.
Отговор в тема
Страница 19 от 103 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 2553
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сорка, че отговарям аз, но днес зяпах щанда с млечните продукти в Билла- да, сирене е.

FuckingFreak, каква е на вкус чиабата? Струва ли си парите? Имаш ли отзиви за царевичния хляб?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ементалера е едно от любимите ми вносни сирена. То е твърдо, жълто, с дупки от ферментация и характерен орехов привкус. Аз го ям защото ми харесва много, мазно е и съответно - доста калорично, та смятам идеално ми се вписва в сегашния режим. Пък и да не ми се - вкусно ми е пък.
    kalpazanka - чиабата??? Ако питаш за италианска чабата - не съм опитвала никога. Царевичен хляб съм яла отдавна, на мен лично не ми допадна кой знае колко, ама знае ли човек, това беше отдавна, когато нагъвах само бял хляб.
    Днеска прилично. Както казах, утре ще се въздържа от тичане. Храната - кисело мляко с ленено семе и бадеми, останки от кашкавал завити в сушен свински врат, половин буркан зелен боб, филия пълнозърнест хляб, китайско зеле със зехтин и хималайска сол, над 100 грама козе сирене, 2 яйца, нектарина, маслини, дробчета по селски, салата домати и краставици и финиширах със свинско контрафиле. Да не забравя и 3 лъжици тахан. :Д
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Гаудата също е много яко сирене, а и не е никак скъпо!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен
    Мерси, ще го пробвам тогава.
    П.П. Някой знае ли какви са референтните стойности на уреята?(моята е 5.0 и се чудя нормално ли е ?)

Референтните граници на уреята в кръвта са от 1,7 до 8,2 mmol/l.
    Баси, събудих се от някакво яко гадене. То верно вчера не бяха едни уникални комбинации през повечето време (тахан с хляб, яйца с нектарина), ама чак пък толкова ли... А за днеска се готви кафявото оризче.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от RaI4etO Виж мнението
    Мерси, ще го пробвам тогава.
    П.П. Някой знае ли какви са референтните стойности на уреята?(моята е 5.0 и се чудя нормално ли е ?)
    Засега си бомба. По какъв повод си се изследвала и само урея ли си пуснала?

FuckingFreak, бях останала с впечатление, че в менюто ти го има тва хлебче и затова те питах. Явно съм се пообъркала.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Ементалът е с леко сладникава нотка във вкуса, орехов оттенък не съм усетила, а преди го хапвах често, но ми писна..
    F.F., включи въглени и менюто ти ще стане добро. Не знам защо се плашиш от тях при положение, че си слаба..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Засега си бомба. По какъв повод си се изследвала и само урея ли си пуснала?

FuckingFreak, бях останала с впечатление, че в менюто ти го има тва хлебче и затова те питах. Явно съм се пообъркала.
    Ами правих си профилактични изследвания, а уреята отделно, защото все ми се струва ,че не приемам много белтъчини, а джипито каза, че когато има липса на белтъчини в храната, уреята била под норма...колко е така не знам...

Ууу, киселото мляко на баба ми с ленено семе ми действа много добре на нередовния стомах.
    Не знам и аз к'во вечно ги ограничавам тия въглехидрати и само ги броя, като че ли ако приема с 10 грама повече ще стане нещо. А имам да качвам. Да не говориме, че си се храня чисто, джънк не ям, тренирам си - какво повече.. Резултатите ще дойдат.
    Храната досега - кисело мляко с ленено семе и бадеми, дебело Ементал, 2x пилешко бутче, кафяв ориз, домати, 3 лъжици тахан, нектарина. По-късно може би 2 яйца.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз си мисла, че и с въглехидрати ще се озориш да качиш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз не мисля така, тъй като не съм ектоморф, който се пръсва от ядене и пак не мърда. Ще видиме, в събота ще се меря. Последно бях 41,9 - миналата събота.
    Нещо ми се мъдри един патладжан в хладилника, та мисля да го направя на кьоополу (не че някога съм яла де) и да си хапна с яйцата. :Д
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на Chacho
    При тебе е рано да се говори за ектота, мезота и ендота. При такава физическа активност и на такава възраст надали ще ти се "лепне" нещо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

О, е аз само си предполагам.
    Днеска си починах. До последно мислех да тренирам вечерта, ама се отказах. Сутринта плажче, няколко дължини бруст лежерно, вечерта полях 70+ дръвчета, след някоя друга година ще бера домашни плодове. И с десет домашни яйчица се сдобих, та тия дни ще се хапват. И малко по-късно бащата ми преотстъпи колата, та по тъмно я поразкарах из деретата.

втора доза размисли:
    Преди ми се случваше постоянно да тегля нещата, които ям. Сирене/кашкавал над 50 грама - абсурд. Някое от специалните ми селекции (Ементал, Камембер или Бри), повече от 20? Никога. То и за туй се докарах на този ред. Сега само си викам "яж си колко ти е вкусно и да не ти дреме". И смятам така да продължавам. Нека де, само дано не се налага скоро да мисля, че имам нужда от сваляне.
    Свикнах и да си лягам рано, вече не се въртя по половин час в леглото, дори не ми остава време да си планирам следващия ден. Сутрин също се будя рано - към 7:30-8 съм станала, пускам Фокслайф или нещо от сорта и естествено почвам да ям.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 08-16-2012 на 20:08
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Голям фен
    Аз, не че спазвам някаква диета, но ми харесва как си споделяте тук, затова от време на време и аз ще пиша, ако, разбира се, не преча...всеки има нужда от мнение, при все, че има какво да уча за тренировките особено...
    Та, искам да питам пълнозърнестите сухари вредни ли са според вас? И колко долу-горе е добре да ям на ден?Много са ми вкусни и не съм склонна да ги спирам, и то при положение, че друг хляб не ям...
    Вчера например изядох 6 сухара, не мисля, че е много , напротив, ама по- запознатите да кажат..разбира се, не ям само тях...а плодове. зеленчуци и т.н.

