- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Бая мазно е и по мое мнение засища, ако хапнеш повече. Днес си взех пълнозърнест, голям буркан, даже е от сурови семена. Разликата с този от белени е доста голяма - 100 калории. Дано е хубав само, че ще трябва да го ям бая дълго време иначе. Мушнах и от немския хляб (който е с доста странно дълги филии, та си отрязах да кажеме половината), колко да не е без въглехидрат, по-късно ще ям нектарина. Ще ми се въглехидратите да не идват от хляб, ама не мога всеки ден да си варя кафяв ориз, все се оплаквам от липса на време.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Гладувай 20-22 часа и ще видиш как 400-500 грама ще идат за минутка и няма да си се наял/а,защото ще ти иска още 10-15 минути да усетиш,че си ял/аВъпреки че е мазно не насища.
Какво му има на хляба?? :дд
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Не бе, нищо му няма. Само дето предпочитам ориза, ама се вари поне 40 минути, не е като да е кратко и да става бързо, когато ти се яде. Но от друга страна с ориза сандвич не мога да си направя, така че тук идва на помощ хляба.Може би трябва да пробвам картофи. Другия ми вариант е боб, ама пак не ми се вари всеки ден, а гледам да не купувам консерви.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Паста - 10 мин. Вземам си една гръцка, много е хубава и не пуска кафява боя, както българската..)
Мисля, че знам за кои говориш, ама все пак не е лошо да споделиш. Имам и аз едни пълнозърнести спагети и въпросната фирма имат и паста - по странните букви правя извод, че май е гръцка, в едни кафяви кутии. Само дето май ще трябва вместо спагети/паста със сос, да ям сос със тук-таме спагети :Д Не знам колко излиза една порция, трябва да взема и да премеря някой път, че това ми се вижда доста бързо. Пък ако не - здраве, ще вкарам някоя салата с фусили или пенне, някое месце, кашкавалче, зарзават и цедено мляко и ще стане приказка.
Най-накрая се научих да правя пистолети!!! В сряда правих също, ама си държех единия крак. Ама днеска вече бяха чисти. Засега са ми доста трудни, максимум 4 правя, можех и 5 да се опитам, ама айде да не се оправдавам много. Задобрявам, преди при всеки жалък опит, свършвах седнала на земята или паднала настрани.
...но във тебе като рана
"Защо?"
В момента името ми е излязло от главата, като се прибера ще ги видя.. Аз на салати си ги правя с пилешко, авокадо, гъби, лимонов сок.. Абе яко става.. :д
09:30 50 гр сурови бадеми + кафе
13:30 салата от 2 малки домата+пил.пържола+ 1 сухар+сокът от 1 лимон
17:00 4 овесени бисквити
21:00 100 гр гауда + пил.пържола+1 сухар
Количеството зеленчуци ми е малко , но ми писна от ядене на домати.От юни до сега всеки ден ям или домати , или краставици и вече ми се гади от тях.Утре ще гледам да разнообразя с нещо друго
Последно редактирано от s3nsual : 08-25-2012 на 19:28
Memento mei, memini tui!
http://www.vk-bg.com/vk/?page=products&catid=9 - такива имам аз. Сега гледам - италиански са. Ама нещо отзад имаше странни йероглифи, та взех, че си повярвах.
хапнах: краве кисело мляко с ленено семе и бадеми, кашкавал (е тоя път вече ме изгубихте с общия грамаж за целия ден, ама предполагам 100тина грама има), 2 лъжици тахан, пилешки сърчица в масло с лук, гъби и моркови и подправки разни, препечена филия с големината на Вита от немския хляб (тънка като вестник :Д) отгоре с два слайса прошуто, нектарина гигант, две яйца, пълнени гъби (извара, сирене, кашкавал, масло и домати), салати от два домата и краставица.
За утре ще има заешко и пълнени чушки с кафяв ориз, така че има-нема ще заблажим.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Можете ли да предложите диеткааа?![]()
Вземи прочети 1-2 страници вместо да чакаш на готово някой да ти предложи "ДиЕткАаАаАа"
edit- Ще ми бъде интересно да чуя вашето мнение за т.нар. въглехидратна ротация. Звучи ми добре, защото съм свикнала да цъкам на ниско въглехидрати и всеки ден си чукам главата с този си навик. Единственото, което ми се вижда трудно, е че тренировките не бива да бъдат пропускани и е нужно да са добре планирани, в зала и добре паснати с режима. На теория въртенето 3-2-1-3-1-3-1 (3 е ВВ, 2 е РБ, 1 е НВ) изглежда прилично, ама недостатъкът е че изисква яко трениране...
