.
Отговор в тема
Страница 100 от 103 ПървиПърви ... 509096979899100101102103 ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 2553
    Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    А на някои просто структурата им е такава, че краката са им по-пълни.
    Абе, то си личи кога краката са такива, защото са мазни. :Д

Супер фен Аватара на Jaune
    Абе, то тва ясно, ама аз говорех точно за структурата. :Д

Супер фен Аватара на tonssy
    Именно- може и до структурата да си е, а може и до храненето. Това имах предвид, като попитах как е направено заключението, че повечето момичета "на тази възраст" са със слаби крака. Личните ми наблюдения, ми говорят друго :Д

Супер фен Аватара на Deadlock
    mayaaa, насърчаваш момиче, което очевидно има анорексични (в съвсем БУКВАЛЕН смисъл) нагласи.

anonymous708973
    Guest
    Не знам как може да я наричате анорексична.
    Честно... замислям се вие колко тежите и как изглеждате, защото това ГРАМ не мяза на анорексично. Съвсем нормална е, даже има за чистене в областта на корема и талията.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Честно... замислям се вие колко тежите и как изглеждате, защото това ГРАМ не мяза на анорексично. Съвсем нормална е, даже има за чистене в областта на корема и талията.
    Тя не прилича на анорексичка в момента, много си е добре според мен даже, обаче с тия приказки колко МНОГО имала нужда да отслабва си върви баш към такива наклонности.

Ама, честно казано, не знам дали ме дразнят повече attention whore като нея или простовати като тази...
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Това как го прецени ?
    За съжаление, всеки ден по улиците се възмущавам на такива с повече от дебели крака, които в ръка например държат пица или вафла. Подрастващите са си доста пълни, а не бива.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на babity
    Виоленца, рядко се срещат от двете категории по отделно. 'Щото тия 'дето имат най-сериозни проблеми с теглото и реват постоянно, че имат нужда от сваляне (и то наистина е така, и не говоря за 2-3 кг) обикновено свършват на опашката за дюнер ХХL. Личен избор, ама ако са си избрали да са дебели, да не реват постоянно.

anonymous708973
    Guest
    Що да е простовата?
    Чистата истина е.
    Сууууперсмешно ми е да видя дебеланка да нагъва пица на парче. Еми, жалко е. Огледало няма ли си.
    Също толкова смешно ми е някаква 40-килограмова пикличка да се жалва колко е дебела и едвам-едвам да си бодва от марулята в чинията.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Виоленца, рядко се срещат от двете категории по отделно. 'Щото тия 'дето имат най-сериозни проблеми с теглото и реват постоянно, че имат нужда от сваляне (и то наистина е така, и не говоря за 2-3 кг) обикновено свършват на опашката за дюнер ХХL. Личен избор, ама ако са си избрали да са дебели, да не реват постоянно.
    Абе, аз лично много по-често срещам такива дето и 2-3 кила нямат за сваляне, ама реват доволно колко били дебели, отколкото такива, които наистина имат какво да искат.

Какво правят е отделен въпрос, не ме интересува, тяхна си работа ако искат и 100 кила да са. Не смятам, че са длъжни да дават отчет защо ядат пица или вафла пред когото и да било.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Сууууперсмешно ми е да видя дебеланка да нагъва пица на парче. Еми, жалко е. Огледало няма ли си.
    И какво му е смешното?

Жалкото в случая е, че си мислиш(те) подобни неща. Ако за теб едните килограми са повод за подигравка с някого... Съжалявам аз.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Абе, аз лично много по-често срещам такива дето и 2-3 кила нямат за сваляне, ама реват доволно колко били дебели, отколкото такива, които наистина имат какво да искат.

Какво правят е отделен въпрос, не ме интересува, тяхна си работа ако искат и 100 кила да са. Не смятам, че са длъжни да дават отчет защо ядат пица или вафла пред когото и да било.
    Едното от малкото момичета, с които се виждам редовно дебелее със скоростта на светлината, което си е нейн проблем, разбира се, не ме касае пряко, но понеже очевидно ме смята за близка, ми мрънка постоянно. Как нямала какво да си облече, как се чувствала постоянно потисната, защото нищо не и става, а като ходи и се тресат телесата и прочее и прочее, ама пътьом, минавайки покрай скрина със сладките неща отваря кутията с бисквитите, омелва цялата опаковка, така жалвайки се и после се чуди с какво друго да си подкрепи мъката. Разбира се, че не е длъжна да дава отчети какво и колко яде, точно както и аз не съм длъжна да я слушам като ми реве на главата. Просто повечето имат проблем с т'ва, че не могат да излязат от комфортната си позиция на жертви много повече, отколкото с метаболизма си. По никакъв начин не мога да толерирам хора, които предпочитат да си хабят енергията в мрънкане, отколкото в нещо градивно. Дори и в аспекти крайно далечни от външния вид и килограмите.

