато ходих със сестра и и обясних, че затова не съм я познал.
Тогава тя почна да ми обяснява колко била влюбена като малка в мен и как искала да се омъжи за мен и разни такива глупости....
Като и да е тя ми поиска телефона и аз и го дадох и и казах да прати поздрави на сестра си.
От другия ден се почнаха постоянни обаждания от нейна страна, "айде на кафе" "кога ще се видим" и тн. Това продължи няколко месеца
Нямах интерес към нея и и казах да престане да ми звъни всеки ден, защото няма да излезнем , а и съм ходил с сестра и дълго време така че няма да стане работата. Не бяхме излизали но тя си звънкаше от време на време да ме чуе.
След това излезнаха едни ваучери на мтел с които говориш безплатно от 9 вечерта до 5 сутринта (още помня рекламата
http://www.vbox7.com/play:6329c9e3 ) и започнахме да си говорим всяка вечер имало е доста случаи до 5 сутринта.
Тогава започнах я опознавам и ми се стори готин човек.
Споделяхме се всякви работи (всичко беше тайна разбира се)
След известно време, вече може би май месец тя ми сподели , че си има приятел и че я е отворил ( беше на 16, някъде 2 месеца преди да стане на 17) тогава беше първият път когато ме жегна нещо.
Попитах я вече ще ме остави ли на мира и тя ми отговори, че за мен винаги ще се намери едно местенце.
Мина се време и взехме да се чуваме по-рядко. Или тя беше с прителя си и не и беше до мен или аз си имах няква работа...
Честно казано тогава взе да ми липсва това внимание което ми обръщаше преди и се чувствах малко кофти.
Един ден както си обикалях с колата с двама мои приятели минавахме покрай една автобусна спирка и с периферното си зрение ми се стори, че я видях. Обърнах колата, спрях пред спирката и се указа, че наистина е тя. Махнах и с ръка да се приближи.
Тя дойде и я питах за къде се е запътила. Тя ми каза , че отива до гаджето си, и аз и казах да се качи да я закарам. Няколко дни по-късно ми се обади да ме покани на рождения си ден , който щяла да празнува в приятеля си. Аз разбира се отказах под предлог,че не познавам никого там. Тогава тя ми каза, че иска да се видим и не приема не за отговор. Съгласих се с ясната идея какво ще се случи като се видим (може би бях привлечен от идеята да бъда нечий любовник)
Няколко дни след това тя ми се обади и ми каза къде е и ще ме чака там. Запалих колата и отидох да я забера. Когато се видяхме и двама бяхме притеснени по не една и две обективни причини.
Седнохме на едно заведение пихме по едно кафенце след това я попитах къде иска да отидем и тя ми каза някъде извън градът.
Усамотихме се в една горичка излезнахме от колата поприказвахме си малко и в един момент аз я прегърнах и започнах да я целувам.
И двама бяхме възбудени от идеята, че правим нещо лошо, нещо нередно именно това беше тръпката. След това седнахме в колата аз си запалих цигара и бях пуснал малко седалката, а тя си сложи главата в скута ми. Усети ми члена който беше се натопорчил в крачола ми, погледна ме и ме попита не ме ли дразн така както е надолу в крачола ми. Аз и отговорих, че ако я притеснява може да го премести. Тогава тя ми разкопча дънките извади ми члена и започна да си играе с него. Аз я попита дали няма да ми го налапа така и така е отвънка :Д Тя ми отговори , че прави свирки само преди секс.
Аз и казах тва да ти е проблема и секс ще има.
Тогава тя ми го налапа и започна да го смуче с всчка силаз не беше много добра но за сметка на това влагаше ентусиазъм.
Разкопчах и дънките и си вкарах пръстите в сливата и при което усетих , че устата и започва да става все по влажна.
След това пуснах нейната седалка напълно свалих и дънките и я одупих. Разтворих и бузките с ръце и започнах да я лижа. Вкарвах си езика във влажната и слива от време на време и смучех клиторът.
След малко вече усетих, че е достатъчно възбудена, обърнах я по гръб и и започнах да я чукам точно така както се чука чужда жена, без грам нежност и без да я жалиш, абе точно си беше чукане...
По едно време ми стана доста топло излезнах от колата и я одупих.
Аз бях прав извън колата, а тя беше одупена на седалката.
Чуках я колко силичка имам. След малко тя явно ме усети, че ще свършвам и ми каза нещо от рода на изчакай малко не свършвай още...
Тогава аз забавих леко и след няма и минута тя ми каза свърши в мен...... и леко трепереше. Аз не я чух първия път и викам "м ? " Тя ми повтори искам да свършиш в мен.... Ами бях толкова възбуден и без много много да му мисля и напълних сливата
Това беше единствения случай в който аз и момичето да свършим заедно.
След това си я закарах до тях, на излизане тя ме целуна погледна ме и ми каза да не се притеснява...... че не ходим..... и че никой няма да разбере какво е станало......
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ей Браво много си добър! Ми после нямаше ли някви проблеми с тва че си се изпразнил в нея?
Леле ти си откачен .. кефиш, ама наистина не те ли притеснява, че си свършил в нея?
То от един път не се фаща :Д
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
е направо ме кефите с тези истории - Браво , отдава ви се писането![]()