.
Отговор в тема
Страница 103 от 103 ПървиПърви ... 3539399100101102103
Резултати от 2 551 до 2 553 от общо 2553
    Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от queen_ofdisaster Виж мнението
    е колко пък да ти пречат на диетата,едно пакетче е около 200-250 калории а засищат и са вкусни.
    Не е важно колко калории са, а какво има в тях - те боклуци въобще не са диетични или нещо подобно. И тея 4 бисквити няма да те заситят повече от една ябълка

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Имам въпросче. Като си по-пълен в баджаци,но пък на корема ти му няма нищо,възможно ли е да ти се смалят гърдите при отслабване? Смисъл,тъй като гърдите ми са доста малки,а повечето пълни жени имат огромни бюстове,така да се каже,съвсем ли ще ми изчезне бюста? Мерсиии
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Здравейте!
    Аз сега си се прибрах за лятото в България в някакъв тих ужас. По принцип метаболизмът ми е страшно бавен, наддавам лесно и смъквам трудно, а там, където живея, всички масово се тъпчат с полуфабрикати и аз като работя и уча от 9 до 9 имам точно 0 минути да си сготвя или приготвя нещо здравословно. И при все, че април месец преминах през операция, за която възстановителния период беше около месец и половина, едно че не се движех особено, а и вместо дънки постоянно носех клинчета с някакви роклета върху тях. Най-лошото при клинчетата е, че не усещаш, че ти понамаляват като ти се увеличава коремчето. Прибрах се определено понапълняла и сега си правя разтоварващо-отслабващ режим с упражнения и 90-дневния метод. Дотук съм доволна - не че съм отслабнала кой знае колко за 1 седмица, разбира се, но аз самата се чувствам по-тонизирана и енергична.
    Искам да споделя аз как си пия водата всеки ден от режима, една много освежаваща и тонизираща рецепта, детоксикира организма, а и аз каквато съм заплесната често забравям да пия вода ако някой не ме бие с шишето по главата
    Това, което използвам е една бутилка литър и половина, в която вечерта слагам половин лимон и една малка, обелена краставичка, и двете нарязани на тънко. Към това добавям, ако ми се намира, 4-5 парченца джинджифилов корен и няколко листчета прясна мента. Последните две не са задължителни, реално основното са лимоните и краставиците. Джинджифилът влияе много добре на вътрешните органи и на метаболизма, а ментата придава хубаво ухание и също спомага преработката на веществата. През нощта я оставяйте в хладилника да не цвръцнат краставиците, но през деня може да се оставя на стайна температура. Аз си я пия директно от бутилката, като свърши водата малко повече от половината се пренапълва. Сутрин преди да се яде каквото и да било е хубаво да се изпиват по две чашки от тази вода. И трябва и да се спрат всякакви газирани напитки, но то това важи за който и да е било здравословен режим. Аз газирано не обичам и не пия.
    Днес съм на варива, ще си направя варени картофки за обяд ^^
    Това, което аз съм разбрала поне за себе си, е че като се изключат очевидните junk foods и се купуват и консумират пресни зеленчуци и плодове е напълно възможно да се поддържа здравословно тегло и здравословен режим на хранене без диети. Проблемът при мен е, че аз като обичам една храна я ям по много и се тъпча без да съм гладна, което не е много добре. Ограничаването на количествата също е доста важно.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си