Едит: понякога грубите коментари се правят като шамар, да те събудят, а не непременно 'щото търсиш надмощие или държиш да накърниш някого.

anonymous708973
    Guest
    И какво му е смешното?

Жалкото в случая е, че си мислиш(те) подобни неща. Ако за теб едните килограми са повод за подигравка с някого... Съжалявам аз.
    Смешното е, че не се вижда на какво прилича.
    Най-често същите тези хора се оплакват колко са дебели.

Никога не съм се подигравала на някого за килограми. Смешна ми е нагласата и несъвпадането между "оооф, то няма значение какво ям, всичко ми се лепи" и купуването на дюнер.
    Точно както каза бейбиту - да не ми дава отчет, ама да не търси публично съчувствие и комплименти.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Смешното е, че не се вижда на какво прилича.
    Най-често същите тези хора се оплакват колко са дебели.

Никога не съм се подигравала на някого за килограми. Смешна ми е нагласата и несъвпадането между "оооф, то няма значение какво ям, всичко ми се лепи" и купуването на дюнер.
    Точно както каза бейбиту - да не ми дава отчет, ама да не търси публично съчувствие и комплименти.
    И ти като видиш закръглена девойка с пица веднага чакаш да седне до теб и да почне да ти мрънка ли? Или по презумпция приемаш, че е го, на, тя тази иска да отслабне, ама гледай как се тъпче.

Не знам за вас, но мен на улицата никой не ме е спрял, за да си излее душата относно слабата си воля. А случаят на бабиту е друг, защото са близки. Не казвам, че девойката е права да се оплаква, ама ако не може да го направи пред близък човек, то пред кого?

Въобще, цялото това втренчване във физически недостатъци(?) на съвсем чужди хора ми е много непонятно.

anonymous708973
    Guest
    Е, оплакват се познати.
    Тези, които виждам случайно на улицата... не ми правят особено впечатление. Отчитам, че са дебели и че нямат воля, и дотам.

Майка ми беше направила доста интересен коментар при речта на Пеевски, когато той говореше колко е решен да оправи еди-кои-си-проблеми, а именно "Той няма воля да не прилича на топка, как да му повярвам, че е решен да се справи с далеч по-глобални проблеми". Точно така си е.

Да си дебел не е физически недостатък. Никога не се подигравам за физически недостатъци или части от тялото ти, които не зависят от теб - щръкнали уши, малък бюст, пигментни петна, цвят на кожата и т.н. Да си дебел е въпрос на избор.
    Също както една дебеланка на центъра вчера беше избрала да се нацеди в бял клин, розова къса поличка и къса блузка. Еми, ще си коментирам на воля. Имаме свобода на словото.

Просто... майка ми има позната, която е с Хашимото. Не съм запозната в детайли, но едно от нещата е, че метаболизмът й е ТОЛКОВА БАВЕН, че ако не гледа какво яде, ще стане слон за нула време. Жената полага неимоверни усилия и тежи 50 килограма. (на око ти казвам.) На фона на това оплакванията на поредната пикла, нямаща контрол върху себе си, че "всичко й се лепяло" (докато избира да й се лепят "хубави неща" като дюнери, пържени картофи и т.н), ми се струват доста жалки.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-11-2014 на 12:40

Супер фен Аватара на Cloud9
    Хашимото е много кофти нещо!Моят метаболизъм е по-бавен и от охлюв.Пример-за да сваля 3 килограма месец и нещо се храх по НВД и всеки Божи ден правих по час тренировки-половин час кардио,половин час силови.До тук добре.Заминахме на екскурзи за 5 дни.Там ,понеже бяхме в чужбина и нямахме много пари,си готвехме като главно наблягахме на ориз и пържени яйца.Превехме всеки ден километрични разходки и се хранех ак под час без да се изкуша да хапна нещо сладко или чипс и т.н. Върнах се с точно 5.5 килограма отгоре.
    От друга страна имам прителка,която е точно 41 кг на 1,60 височина.Храни се на всеки 2 часа с хамбургери,пици и де що добара и не е мръднала.Карах я за здраве да тича веднъж с мен,но се отказа на първия километър.И все пак има наглостта да се възмути като някой по-пълен си хапва пица.И дебелите сме хора!
    Всески си има истария,всеки си има проблеми и всеки сам си знае какво му е.Гадно е че живеем в свят,в който мазнината под кожата те определя като човек пред непознати.

И стига философия-аз имам проблем.Опитвам се да се храня с повече протеини,но просто не ми се яде месо.Въглехидратите съм ги ограничила до минимум /позволявам си варен картоф веднъж седмично от време на време/ .Пилешкото ми е омръзнало,а и с тия скандали с тия хормони....Не,мерси.Дайте идея какво да правя.И да не е много скъпо,че тая сватба ме разори.

