- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Ей, направо съм разочарована от себе си този един месец.....Остават ми да сваля още 6кг, а съм свалила само един и се чудя къде бъркам ? Мисля да намаля до голяма степен въглехидратите, да наблягам повече на протеина и да увелича тренировките.
Бъркаш в това, че главна цел са ти килограмите...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ами, ако искам да имам по хубави бедра ще трябва да наблегна на килограмите.Няма как иначе такава ми е структурата, по-широка съм в тази област и ми е най-проблемна.
И какво ти показва кантара? Едни стойности, дето само ти си ги знаеш. Силно се съмнявам някой по улицата да върви и да те мери, нито пък да те пита колко тежиш, щом те срещне. Ама виж, друго е какво показва огледалото. Защото можеш да си 50 килограма, но с паласки и целулит, но може и да си максимално изчистена и с добре поддържана мускулатура. Естествено избора си е твой.
Последно редактирано от FuckingFreak : 08-13-2012 на 11:44
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Права си - да , но все още не се харесвам как изглеждам, а щом за 1 месец съм свалила само 1кг. значи бъркам някъде и сега ме гризе съвестта яката работа..
Ми ако не знаем кво правиш, няма как да ти кажем къде бъркаш. И наистина няма смисъл да гледаш килограмите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами ям през 3-4 часа , като последното ми ядене е в 18;00.Гледам да ям по-естествена храна, наблягам на плодове и зеленчуци.Закуската ми гледам да е плодова салата, а понякога и прясно мляко 1.0% със стафиди и трици, ям повече месо, ориз, макарони.Много рядко да се изкуша от някой "боклук" , най - много един-два пъти в седмицата.Ходя на фитнес 2 пъти в седмицата, а когато не мога правя упражнения вкъщи и от скоро започнах да тичам по 20 мин. сутрин на гладно като постепенно мисля да увеличавам времето.
Ми че то всичко е грешно бе момиче ,какво искаш да направиш![]()
Ядеш много плодовe ядеш трици ориз макарони,и аз ги набивам ама като качвам. То не че нещо ако си на добър калориен дефицит пак ще сваляш,ама то тук идва другият проблем-тренировките ти
![]()
Ами ето на - с моите камъни по моята глава като съм се заинатила да го правя както аз си знам. Какво да правя с тренировките колко пъти , какви и по колко ? И какво да ям , за да не качвам (освен моите грешни представи).
Тежки тренировки многоставни базови с няколко спомагателни 3-4 пъти в седмицата обаче тежки и отделно кардио 2 пъти ,храната да е на ниво.
По-добре да си направи кръгова програма от многоставни упражнения и да си цака 2-3 тренировки седмично, а кардиото да е 3-5 седмично. В идеална ситуация и с 2 пъти кардио ще стане, ама "храненето да е на ниво" е прекалено оптимистично.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
С ядене на макарони и ориз не се отслабва. Ако ще ядеш макарони и ориз, поне да са пълнозърнести, но пак не са за ежедневно хранене, особено макароните. Черен ориз е окей, но белият, той си е боклукчив и беден на хранителни вещества. 2 пъти седмично на фитнес също не е кой знае какво, но зависи от самите тренировки, интензивността и времетраенето. Кардио трябва да правиш, за да свалиш мазнините. Боклуци един, два пъти седмично не е никак малко, рядко го приемам за един, два пъти месечно. И гледай мерките си, а не кантара.
Вчера:
7:30 дълго кафе с лъжичка мед
08:00 2 какаови бисквити ( Rebirthing тъкмо ги бях изяла и ти прочетох коментара)
10:30 200гр кис.мляко 3.6% + 5 лъжици мюсли
14:00 2 варени яйца+парче пуш.филе.+1 филия хляб “Бонус)
Следобяд: 4 нектарини;кафе
19:30 паничка пил.супа + 1 филия хляб “Бонус
21:00 малко парче диня
Физическа активност:09:00 около 20тина мин. тичане.
Memento mei, memini tui!
3 в 1, сериозно ли. Сметанката и захарта са страшно диетични, мда.
Днеска е планирано да се яде ЦЯЛА филия пълнозърнест хляб. Това не се е случвало.Само трябва да се вдигна и да отида до магазина да си купя...
Утре - кафяв ориз. Иначе месото за днес е свински бут, утре ще са пилешки бутчета и свинско каре.
Утре ще се меря на кантара. Надявам се този път поне да е благосклонен и да покаже цифра над 41, че нещо сме скарани.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
^ Стига с този кантар де ... Ти сама казваш,че не трябва да гледат кантара,а ти го правиш
Оффф,покрай последните две теми (тази и предния vol.) направо ми убиха желанието да следя темата ...![]()
![]()
- Нищо лично,просто споделям.Не визирам определени хора - говоря като цяло.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Зори, за мен кантара е важен. Но моето желание отдавна не е сваляне, още повече на еди-колко-си кг в рамките на 1 месец, както и никога не е била. Защото сега, като кажа на някого, че съм станала 41 кила и ми ококорва едни очи и почва да ме гледа, сякаш имам нужда от съчувствие. В момента малко променям подхода - нямам за цел да качвам кг. Имам за цел да съм здрава, което евентуално ще бъде съпроводено и с качване на 2-3 кг.
За утре плана с ориза отпада. Ще се яде от хляба, взе че ми хареса. Съвсем скоро ще си омеся и сама.
...но във тебе като рана
"Защо?"
А изскочи ли нещо от изследванията?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да. Тия не ми били пуснали изследвания на всички хормони, ми само на TSH и fT4. Първия е 1,8, втория 21,93 - в норма са.
От пълната кръвна картина - креатинина близо до горната граница, уреята завишена. От ензимите ASAT и CPK са повишени. Калция ми е със 7 стотни над горната граница. Общо взето тъпотията е пълна.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Набиваш мръвки на фона на малко ВХ или съм се объркала?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нещо такова. Даже баш уцели. Напоследък уж ги намалих мръвките, ма то знае ли човек...
едит: Хемоглобина ми е 119 при минимум 120 за жени. Абе направо съм муцка, думи нямам. Въобще не знам какво да правя и какво ще става оттук нататък, ама карай.
Последно редактирано от FuckingFreak : 08-14-2012 на 12:06
...но във тебе като рана
"Защо?"