- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Лепне по гърлото без мед.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
То много неща лепнат на гърлото ама са ви приятни))
^ гадно ми е без мед..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Хаха :Д
Вчера малко разнообразие - по време на изследванията на майка ми внезапно и дойде идея да отидем до София за разходка в мола, та цял ден обикалях и си починах от тренировки. Храната - на ниво. Бадеми, кисело мляко с ленено семе, доста Ементал, беконче, после пъстърва на скара, маслини с бадем, вечерта свински шнцел. Днеска още от закуска се разядох, естествено нямаше как да не опитам прошутото и сушения свински врат. За обяд и вечеря - май ще да е постен боб с щедри буци сирене.
Ама той гинеколога викаше калция ми липсвал и тва ми ти, онова ми ти. Е, честно.. Повишен ми е. И хемоглобина ми е нещо от сорта на 116-117 при нормално 120, ама не било фатално. И в понеделник ме искат на ехограф за черния дроб !? Тогава излизат и хормоните.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Направо съм се отпуснала като дроб по отношение на храненето. Ама и при толкова поводи, няма какТеглих се скоро /преди лягане/ и кантарът показа килце отгоре, а се притеснявах да не е повече.
![]()
![]()
![]()
FuckingFreak, видях, че правиш изследвания. Зарад нередовна М ли, душа? Драсни какви хормони си пускала и в кой ден.После ще споделя и аз резултати.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Какви хормони - тъмна Индия. Ще напиша в понеделник резултатите, като ги имам черно на бяло, че така не знам. И заради нередовен М, и заради притеснения на мама относно щитовидната жлеза...
Аз сутринта се мерих след закуска - еми нямам напредък. Трябва си около 2-2,5 кг отгоре...
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Би трябвало да ти изследват LH/FSH за цикъл.
Дано всичко се оправи. И аз трябва другия месец да ходя на изследвания, много ми се ще да ми идва без помощни средства.:Д
^Естрадиол също и прогестерон 7 дни след предполагаемата овулация /на теория/. Също и пролактин.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Мхм, да, всичко това ми го изследват и на мен, ама т'ва съотношение ми дава най-големи ядове.
Аз съм със съотношение 1:1. Проблемите ми идват от стрес и психотовар. фТ4 ми е 14, ТСХ няма и единица дори. Просто блестящи резултати, а днес е 31-ви ден вече/ вярно, 3 дни не са кой знае какво/, да не говорим и колко коса пада...
И на мен много коса ми пада... и това от близо година насам, не знам на какво се дължи, тъй като всъщност хормоните ми са се понормализирали спрямо началото на дисбаланса, когато косата ми беше супер добре...
Надъхайте се копелетааааааааааааааа
Май не може да покаже изображението,ето линк
http://prikachi.com/images.php?images/815/5129815r.jpg
Без да спираш?
Никога не бих се пуснала на толкова много. Най-малкото което е - трябва да се напъна да ям яко. Иначе ще се мре.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Тия квадратченца там показват колко пъти съм спрял![]()
Всички са на някви чешмички за да пия вода обаче,но не може да се отрече,че и се застоявах по 2-3 минути на някои спирки![]()
Много интересни неща видях,бях на места тук в Испания където съм сигурен,че друг българин не е стъпвал![]()
Егати приключението беше
EDIT: Иначе аз тичах на гладно за да ми е лекичко!![]()
Последно редактирано от UNITED2 : 08-12-2012 на 15:19
Какво ви е мнението за фъстъченото масло?Звучи ми много добре, намазано на тънък слой върху пълнозърнеста препечена филиика. Четох из интернет,че е позволен за спортуващи поради наличието на много протеини и малко въглехидрати.Намерих рецепта и за домашно приготвяне,че не съм доверчива към тия изкуствени оцветители и чудеса, които слагат в големите марки.
супер е ,използвам го когато качвам стабилно килограми)
А ако стабилно искаш да свалиш килограми би ли го използвал? Че аз за качване ич нямам,ама свалянето е друга тема.
Фъстъченото масло не е продукт с малко въглехидрати. Те са колкото във фъстъците - около 20 на 100 г. А протеинът в него е непълноценен. Аз докато свалях въобще пълнозърнести филийки не мешах в цялата работа, ама всеки си има различни подходи де.
Дори сега не ги ям - да ме питаш защо и не знам. Просто ми е вкусно да бутам кашкавали, сирена и свинско, а въглехидратите по дефолт да са ми супер малко. Виж фъстъчено масло бих си направила сега, само да разполагах с читав кухненски робот. Много бленувам за такъв.Ама що пък да не си взема сурови фъстъци, и без това са евтини, алергии от тях нямам, пък на състав го докарват като повечето ядки.
...но във тебе като рана
"Защо?"
бадемите са по-читави![]()
Проблемът е,че прекалявам вече с тия бадеми.От две години ги използвам за следобедна закуска или когато ми се прияде. Вече не ми се ядат.А ми липсва вкуса на фъстъченото масло. Само в америка го ядях, но ми беше много вкусно. Гледам че американките, дето отслабват и има блогове в tumblr пишат,че ядат и такова нещо плюс банан. И в ббтийм намерих статия,но не съм много убедена аз самата,че е полезно да го ям. Опитвам се да си изградя някакъв режим,но не ме бива много по тия неща. Имам много ниско кръвно (тия дни не съм го дигала над 80/40)и имам нужда от сладко.Оффф писна ми вече
Те може и да отслабват като ядат бургери в свинска мас и олио,това зависи от доста неща като главно калориен дефицит. Като цяло не е добър избор,но в момента аз си позволявам доста често да ям боклуци като имам такъв огромен калориен дефицит от по 1000 до 1200 даже 1500 калории.. Просто тези дни ми позволяват да не рухна буквалноСега нещата търпят препрограмирани и така трябва да е в диетата. Ако имаш по 1000 калории дефицит едва ли ще имаш проблем кой знае какъв,но все пак..
![]()
Меню за 12.08.2012
09:00 - 3 какаови бисквити”Житен дар” + 3лъжици дом. кисело мляко+ кафе (чисто)
12:00 малко парче диня
13:00 - 2 средно големи домата + около 80 гр пуш.свинско филе+ 80 гр сирене + филия хляб “Бонус”+ 1 бисквита
17:30 голямо парче диня; кафе 3в 1
19:15 голяма чаша царевица на пара с лъжица пармезан
21:00 300гр кисело мляко 3.6%+ 5 лъжици мюсли
От няколко дни се опитвам да започна някакъв горе-долу здравословен режим.Но чак днес успях да устоя на изкушения от рода на домашно сладко руло, лучник, пица. Ще следя темата , за да се мотивирам.
Memento mei, memini tui!