- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Естествено. Не е важно да вдигаш 100 кила, много по-важно е твоите килограми какво усилие ти костват да ги вдигнеш. Нали, все пак целта не е да се развяваш с две розови гирички по 0,5кг, които са ти леки като перце. Въпросът е прогрес да има.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз мога да те посъветвам също да пиеш зелен чай.Той гори мазнините, но в същото време е доста полезен, тонизира и дава енергия (има кофеин).Трябва обаче да си намериш от чаена къща насипно и да си го запарваш, защото тези кутийки в магазините са пълни боклуци и само ще те разхлабят.![]()
... Тази нощ дойде в съня ми,спря сърцето ми, дъха ми и не исках аз да съмне да не си отидеш ти с идващия ден!!Нека слънце не изгрява, нека ден да не настава,искам като сън поне да бъдеш вечно с мен.!защо не си до мен сега да ме погалиш с ръка и в моя тъжен ден да върнеш радостта.ЗАЩО СИ САМО СЪН БОЛЕЗНЕН В НОЩА ?!
Аз я съветвам да прави интервално бягане! Така тялото й ще се стегне и ще стопи останалите излишни мазнини :P
Окей разбрах по върпоса за издръжливостта при тичането,но имам още някои въпроси- когато тичам и вече остана без сили и дъх,да се напъвам ли с последни усилия да продължа да тичам или е по-добре да спра,кое от двете е по-добре да направя?
Не тичай до отказ!Човешкия мозък е нещо уникално,просто се настрой,че ще тичаш 30 или 40 минути (примерно) и докато не ги изтичаш,не спирай!Дори да се чувстваш като краставичка след като ги изтичаш,просто спри и не тичай повече,а дори още на 20-тата минута да се умориш много,не спирай преди да изтичаш целта която си си набелязала
Аз например тичам за километри,когато се настроя,че ще тичам 7 километра,още на 5-тия съм капнал от умора,а когато се настроя,че ще тичам 13 километра се изморявам чак на 11-тия
Опитвам се да ти кажа,че човек може мнооооооооого повече от това което си мисли,че може,зависи как ще настрои подсъзнанието си![]()
Ясно,дано да проработи и при мен! То мозъка е уникално нещо,наистина..ама сърцето дали ще ми издържи,имайки предвид,че едвам изтичвам 10-тата си обиколка.. А другото-значи,когато се уморя ДА НЕ СПИРАМ ДА СИ ПОЧИВАМ,така ли..а ако случайно изобщо не издържа да започна да вървя,нали![]()
Всички органи функционират благодарение на мозъка!Ако мозъка е решил,че за 40 минути нищо няма да му стане на сърцето ти,то наистина нищо няма да му стане,просто опитай и ще видиш,че ще е така.. естествено трябва наистина да свикнеш с мисълта,за 1 седмица наааааай-много ти гарантирам,че метода ще подейства![]()
Колкото до умората,когато се умориш естествено,че ще спреш да починеш малко,но не чакай сърцето си да върне нормалния ритъм на туптене,когато усетиш,че се успокоява започваш пак да тичаш!
Не знам кой ти е казал,че не трябва да спираш да си починеш,все пак не си робот,как няма да спреш? Само не се застоявай много,спри колкото да отдъхнеш и почваш пак
Когато ти казах,че ако на 20-тата минута си се уморила много да не спираш,имах предвид да не спираш тренировката,а не да продължаваш директно за 40-тата минутаЕстествено,че ще спреш за малко преди да продължиш..
Последно редактирано от UNITED2 : 08-07-2012 на 21:16
Окей,благодаря ти много!!!!! А ти случайно да не си чел книгата ''Подсъзнанието може всичко'' защото доста му вярваш) ;д хаха ::Д:Д
Тъкмо вчера баща ми ми я подари защото знае колко много му вярвам,тепърва я започвам!![]()
За мен подсъзнанието е всичкоИ то може всичко :P
Не съм се сещала затова,но ще опитам..защото направо се ядосвам на себе си..правя всеки ден по 10 обиколки на едно игрище при едно училище,те май са стандартни като размери.. и едвам правя 10,с почивка обща от към 5 минути,ако не и повече..едвам дишам,а даже и често ме боли под гърдите в дясно,май бил далакът : ?
