.
Отговор в тема
Страница 15 от 103 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 2553
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Какво ти е открехнала майка ти?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Какво ти е открехнала майка ти?
    И на мен ми стана интересно.

Иначе... браво за умното решение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Ето за интервалните - http://www.bb-team.org/articles/1408...lni-trenirovki.
    Абе, странно ми е това 30 секунди спринт, редувано с 4 минути нормален ход.
    Спазвам това, което пише по-долу - след бързата фаза трябва да си без въздух. Аз правя 2 минути с 10-11 км/ч, после още 2 на 6 км/ч. В различните фитнес центрове това е различно, но в този, в който аз тренирам, това са моите километри. Пф, мразя да бягам.

FuckingFreak, какво те е открехнала майка ти?
    За кръвното не се притеснявай. И моята горна граница се движи около 100. Последният път ми беше паднало още и беше 60/80, а не съм с поднормено тегло. Това вече е генетично. Има начини да го контролираш, разбира се, но се изисква постоянство.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-09-2012 на 15:15

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Последният път ми беше паднало още и беше 60/80, а не съм с поднормено тегло. Това вече е генетично.
    same shit here
    FuckingFreak, какво ти беше кръвното преди режима?

anonymous708973
    Guest
    Какви упражнения правите за плоско коремче, по-ясно изразена талия и махане на паласките?
    Цялата тая област е проблемна в рода ми и се боря с нея. Акъл, моля

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    http://zamunda.net/details.php?id=277355&hit=1 - ей това си го теглих преди време. Има една 10-минутна тренировка за корема, която на мен ми хареса. Правех я през ден някъде като си увеличавах времето на различните упражнения с по малко всеки път.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Кръвното ми винаги е било ниско.
    А какво ме е открехнала майка ми - твърде лично е. Не мога да го споделя във форум. Само бих ви казала да слушате майките си, когато ви казват, че сте най-ценното в живота им...
    вечеря - пицаТА с блат от карфиол, отгоре бекон и ементалер. Нека ми е зле и мазно.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Абе, странно ми е това 30 секунди спринт, редувано с 4 минути нормален ход.
    Спазвам това, което пише по-долу - след бързата фаза трябва да си без въздух. Аз правя 2 минути с 10-11 км/ч, после още 2 на 6 км/ч. В различните фитнес центрове това е различно, но в този, в който аз тренирам, това са моите километри. Пф, мразя да бягам.
    Още не съм правила интервално бягане, първо смятам да е интервалното кардио. Иначе обичам да бягам, но не и да спринтирам ;д.

Какви упражнения правите за плоско коремче, по-ясно изразена талия и махане на паласките?
    Цялата тая област е проблемна в рода ми и се боря с нея. Акъл, моля
    Сега съм на Perfect abs - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1456234. Искам да вкарам и повече от това Pilates on the Ball - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2942840 - първите 10 мин. са доста натоварващите за корем, ама все още не мога да пазя баланс с проклетата топка ;д винаги ми се изплъзва.

За по-ясно изразена талия, това - http://www.youtube.com/watch?v=tTdj2paU9yo.
    За паласки - http://www.youtube.com/watch?v=tWe4JqiuGnk.

Супер фен Аватара на Jaune
    Според мен правиш голяма грешка с липсата на въглехидрати.

Мега фен
    Ако има мазнини не е фатално Особено пък за момиче

Само че мазнините в храната не са като тези в тялото. Мисля, според НВД, въглехидратите в големи количества се превръщат в мазнини, а тя точно от това има нужда, да повиши процента подкожни мазнини, едновременно с което и да приема такива.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    FuckingFreak, ако мислиш, че ще стане само с набиване на мазнини и протеин - се лъжеш.
    ''Нека ми е зле и мазно.'' - От какво ще ти е зле? Някаква пица с блат от карфиол?!?! Разбирам, да си изяла огромна порция пържени картофи или истинска пица с дебел пласт сирена - това за мен е мазно и идеално за обяд/не картофите/.. хаха )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен
    Повишаването на процента подкожни мазнини не идва от въглехидратите ! Идва от calorie surplus .. Трябва да приема повече отколкото изразходва..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Трябва да забраня официално на баща си да купува сирене. В момента имам две огромни буци козе, две малки краве и някакви остатъци от Маджаров. Сигурно общо възлиза на над 1 кг! По цял ден ми дай на мене яйца и сирене и съм на върха на щастието.
    http://taste-for-adventure.tablespoo...-pizza-crusts/
    нагъвайте пици на воля..
    Нещо не го разбирам това от кулинарна гледна точка.
    Как карфиолът се готви в микровълновата? И после се охлажда и му се слага яйце, моцарела и т.н., пече се във фурната, после се слагат добавките и се пече още, така ли? :д

Съгласна, но принципно това проповядва НВД.
    И при все, тя бе споменала, че се храни ВМ вече, значи нещо не е както трябва. Очевидно е, че балансът се е нарушил именно от режима на хранене, и очевидно, че не е оптимален за нея.

Мега фен
    Всичко подлежи на дискусия до колко е било правилно това дето е правила,защото си мислите,че е трудно,ама грешите Много по-трудно е отколкото си мислите

Друго не твърдя, дори напротив.

ВМ само си мислЕХ, че се храня. Мазнините не са ми били повече от 50 грама сигурно. Фейл, м?
    Пицата си ми беше с доста бекон, така дебело, не е като да бяха някакви резанчета по 2 милиметра.
    Примемам съвети всякакви. Утре сутрин съм на пълни изследвания + хормони. Резултати - чак в сряда.
    Калориите - вдигам ги. Просто ми е по-лесно да ги вдигна с мазнини, щото като хапна половин филия наред с другото хранене и стомаха ми не ме обича вече!?! Пък и да, имам склонност с бъркането в шкафа, дето са бадемите. И свинското ми е слабост.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

На мен мазнините почти винаги са ми повече от 50 грама май... а никога не съм се стремяла към ВМ.
    Авокадото е ВМ, скъпичко е, ама 1 авокадо на салата нищо не е, а вдига към 200 калории.
    Тахан пак е ВМ, пак вдига лесно калориите.
    Просто по-концентрирани храни.

О, авокадо. Мерси. Бях го забравила. А има ли вкус на нещо?
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен
    на нищо нема вкус Някви такова никво Един брой - 2лева не си заслужава особено Аз кат' го правих го мешах с 200 гр пилешко и малко спанак

Сега верно, че 1 брой е 2 лв, направо се излагат, ама през зимата по-евтино беше. Нищо, че няма вкус, я да видиш с банан, кокос и мед на какъв крем става.
    Или с домат, чушка, чесън и лимонов сок на гуакамоле.
    Аз и така мога да си го ям де... :Д

Бр. Изпитвам ужас от неща без вкус, дето ми се мотат из устата. Сериозно. То затова и доскоро зеленчук не кусвах, сигурно
    А тахана без мед върви ли?
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Не се мота изобщо :Д
    Таханът без мед е леко горчив. Маргаритка го яде с лимон и какаови зърна, Веси от бб тийм и тя го смесва с някви неща, ама колкото по-малко, толкова по-добре май. Но без мед не ми е вкусно, аз точно вкуса с мед си търся.

Ъъъ, да, чела съм нейните закуски - ама цяло бурканче с тахан, смесено с мед, бадеми и какао? Това дори звучи мазно и тежко...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си