.
Отговор в тема
Страница 11 от 103 ПървиПърви ... 7891011121314152161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 2553
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз отначало едвам си минавах 300та метра в даскало...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    От началото и аз тичах по 1 км. , сега тичам по 5 км. за 25 минути, но за повече не съм си давала зор. Така, че 4 километра за 20-25 минути е напълно нормално, дори е много добре като за начало.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Pantofka90210 Виж мнението
    Естествен е, по наследство Колкото и да отслабвам, това нещо не мога да го сваля (а главно от там ми идва комплекса) |(
    Вече си го свалила.. Не, сериозно искаш да го сваляш много ли? На мен ми се струва B и не виждам как това е прекалено, било то на не много голям ръст..

Да се похваля - имам си цяла торба яйчица от домашни свободни кокошки, снесени вчера. Сега постоянно отварям хладилника, за да ги гледам колко са яки и разноцветни. Като лудите съм
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Окей,значи да разбирам,че зърнената закуска не е хубав пример за закуска. По-добре ли е пълнозърнеста филийка със сирене и домат например?

Зърнената закуска е с много добавена захар и излишни неща Аз си приготвям обикновени овесени ядки с мляко от бадеми (понякога и с вода,ако не съм си направила мляко или кисело ) и добавям мед,канела и всеки път различни плодчета или ядки ^.^ Много по-вкусно, по-полезно и по-евтино
    Катоо стана въпрос за закуски... някой знае ли дали в България се продават тези сините боровинки? Сега са пуснали на пазарите едни, но са дребнички и кисели никъде не откривам друг сорт... :/ За такива говоря : http://www.prikachi.com/images/161/5099161G.jpg

Супер фен Аватара на Jaune
    http://www.tialoto.bg/a/29-dieti/233...a-si-na-dieta/
    Не се сдържах. Това са крайно женски грешки.. като оная статия, че не бивало да се тренира много често.

Град
    София
    Ама снимката кърти ;д. Объркали са и заглавието явно, къде са мъжете които си броят калориите, сигурно се крият .

Супер фен Аватара на Jaune
    Или които отказват червено месо....... месо въобще. :Д

А за колко време организмът ви свикна с тичането,аз тичам почти всеки ден в продължение на месец сигурно и все още едвам издържам..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Или които отказват червено месо....... месо въобще. :Д
    Да, най-големите вегетарианци са ;д. Особено тези във фитнеса, с една камара мускули. Абе изобщо който е писал статията, нещо се е объркал.

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    А за колко време организмът ви свикна с тичането,аз тичам почти всеки ден в продължение на месец сигурно и все още едвам издържам..
    По колко километра тичаш и за какво време ?

Повече от фен Аватара на alleyy
    Цитирай Първоначално написано от Pantofka90210 Виж мнението
    Зърнената закуска е с много добавена захар и излишни неща Аз си приготвям обикновени овесени ядки с мляко от бадеми (понякога и с вода,ако не съм си направила мляко или кисело ) и добавям мед,канела и всеки път различни плодчета или ядки ^.^ Много по-вкусно, по-полезно и по-евтино
    Катоо стана въпрос за закуски... някой знае ли дали в България се продават тези сините боровинки? Сега са пуснали на пазарите едни, но са дребнички и кисели никъде не откривам друг сорт... :/ За такива говоря : http://www.prikachi.com/images/161/5099161G.jpg

Ако си от София, има ги на женския пазар.

Аз до година и полвина две бях 165 и тежах 47 кг. умишлено напълнях и съм доволна ,но ми се иска да сваля две три килца и ме е страх да не ми спаднат гърдите(много си ги харесвам) и дупето ,защото главно там надебелях.Някакви съвети за упражнения но без да ми спадат циците? .И да питам дали има някакъв начин да ми станат глезените още по - тънки? сега съм 168/50 кг. , но тази година съм баладжийка и искам да съм със супер тяло (но не хипер слаба като клечка)

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Ferero* Виж мнението
    Аз до година и полвина две бях 165 и тежах 47 кг. умишлено напълнях и съм доволна ,но ми се иска да сваля две три килца и ме е страх да не ми спаднат гърдите(много си ги харесвам) и дупето ,защото главно там надебелях.Някакви съвети за упражнения но без да ми спадат циците? .И да питам дали има някакъв начин да ми станат глезените още по - тънки? сега съм 168/50 кг. , но тази година съм баладжийка и искам да съм със супер тяло (но не хипер слаба като клечка)
    Като свалиш кила ще свалиш и цици. Глезените са предимно кости, такава ти е структурата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Проблем,тогава пък няма да свалям . А глезените не че са ми някви дебели,нормални са ,но ми се искаше да са Още по тънки,но няма как

Глезените се свалят мнооого трудно. Повярвай. Краката са една от най-трудните зони за моделиране, но най-вече вътрешната част, коленете и прасците/глезените.

