.
Отговор в тема
Страница 20 от 103 ПървиПърви ... 101617181920212223243070 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 2553
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Пантерке, аз не съм готвила карфиола в микровълнова, а на пара, колкото да омекне. Другото е ясно - рендаш и го оформяш като тесто.

менюто за днес:
    краве с примеси на овче кисело мляко с ленено семе и бадеми, ементал, палачинка (пълнозърнесто брашно, пшеничени трици, яйца, кисело мляко) пълнена с два слайса прошуто, свински бут и пилешко филе, тиквички, гъби, лук, чушки, домати - низани на шишчета на скарата, мариновани със зехтин, кимион, розмарин, къри, микс пипери, хималайска сол, разни домати и краставици.
    Всеки ден забравям, но сутрин на започвам деня си с две лъжици тахан...
    Последно редактирано от FuckingFreak : 08-19-2012 на 20:40
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Темата се изгуби из страниците. Интересно, мислех си, че все има някой, който да отслабва.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Пантерке, аз не съм готвила карфиола в микровълнова, а на пара, колкото да омекне. Другото е ясно - рендаш и го оформяш като тесто.

менюто за днес:
    краве с примеси на овче кисело мляко с ленено семе и бадеми, ементал, палачинка (пълнозърнесто брашно, пшеничени трици, яйца, кисело мляко) пълнена с два слайса прошуто, свински бут и пилешко филе, тиквички, гъби, лук, чушки, домати - низани на шишчета на скарата, мариновани със зехтин, кимион, розмарин, къри, микс пипери, хималайска сол, разни домати и краставици.
    Всеки ден забравям, но сутрин на започвам деня си с две лъжици тахан...
    Ядеш ли някакви плодове? Следя темата и ми прави впечатление, че нещо не са предпочитани от хората, които пишат по-редовно. При мен лично рядко минава ден, в който да не изям 1 плодче....

Ям. Преди малко хапнах половин печена ябълка с канела, даже щях да се хваля колко хубава е станала. Другата половина беше вече прогнила, та успях да спася само едната, въпреки че бях с предубеждение, че ще е гадна, мека и ще лъха на нещо средно между сайдер и оцет. Та, стига с моите кулинарни отклонения. Плодовете, както всяка друга храна, могат да намерят мястото си в един така наречен равномернобалансиран режим на хранене. Ама за тези, дето се хранят високомазнинно примерно - м, не мисля. Другото, което е - забелязвам, че доста хора се оплакват, че от фруктозата се подуват. Аз не съм забелязала подобна тенденция при мен, ама то и моето ядене е едно - той стомаха ми сигурно е свикнал, и без това редовно се храня а ла "бръкни в хладилника и си вземи от всичко, дето ти харесва". Така че, не съм много за питане, щото редовно се случва да ям яйца с праскови, боб със сирене, зелен фасул с кисело мляко, общо взето мога да ям каквото ми падне + нещо, богато на протеини и хич да не ми мигне окото... Та, мисълта ми е, ако се чувстваш добре - карай така. Аз не виждам нищо лошо, още повече ако не сваляш, нямаш поводи за притеснение. Естествено, не изяждай по 3 чепки грозде или по кило джанки, ама до 1-2 плода на ден, защо не?

Днеска ми правиха контролни изследвания. Калция е паднал, ама уреята си седи висока и твай. Трябва повече въглени, ама пуст навик... А пък лекарката само като ги погледна и започна да ми обяснява как белтъка ми бил нисък и трябвало да хапвам повече извара, сирене, яйца, месо. Чакай малко, къде гледаш, бе, жена, аз по цял ден т'ва бича, а ти ми обясняваш как малко се храня. Абе въобще тия лекари не са свет, да не кажа, че някои не знаят дори откъде падат...
    Последно редактирано от FuckingFreak : 08-20-2012 на 14:01
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ям. Преди малко хапнах половин печена ябълка с канела, даже щях да се хваля колко хубава е станала.
    Ееее тези дни само си мисля за печени ябълки с канела <3 Много ми се ядат и на мен. Иначе аз уж свалям....не уж де свалила съм досега 6 кг, но има още. Не мисля да махам плодчетата от режима обаче, щото имам нужда от тях, а и не искам да залитна в едната крайност и да спра да ям изобщо като преди няколко години, че жестоко си прецаках организма и още не мога да се оправя.
    Иначе за лекарите съм много съгласна....да не му се налага на човек да прибягва до тях, че е твърде вероятно да стане по-зле.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И ти ли почна в стил драгън лейди, душа?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И ти ли почна в стил драгън лейди, душа?
    Хаха не бе, просто лични впечатления в последно време...не искам никой да засягам, просто на такива попадаме семейството . Пък и съм почнала да ходя по болници от 8ми клас и така и не ми останаха хубави впечатления.

Град
    пространството на Дисе
    Бе аз FuckingFreak питах, ама явно е станало дублиране на постовете.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Бе аз FuckingFreak питах, ама явно е станало дублиране на постовете.
    А, сори мислех, че мен питаш, щото таз лейди и тя се оплакваше от някакви лекари

Град
    пространството на Дисе
    ^Именно. Те тогава се почнаха едни локуми в Любов, като писах, че ще дойде време българите да ги лекуват индийци и филипинци, като *убийците в бели престилки* си хванат билета, сака и влака.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Днес си потърчах в жегата. Иначе в последно време съм се захванала с упражнения за корем. Ще пробвам да ги правя през ден. Нали за корема не било хубаво да се тренира всеки ден.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

За корема няма смисъл и през ден да тренираш. 2 тренировки в седмицата са му предостатъчни според мен.

