- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Не е натурално.. От градинката на баба,това го верват само наивни момиченца дето не са се интересували грамКато дойде обаче да се ръси с препарати всичките дървета и да се тори кво става..
Лежала съм в болница и лично съм видяла какъв стрес изпитва един лекар, когато нещо не е наред. Бах доволна от екипа. Има и некадърници, но някои са наистина много добри.
На мен не ми пречат, явно съм някакъв нов вид хомус..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^прасковите трудно оцеляват ако не се наръсят поне два пъти.. Капризно нещо са)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
За своята баба мога да кажа, че гледа една прилично голяма градина. Краставиците пръска с прясно мляко, препарати доколкото знам слага на гроздето, черешите, прасковите, които вече казаха и сините сливи. Не знам къде живеете, но доста от плодовете, ако не се пръскат, хващат болести, загниват, червясват и така нататъка...
Последно редактирано от FuckingFreak : 08-21-2012 на 08:41
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Кое дали е полезно? Яденето на плодове или прекаляването с тях?
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Визирах като цяло употребата на химия, не конкретно пръскането. Вие забихте на съвсем друга тема, но е разбираемо, все пак не сте ми в главата. А и под *ръси с препарати* разбирам течните торове.
Опа, вирусе, почвата е добра. Салатки рано напролет имаме предостатъчно, кайсии, круши- също. Скоро и ябълки ще берем.
Относно торенето- само животински. Очаквам въпрос от теб за храненето на животните.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Прекаляването с каквото и да било не води до нищо хубаво.
храната днеска-малко:
краве кисело мляко с ленено семе и бадеми, 2 лъжици тахан, кашкавал 90-100 грама, сирене 100+ грама, шарен боб, 2xсалата домати и краставици, грилована нектарина, две яйца, свински бут по-малко от 100г и два слайса бекон на скара.
размисли:
Още малко и ще му се види дъното на бурканчето тахан. Гледах в Зоя един, био, суров, от небелен сусам, ама беше и 12 лв за 250г. Та се чудя малко какъв да взема.
Последно редактирано от FuckingFreak : 08-21-2012 на 19:20
...но във тебе като рана
"Защо?"
А какво мислите за Оризовките ? http://bio.kasida.bg/orizovki-chubri...gr-5-9603.html
Ако ще ядеш такова нещо, по-добре си яж хляб. За какво ти е да дъвчеш стереопор...
...но във тебе като рана
"Защо?"
FuckingFreak,за какво ядеш тахана? би ли разяснила на краткоПолезен ли е,калоричен ли е,за какво помага,засища ли?
Ям го, защото е калоричен (почти 700 ккал на 100 грама), сутрин на гладно за профилактика на гастрита, защото съдържа калций, доста мазнини, добро количество белтъчини и въглехидрати. Не мога да ти кажа дали засища, защото аз не го ям за засищане, както се разбира от количествата и е в комбинация с други храни. Но би трябвало, защото е доста мазен, както вече написах. Идеален ми е, защото с 2 лъжици си попълвам калории, които по принцип така или иначе не мога да погълна с нормална храна. Даже планирах да го увеличавам.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Мхм,благодаря ти за информацията. Не знам дали се бъркам с друго момиче,извинявай за въпроса,но гастрита ти от спазване на строга диета и неядене ли ти се е получил?
От кофти ядене се е получил, ама почти го излекувах. В това число и неядене. Веднъж просто се случи да изям полу-готови спагети и после се почнаха едни повръщания, едно чудо... та така.
Абе, зъболекарят ми нещо се беше почерпил рано-рано. Влизам му в кабинета, а той почва да ме пита дали спортувам нещо !? Казах му там, почна да ме разпитва как дишам. Правилно било да се вдишва през носа. После пък отиде на тема хранене, той се бил хранел нисковъглехидратно. Обясни ми какво се случва с въглехидратите като постъпят в организма, не че нямах някаква бегла представа де. А пък накрая за капак - сега ми бушували хормоните, но трябвало да изчаквам, да не избързвам и да не пия противозачатъчни. После ми коригира и стойката. Общо взето сигурно имаше 15 минути монолог от негова страна.
А да. И ми препоръча йога и разни книги за дишане. :Д
приключих с яденето днеска:
2 лъжици тахан (по-големи от обикновено), краве кисело мляко с ленено семе и бадеми, остатък ементал около 60-65г, 5 слайса прошуто, шарен боб, салата домати и краставици, 100г диви къпини с 3 чаени лъжици кисело мляко, 2 яйца, 3 корнишона, пълнени гъби с бекон, кашкавал и масло, тиквички на скара.
Последно редактирано от FuckingFreak : 08-22-2012 на 15:46
...но във тебе като рана
"Защо?"
А,като каза,че си яла пълнени гъби,аз много обичам,но ме интересува примерно печените гъби с пълнеж вътре (малко сирене,някакво филе и маслини например) калорични ли са или напротив? Как стои въпросът с гъбите?
Аз много обичам да ям гъби в масло! Слагаш гъбите,слагаш и 50-60 грама масло в тигана ии ги оставяш докато не изври водата която те сами изпускат,ти не добавяш никаква друга! Перфектни са![]()
^1,58. на 14.
Йеа. Сутринта се мерих и най-накрая кантара закова 42,0. Така ми олекна. Две седмици подред показва 41,9 - супер постоянно тегло поддържам по принцип, та тая сутрин имах повод за радост.
bloodymirror, защо питаш за всяко нещо калорично ли е? В смисъл, и какво, ако е? Спираш да го ядеш ли?
...но във тебе като рана
"Защо?"
Офффф, нямам думи-значи по принцип февруари-април бях все 44, та напоследък заковавам 46, понякога стигам и 47. Не съм променила нищо в храненето си от февруари досега, гледам да ям от всички групи храни , и сега поради здравословни причини пия хапчета, от които се пълнее-та , искам да не стана 10000кг за месец, да препоръчате нещо? От сспорта нищо сериозно-пилатес, гирички некви такива женски лигни, но не трябва и да се напрягам много. Виждам, че разбирате и да ми кажете как да задържа 46 примерно, въпреки че ми се иска пак да съм 44, но не е от знаачение-просто искам да задържам , а не да качвам![]()
Еми защото имам за цел да свалям 10-15 кг,не спазвам диети,но намалявам количеството на храната и вредните работи и ме е страх да не си вкарам някой автогол с някоя уж вкусна,здравословна ама много калорична храна..както веднъж с бадемите и се чудя защо не свалям кг.. :/