Мега фен
    Вземи ръбай бях хляб и зарежи сухарите

Ами, според мен разликата между бялото брашно и пълнозърнестото е минимална - едното зърно просто е избелено и са му премахнати разни обелки и люспи. Ако ще ядете хляб - почти все тая. Все си е брашно.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Това сирене Бри е многоооо гадно, не знам как го ядеш... :Д

Да се похваля - започнах да тренирам бойни изкуства 2 пъти в седмицата, сега уча всичко на ново - походка, стойка.. Осъзнах, че досега загрявката ми е била нищо, сега ме мъчат по 40 минути с някакви странни упражнения от които имам мускулна треска навсякъде, а изглеждат толкова безобидни и ненатоварващи..
    Последно редактирано от bathory : 08-17-2012 на 10:59
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Много рядко ми се случваше да си лягам след 12 и това е един от малкото случаи. Доволна съм от деня като цяло, хубава тренировка се получи. Взех си от безбожно скъпия немски хляб за проба. Оборудвах се и с доста кашкавал (май е близо килограм), прошуто и пастърма.
    Храната - кисело мляко с ленено семе и бадеми, ементал, 2 лъжици тахан, гювеч (100тина грама козе сирене, малко краве, домат, масло, лук, чубрица, яйце, от което не изядох жълтъка), китайско зеле със зехтин и хималайска сол, 2 яйца, 3 слайса прошуто, салата домати и краставици, агнешко, лешници. Добре се угоих, за сега лягам.

едитвам: забравила съм да добавя филия хляб :д
    Последно редактирано от FuckingFreak : 08-18-2012 на 06:53
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на Glamour92
    Минавам само да споделя,че вечер съвсем не е толкова гадно да се тренира,колкото си мислих.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ами, според мен разликата между бялото брашно и пълнозърнестото е минимална - едното зърно просто е избелено и са му премахнати разни обелки и люспи. Ако ще ядете хляб - почти все тая. Все си е брашно.
    Глупости.
    Във въпросната обелка, която се маха при белия хляб (затова е и толкова мек в сравнение с черния) са всички полезни вещества. ИЗОБЩО не е все тая.

Не съм видяла някой да казва, че яде пълнозърнест хляб, за да си набави някакви полезни вещества от него. Но че е по-полезен от белия - да, може и така да е. Ама за човек, дето сваля и е на диета - все е брашно, без значение дали е бяло, кафяво, черно, зелено или каквото и да е друго, та затова го казах. Ако толкова го кефи белия хляб - нека си яде, като е гарга - да е рошава.

едит: Да се разпиша с храната-кисело мляко с ленено семе и бадеми, ементал, 2 лъжици тахан, 3 слайса прошуто, 2 корнишона, 2 краставици, гювеч (100тина грама сирене, малко извара, домати, лук, масло), филия хляб, праскова, 2 яйца, ципура печена във фолио с домати, лимон, зехтин и розмарин.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 08-18-2012 на 20:06
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Ъъъп
    Много обичам неделните сутрини, в които се събираме цялото семейство. Тази сутрин си закусих по протокол, както всяка друга, ама реших да забъркам едни палачинки и с тях да си заменя хляба на обяд, та като добро прасенце сгънах една набързо. Съставките бяха пълнозърнесто брашно, пшеничени трици, яйца, смес овче и краве кисело мляко. Пекох на фурната, получи се доста добре, пълнежът ми беше 2 слайса прошуто. Малко биеше на дюнер в определени моменти. Тестото определено е подходящо за такава арабска питка и може скоро да правя свой вариант на дюнери с агнешко. За обяд отново ще бъде приятна компания, природа и шишчета.
    И ме мъчи ужасна мускулна треска на глутеусите, каквато не съм имала от рождения си ден...
    Последно редактирано от FuckingFreak : 08-19-2012 на 06:58
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Мамка муу! Вчера ядох като няк'ви тестени соленки и кифлички,не удържах! А вечерта пих доста водка с кола,направо се изложих :@@@@@
    Като знам,че днес ми е отпускащия ден,не знам какво ще правя,а в хладилника има такаааааава пица,само чака да я приготвя,но каквото и да са яде,после яко тренировки,макар че не знам с каква сила ще ги направя
    Ще се умираа bitcheeeeeeeeeeees

anonymous708973
    Guest
    FuckingFreak, ще ми обясниш ли повечко за оная пица? Нещо не загрявам как се готви първо на микровълнова :д

Здравейте! Вече почти два месеца съм на 90 дневната диета. Не я спазвам много стриктно, понякога съм просто толкова изнервена, че си хапвам нещо, което не трябва в този ден. Но дори и при това има ефект. От септември месец се записвам в отбор по плуване (мога да плувам, не при начинаещите). Винаги, когато съм ходила на плуване преди съм си яла всякакви боклуци и не съм виждала ефект. Но искам да попитам, сега, когато съм на диетата, плуването ще помогне ли за постигането на мечтания плосък корем и за красивите бедра? Благодаря предварително.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си