Днеска нещо прилив на енергия? Хм. През цялото време обиколките ми бяха с необичайно по-бързо време от средно 3 секунди, като накрая без спринт финиширах с 1 минута по-малко от четвъртък. Уж не исках да увеличавам разстоянието, ама съм си казала 100 пъти, че шило в торба не стои, та - 8,4 км. И обиколката със спринта ми падна с 3 секунди, а усещах колко съм бавна и тромава. И накрая, вместо да разстягам, се занимавах с няква котка, та сега ме опъват задните бедра. Нека ми е пък.

bloodymirror, организмът ти няма кво да свиква с тичането. Това не е като да свикне с дадени природни условия или храни. Ти си го възпитаваш. Един ден просто ми се насъбраха нещата в повече, излязох и започнах да бягам по един баир нагоре. Взимах си въздуха, но не спирах. Започнах да го правя всеки понеделник, докато училището свърши. После увеличих на два пъти седмично, но сутрин, на гладно. Почувствах се готова и отидох на равен терен, с плейлист от 34 минути тогава, издържах ги. Много по-важна е психиката за мен, защото да, малко ми е трудно като си мисля "Оф,утре трябва отново да бягам 20 обиколки", ама е го за колко се минават,особено ако имаш хубава музика под ръка. Отскоро и времето си следя, така че е зарибявка. Естествено, по някое време ми се иска да се откажа, защото в съзнанието ми изскачат разни кюфтета и хлебчета, ама може би аз съм такава, не знам, ама не спирам, когато съм уморена, а когато съм готова.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Не знам колко метра или км тичам,но със сигурност площадката е по-малка от 300 м. Направя ли 1-2 обиколки и издъхвам,а ТИЧАМ ВСЯКА СУТРИН.. на какво може да се дължи това?

Цитирай Първоначално написано от alleyy Виж мнението
    Ако си от София, има ги на женския пазар.
    От Пловдив съм
    ... Тази нощ дойде в съня ми,спря сърцето ми, дъха ми и не исках аз да съмне да не си отидеш ти с идващия ден!!Нека слънце не изгрява, нека ден да не настава,искам като сън поне да бъдеш вечно с мен.!защо не си до мен сега да ме погалиш с ръка и в моя тъжен ден да върнеш радостта.ЗАЩО СИ САМО СЪН БОЛЕЗНЕН В НОЩА ?!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Не знам колко метра или км тичам,но със сигурност площадката е по-малка от 300 м. Направя ли 1-2 обиколки и издъхвам,а ТИЧАМ ВСЯКА СУТРИН.. на какво може да се дължи това?
    Ми другия път си вземи часовник, преброй поне на крачки колко е и започни да си водиш статистика. Или поне си следи темпото и гледай колко време тичаш. Но постоянството развива издръжливостта. На бързото темпо резултатите идват доста по-бавно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Виждам сте се заговорили за тичане. Някой може ли да сподели техника на дишане защото, при мизерните ми опити до момента, на втората обиколка дробовете ми горят, не успявам да си поема въздух, причернява ми и се налага да спирам, за да не се строполя на тревата. Даже не успявам да се уморя качествено преди да ми прилошее. Според мен е от неправилно дишане, та - съвети?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Колкото и усилия да ми коства - дишам и издишам през носа. Сутрин понякога ми е запушен, та се получават разни забавни ситуации. Иначе с отворена уста рискувам гърлото ми да пресъхне, а и май така било правилно, не знам. Като тръгнете да издъхвате, просто намалете темпото, направете почивка от половин обиколка примерно, ама не се спирайте. И както ви посъветва Чачо - водете си статистики.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    ^Да, доколкото ми е казвал треньорът, с отворена уста е правилният начин да се тича по време на бягане.

Аз пък знам, че трябва през носа, май се изразих неправилно. Както и да е, така си ми е добре, засега. Иначе ще се налага на всяка обиколка да спирам заради дехидратация, мисля да пропусна
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    То и аз си го знам, че през носа трябва да се диша, ама през устата е само ако е на дълги разстояния с бързо темпо или само ако трябва да бягаш наистина бързо.

Град
    София
    Аз използвам коремното дишане.
    Иначе би следвало да се диша през устата, въпреки, че и аз май не дишам така ;д.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си