Супер фен Аватара на Jaune
    !!!!
    И специално едно много подходящо гиф-че, бълийв ми, това, че човекът насреща е малко по-пълен, не значи, че не полага усилия, не се движи или не се храни здравословно.
    http://37.media.tumblr.com/53f00f10f...wn46o1_400.gif

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    И стига философия-аз имам проблем.Опитвам се да се храня с повече протеини,но просто не ми се яде месо.Въглехидратите съм ги ограничила до минимум /позволявам си варен картоф веднъж седмично от време на време/ .Пилешкото ми е омръзнало,а и с тия скандали с тия хормони....Не,мерси.Дайте идея какво да правя.И да не е много скъпо,че тая сватба ме разори.
    Киноа?

Пхах, тва пък няква кльоща, дето нагъва квото си иска, да се възмущава... суперлицемерие е.

Написала съм в БУКВАЛЕН смисъл. Тоест нямам предвид, че е кльощава, имам предвид, че мисли като анорексичка. Което означава, че това, да оценяваме реалистично дали има да чисти или няма да чисти, е безсмислено и даже грешно.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Това как го прецени ?
    За съжаление, всеки ден по улиците се възмущавам на такива с повече от дебели крака, които в ръка например държат пица или вафла. Подрастващите са си доста пълни, а не бива.
    Не, мисълта ми беше, че виждам много момичета с мазнини по корема или задника, но обикновено краката са им добре (лични наблюдения). Иначе не се изказах изобщо правилно, ама сега го усетих. Има доста такива, но май в краката се пълнее по-малко на тази възраст, за сметка на гореспоменатите.

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Което означава, че това, да оценяваме реалистично дали има да чисти или няма да чисти, е безсмислено и даже грешно.
    Като й казваш грешни твърдения, си мислиш, че й помагаш? Ок, мисли като анорексичка, явно са я комплексирали в училище. Именно за това трябва да й се каже реална оценка, нито тази на съучениците, нито пък другата крайност. Това да й се обяснят грешките в мисленето и проблемите с храненето ще й помогнат много повече от едното "клечка си, качвай килограми".
    Последно редактирано от mayaaa : 04-11-2014 на 19:59

Дори не ми се започва. Няма да ви се занимавам, вдичките поред за бой сте

anonymous708973
    Guest
    Някой да го е правил The 30-Day Squat Challenge? http://www.dailyhiit.com/hiit-blog/h...at-challenge/?

Много му се чудя. Имам нужда да си стегна дупето, но ме притеснява, че натоварването на коленете ще дойде доста. Някой?

Мега фен Аватара на Dagichka
    добре бе, не сте ли се замисляли че заради такива груби и повърхностни мнение като тия въобще съществуват понятията анорексия и булимия? наложените социални норми и рамки, в които така силно искат да паснат всички момичета, защото видиш ли иначе не струваш като човек и си за боклука.. продължавайте, продължавайте, съдете и рушете човешки животи заради едната му външност

иначе да питам какво мислите за хумуса и с какво го комбинирате?

Мега фен Аватара на pandabear
    Някой да го е правил The 30-Day Squat Challenge? http://www.dailyhiit.com/hiit-blog/h...at-challenge/?

Много му се чудя. Имам нужда да си стегна дупето, но ме притеснява, че натоварването на коленете ще дойде доста. Някой?
    Моя прекрасен инструктор ми каза, че е доста ефикасно. Послушах го и вече съм на 23-ти ден. Обожавам си задника :Д Първата седмица ми беше много сложно. После влезнах в ритъм.

Натоварващо е, да. Особено, ако си имала някакви травми на коленете. Задължително бинтове и разни пастички трябва да ползваш, ако е така.

Резултатът си заслужава, trust me ((:

пп: аз ги комбинирам с три пъти седмично ходене на фитнес: 1 час кардио + един ден крака, втори ден гръб и трети ден гърди
    Последно редактирано от pandabear : 04-12-2014 на 10:10

anonymous708973
    Guest
    Ще го пробвам значи.
    Какви бинтове, какви пастички омг :Д Нищо не разбирам от това.

Хумусът е готино нещо. Майка е правила доста пъти, не съм любителка. Обаче съм опитвала оригинален от Израел и няма база за сравнение, прекрасен е. Има много подправки, не знам кои са всички, не съм проучвала. Със сигурност имаше червен пипер.

Ще проуча и мога да си направя. Ще си го мажа на филийка или ще си топкам бейби морковчета в него вместо пуканки по време на филм. Очаква се комбинацията да предотвратява желанието за шоколад.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    добре бе, не сте ли се замисляли че заради такива груби и повърхностни мнение като тия въобще съществуват понятията анорексия и булимия? наложените социални норми и рамки, в които така силно искат да паснат всички момичета, защото видиш ли иначе не струваш като човек и си за боклука.. продължавайте, продължавайте, съдете и рушете човешки животи заради едната му външност

иначе да питам какво мислите за хумуса и с какво го комбинирате?
    Мне, анорексията и булимията съществуват, защото на някои хора не им е удобно да спрат да бъдат жертви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си