И мен ме боли,но ако спреш да му обръщаш внимание ще спре да те боли!![]()
Това е нормално при продължително бяганеНо не мисля,че болката е чак толкова голяма.
Според мен трябва да тичаш за време,не за обиколки.
Примерно,ако 10 обиколки ги правиш за 30 минути,пробвай да тичаш 40 минути да видиш,че до 30-тата няма да ти има нищо и чак тогава ще започнеш да се изморяваш.
Тук основна роля отново играе мозъка,тъй като знаеш,че ще направиш 10 обиколки,колкото повече наближаваш 10-тата толкова повече се изморявашСъс сигурност е така,повярвай ми!
Аз за това вече когато започвам да тичам просто го правя без да набелязвам цел,тичам докато не ми писне и накрая спирам от скука,не 'щото съм капнал от умора.
Докато ако си набележа,че трябва да избягам еди колко си,бягам го,но накрая съм капнал![]()
И аз преди постоянно спирах за вода и да си се лигавя, сега изкарвам по 20 минути и спирам като ми се заплете въжето само.
А това с далака - ми загравяйте. Ако не сте загрели, нормално е да ви боли. Ама то тая болка отминава, за има няма 2-3 минути. Откакто бягам на равно даже изчезна.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Аз винаги съм бягал на неравен терен, при мен изчезна след първите няколко тренировки. Сега идват някви приятели да бягат с мен, едни се оплакват от далак, други от черен дроб. Ако ми е равномерно дишането, с времето спира да ме боли. Стига да съм в кондиция (да не съм пил алкохол, да не съм пушил, да съм спал, т.н.)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На мен на нагорнище като бягах нищо ми нямаше - ама после като превключех на равен или на надолнище и стой та гледай, свивах се, ала бала, ама търпях де...
...но във тебе като рана
"Защо?"
Днеска тичах и осъзнах,че 10-тте обиколки,които правим попринцип с една моя приятелка на игрището са били нищожни..а ние си мислехме,че сме тренирали усърдно =Д днес си дадох воля и тичах общо 20 минути без почивките,засякох с хронометър.На моменти ми беше адски трудно-не ми стигаше въздух и едвам дишах бех като убита =Д ама все пак изтичах 20 мин.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Браво. Никой не се е родил маратонец, ако имаш желание, ще стигнеш и до много повече...
...но във тебе като рана
"Защо?"
Имам едно питАние към вас.Как е по-добре да са силовите - всеки път да натоварвам повече от една мускулни групи, или да си разделя тренировките на мускулни групи? Иии ако е второто как точно да разделя мускулните групи?
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Ето за интервалните - http://www.bb-team.org/articles/1408...lni-trenirovki.
Айде почваме с нова мисия - качване на килограми. Един панталон, тип клин, купуван средата на юни месец, в момента ми виси. До тука бях. Няма да чакам да се случи чудо, да почнат да ми капат цели кичури коса или да заприпадам по улиците. Горната граница на кръвното не стига и 100. Стига толкова с глупостите.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Т.е. си спираш хранителния режим ?
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Омг, според теб хранителен режим се спазва само за отслабване ли!?
Аз спазвам и ще продължа да спазвам - без сладко, газирано, пържено, тестено. Просто или ще увелича мазнините до дупка, или ще почна да вкарвам въглехидрати, че аз съм ги орязала само до зеленчуци и тук таме някъв плод и се чудя що удрям на плато и кво става с мене. До довечера ще получа своето просветление.
А майка ми ми "открехна" едно нещо, което по принцип трябвало да го науча чак като порасна... и съм малко в шок.. и да. Спирам.
...но във тебе като рана
"Защо?"