- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Недейте да пренебрегвате тия болести, защото границата е много тънка...
Интересни заключения правиш. Не знаех, че наблюденията ми върху външния вид на други хора от ежедневието, ме правят "простовата".
Аз съм същата. Имам Хашимото, какви ли не проблеми с цикъл и хормони..тялото пак си го поддържам и смея да твърдя, че съм в доста добра форма- това не го казвам, за да се хваля, нито пък е само лично мое мнение, а за да стане ясно, че човек иска ли да постигне нещо- няма какво да го спре.
Последно редактирано от tonssy : 04-12-2014 на 12:20
Имам проблеми с коленете и избягвам да ги натоварвам.
Тези са с тежести, на рисунките се виждат :д
Техниката се надявам да ми е правилна - гледам линията на коленете при клека да не прекрачва линията на пръстите на краката (иначе коленете ми отиват) , но това значи, че гърбът ми не е прав. Няма как едновременно и двете да направя.
Кляканията няма да навредят на коленете, ако клякате правилно - краката да са разкрачени на разстояние колкото раменете или малко повече. Коленете също не трябва да преминават нивото на пръстите на краката. Гърба трябва да е изправен и да не се навеждате напред. Кляканията според мен са най-ефикасното упражнение за дупе. Така че клякайте на воля! :Д
Едит: сега видях, че сте ме изпреварили. хД
Искам да кажа, че в тази тема повечето мацки са супер груби.
А сега към въпроса ми.
Опитвам се да не пропускам закуска, но нямам много време преди лекции и не знам какво да си направя. Интересувам се от барзи, лесни и полезни рецепти, които да мога да си приготвя за около 10-15 минути. Омръзна ми да ям почти един и същи сандвич всяка сутрин. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Относно Хашимотото - Хашимотото е кофти нещо в случай, че не пиеш лекарства. Ако пиеш, проблеми с метаболизма не би трябвало да имаш, ако дозата е точна.
^О, да. А първото е най-бързо. :Д Аз почти всяка сутрин ям кисело мляко с овесени ядки, сурови ядки (най-често бадеми), мед, сушени плодове, може и някакви семена да сложа... абе каквото имам, слагам.![]()
Палачинките също стават бързо- аз ги правя с пълнозърнесто брашно, а и можеш да ги гарнираш със здравословни неща.
Прави си просто от миналият ден или когато имаш време ,защото иначе няма как.
Аз като закъсам ям на стола има пържоли салати това онова,но това е просто за залъгване,истинско ядене там ще ми излезне нещо от порядъка на 5-6 лева,а вкъщи ще ям двойно за тези пари![]()
В началото правих нещо подобно, даже беше с по-малко дни клекове, защото имаше и други упражнения и е наистина добро. Уникален ефект има това нещо!
Кои са грубите мнения, не мога да разбера? Анорексията и булемията си имат ред причини, а не свършват с груби изказвания, но това е друг въпрос.
Извинявай, ама ми е много смешно да говориш за социалните норми и грубите коментари за човешката външност в тема с цел нейното подобряване. Плюс, че сигурно голяма част от пишещите тук са повлияни от "общественото мнение", за да решат да отслабнат.
Всъщност има много смисъл. Темата е с цел да да си помагаме, а не да задам въпрос и да ме охулят колко съм зле да питам, после да ми обяснят как всичко, което правя е грешно и накрая (то това май в друга тема беше), че няма смисъл въобще да правя опити да тренирам или да отслабвам, защото всичко е генетично и ми е писано да съм дебела.
Примерно аз не съм повлияна от общественото мнение, още по-малко пък се старая да отслабвам.
И тъй като съм нито дебела, нито имам желание да отслабвам ми е доста по-полезно да видя в тази тема момичета (защото по принцип в този раздел сме главно мацки), които са наистина мотивирани да се грижат за себе си, а не някой да ми обяснява колко съм зле и колко съм анорексична.
Има една тънка разлика между това наистина да се опиташ да помогнеш на някого и това да му напрапиш как всичко, което ти правиш е толкова по-правилно.
На всички, които се включиха с идеи за закуска, супер много ви благодаря! Аз няма как да ходя в кафетерията, защото ни е много голям кампуса и не ми стига почивката, а вече съм си казала, че ще ям възможно най-малко полуфабрикати.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мда, и аз издирвам полезни и бързи идеи за закуска.
Преди си правих всеки ден кисело мляко с размразен микс плодове (продава се замразен, аз го слагам в микровълновата за малко), домашна гранола и малко екстра ядки... може и сушени боровинки. Ама ми писна.
Правих си палачинки от намачкан банан, 2 яйца, малко фини овесени ядки и настъргана лимонова кора.
Или пък ментов чай + портокал + 4 пълнозърнести бисквити + кисело мляко.
Или пък можеш да си изпечеш солени мъфини, да ги замразиш в отделни торбички и когато бързаш, просто размразяваш един за 2 минути в микровълновата, хапваш го с кисело мляко и заминаваш.
Най-добрата закуска е яйца+бавен въглехидрат (овес, макарони, пълн. хляб и т.н.)!
Queen of the Damned
Аз като знам преди как закусвах само с чай и плод сега не мога . В момента малко купичка овесени ядки с кисело мляко ми се струва страхотна идея за закуска.Към тях слагам годжи бери или био какаови зърна . С канела или настърган лимон.
Вчера откраднах идея от Инка и си направих палачинка от овесени ядки но без яйца . Иначе като количество продължавам да ям малко но важното е че поне разнообразявам малко .
Еха!10 дни не съм влизала и вече ми се е измислил нов прякор "attention whore ".Най-вероятно затова го правя,щото нали виж ,тука се познаваме с всички лично и искам да ми вдъхнат самочувствие и увереност .Оле,оле...
От 10 дни насам никакво сладко и никакъв хляб не съм яла ,с 2 кг съм надолу и личи и отвън.Предполагам тренировките помогнаха ,защото няколко пъти ходих да тичам на стадиона,но поради гадното време останалите тренировки бяха вкъщи.Започнах 30 days shred . 1во ниво го преминах ,10 дни без почивка и виждам как коремът е видимо по-стегнат. Ще пиша пак,но ще гледам да не се набивам толкова на очи.
Здравей те. Реших и аз малко да се стегна и определено имам нужда( 150см; 55 кг.) преди около месец и половина бях 62 кг но успях да ги сваля с 30 day shred. Мислех си пак да почна някоя от тези програми но ме е страх да не ми се увеличат още бедрата и прасците, защото като клякам определено доста се очертава мускула на бедрото. Така че ако можете да ми предложите някоя програма която няма да ми натоварва краката но все пак и там да отслабна ще съм ви много благодарна!![]()
Аз мисля да почна ето това
http://www.blogilates.com/blog/2011/06/16/6596867132/
от днес. :Д
Само си губите времето с глупости!
Queen of the Damned
Така е!![]()
Queen of the Damned
Тва имах предвид!
Queen of the Damned