Иначе то е хубаво човек да не му се налага по доктори да ходи, ама като се случват разни работи и искаш, не искаш, се налага.
    А имам изпъкнали вени на прасците, днеска направо се ужасих, не исках да я пипам, поревах си даже. Нямам едно нещо у мене, което да функционира като хората. Нямам думи....
    храната- 3 лъжици тахан, краве кисело мляко с ленено семе и бадеми, кашкавал 80-90 грама, сирене и то толкова, купа шарен боб, 2xсалати домати и краставици, две яйца, половин голяма печена ябълка с канела, ципура във фолио.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Оффф освен това,че онзи начин за издръжливост с настройването на психиката не помогна да изтичам така мечтаните 30 мин. сега тичам максимум по 17 направо се отчаях и нз... а другото е,че ме гонят моменти на адски глад,макар че съм се наяла и наситила и едвам ги преодолявам.. искам да попитам примерно ако изяждам по 1 кг праскови на ден вредно ли е? Защото когато изпитвам лакомия изяждам по толкова някъде,а пък тук-таме пише,че не било полезно толкова много? :/

Вие ревете ама след дъжд качулка, сеш'се
    ПТ- аз от утре мисля да почна някакво режимче или диета например 90-дневната, че с тия ваканции ...

ПС-кво толко се оплаквате от лекарите, аз пък съм доволна-ако не бяха те надали щяхте сами да се лекувате, то тогава щяхме да сме некви могъщи damn

Град
    София
    30 минути не са малко, откъдето и да го погледнеш. Не си ли правиш почивки? Когато, примерно, ме присвие далака, преминавам в ходене за мъничко, докато отмине и продължавам. И така, докато не спре да ми е приятно самото тичане. Мисля си, че трябва да става постепенно. Иначе насилването на организма не е полезно. Особено в тия жеги.

Впрочем, открих, че ако не издържам и не мога повече да тичам, а ми се е щяла по-дълга тренировка като сменя вида търчане ми минава. Днес бях като парцал след не много, защото ми стана много горещо и продължих по стълби нагоре-надолу във входа. И спря да ми пари лицето и да ме наболва далака въпреки, че пак си е добро натоварване.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правя почивки и с хронометър САМО тичането без почивките ми е 17 минути и малко. И тях ги направих с бая усилия,а пък за 30 не съм си и помисляла..не ме боли (да чукна на дърво) далакът,но просто издъхвам..и все едно са ме застреляли толкова учестено дишам

Град
    София
    Може би не дишаш правилно като цяло? Трябва да си следиш дишането. Не вдишвай прекалено дълбоко. На чести, малки, спокойни глътки. Вдишвай през носа, издишвай през устата. Аз така правя и никога не ми е било проблем това. Изморявам се общо взето, когато ме заболи главата от слънцето (не си падам ранобудна и все не излизам преди да е понапекло).
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

bloodymirror, 1 кило праскови... това докато се опитваш да сваляш? Ъм, не е най-добрата идея.

ALetterFromTheSky, А иначе, мда, рева, ако ще и точно след дъжд качулка да е. Не виждам причина да тръгна да рева, ако нищо ми нямаше, ти сеш' ли се? Или да почна да се кося ми ся ако ми стане това, или онова, или утре като изляза ме бутне кола, ми падне саксия на главата или самолет ми се забие в двора.... Всичко ще се оправи, не ми дреме как, за колко време или по какъв начин, но ще се оправи. А за въпроса с лекарите - да, доволна съм, ако отида на частно и си ме прегледат както си трябва, от до, получат си парите, и дим да ме няма. От gp-тата хора недоволни - бол, аз съм една от тях.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    От моята лична съм доволна. Стани ти лекар, да видим колко ще си добра и хората ще са доволни.. Но като цяло предпочитам продажните лекари, че някои неща другаде не може да ги направиш...
    П.П.: Аз ям по един килограм плодове, ама не ми пречат на релефа, що тъй?!?! хахах
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен
    Щото нямаш релеф за това
    Бъзикам се..Зависи кво тренираш и кви са плодовете

"Ми стани ти лекар" - ми не, няма да стана. Нито ме кефи професията, нито имам необходимото търпение да се занимавам с пациенти и така нататък. Ама като гледам и въпросните лекари са като мен - всичко опира до пари, пък пациентите Бог да ги прости. Да, сигурно им е трудно, факт, не го отричам. Ама аз като пациент съм длъжна да си потърся правата. Защото сега едни образи влизат в биологиите в гимназиите и по-натам в медицинските университети и се чудя след няколко години въобще дали няма да е по-добре сама да се лекувам.
    А това за килото плодове - говорила съм с хора, които точно се оплакват, че "плочките им ги нЕма" от плодовете. Не говоря от личен опит, така че нека всеки сам прецени за себе си.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Най-вече праскови ям по толкова.Просто защото когато дойде моментът на лакомията и вместо да се тъпча с каквото видя,набивам праскови.знам,че имат захари,ама те нали не са като истинската и уж не пречели?

Град
    пространството на Дисе
    ^И аз съм на този принцип- по-добре натурално, отколкото рафинирано и бъкано със стабилизатори.

Мега фен
    Колко натурални са няма да говорим,който има градини с праскови и е търговец знае

Град
    пространството на Дисе
    Няма как от градината на баба да не е натурално. Пък и да нямаш рода, която се занимава със селско стопанство, винаги можеш да палнеш колата и да отидеш до някое селце в Стара планина да си напазаруваш еко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си