Последно редактирано от FuckingFreak : 08-26-2012 на 12:33
...но във тебе като рана
"Защо?"
Хора поставена съм пред една дилема.. Напоследък съм вманиачена на тема здравословен живот. Общо взето всички около мен казват, че не е нормално чак толкова да се вглеждам във всичко.
Такаа, та въпросът ми е може ли плодовете да станат вредни в един момент и да повляят зле на фигурата? От едно известно време (6-7 месеца) около 70% от храната ми е плодове. Като вмъкнем и факта, че от доста време се храня на принципа на 90 дневната диета, от около 3 месеца започнаха един неразположения в стомаха. Ходих на лекар, после на друг, изписват ми лекарства, но никой от тях не споменава нищо за плодовете, а проблема не се оправя.
Възможно ли е плодовете да ми докарват неприятното подуване и дискомфорт, а дори и покачване на теглото?
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
^Да, може.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз забелязах, че на мен ми се появява дискомфорт сутрин, ама то с мойте закуски - тахани, кисели млека, кашкавали, ядки. Мисля си, че е от киселото мляко, ама не ми дреме, няма да го спра, само защото корема ми къркори![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Аз също се подувам от киселото мляко, вече не знам с какво да се храня.. Не ям боклуци, не пия газирано, не ям бял хляб и пържено, не пуша, не пия алкохол, водя активен живот.. Сега ми е 3ти ден без плодове, ще изчакам да минат още няколко, за да преценя дали те са причината.
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Мислех да не ям плодове днес, защото ядох ориз. Обаче си викам край, не ми дреме, ама си ги заслужавам. Забелязах, че въпреки, че се опитвам да качвам, корема ми изглежда по-добре от преди 2 седмици, пълен парадокс !? От градината на баба си откъснах нектарина - мале, колко червена и узряла беше, а същевременно и толкова сладка, като мед. Може би разни нисковъглехидратни режими, правени за дълго, работят при някои хора и не им създават проблеми, ама аз явно не съм от тях. Ще си ям плодовете, нямам проблеми с тях, не ме подуват, помагат ми за нередовния стомах, ще си ям и разумно количество комплексни въглехидрати и положението ще бъде точно. И кръвните показатели ще се оправят, колкото и време да отнеме, аз съм инат и ще стане така както го искам. Само търпение, пийс и енджой.
не мога да мина без едит: Видяло се е, утре ще се ходи до Био магазина. Смятам да си взема семена от чиа и да добавям към сутрешното мляко с ленено семе, за да придобие консистенция на пудинг и за малко бууст на въглехидратите. Ще си взема и нелющено конопено семе. А за въглехидрати, подходящи за обяд съм хвърлила око на пакет черна киноа, а защо не и мунг, ама това ще да е по-натам. Сега имам пълнени чушки и немски хляб, който няма изгледи да свършва скоро.
И как се наядох, не е истина просто. Много е вкусно да ядеш нещо, което си приготвил сам и е станало както трябва. Заекът днеска беше със супер много лук, моркови, чушки, домати, масло, вино и един тон подправки и стана нещо божествено... Кулинарията ме влече много :Д Не мога да постя, и протеина не мога да намаля - тая вечер мислех месцето да е маалко по-малко, ама то си излезе еквивалент на пържола. Е, здраве да е, вкусно ми е и ще си ям.. иначе за днес като цяло - краве кисело мляко с ленено семе и бадеми, кашкавал, 5 пълнени гъби, пълнена чушка с кафяв ориз, нектарина, 2 яйца, домат, краставица, заешкото.
Последно редактирано от FuckingFreak : 08-26-2012 на 16:59
...но във тебе като рана
"Защо?"
Какво ви е мнението за Insanity Workout ?
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
...но във тебе като рана
"Защо?"
На мен пък ми се струва доста гадна ама аз попипринц никак не съм издържлива на тренировки![]()
![]()
ти сиг тренираш по- добре ама вие си му разбирате
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Уж се водят някакви интервални тренировки, доколкото знам. Но по принцип целта на така наречените ХИЙТ тренировки е да са максимално къси като времетраене (не повече от 30 минути, поне аз така го дефинирам), а упражненията да са изпълнени с максимална скорост и експлозивност. Та поне по мое мнение, е че ако имаш сили един час да правиш въпросните тренировки, значи не се раздаваш напълно.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Insanity си е супер.Като цяло всички програми с Shaun T доста ми допадат.
Insanity си e трудна тренировка, не виждам смисъл да се подценява. Само че идеята не е точно интервални тренировки в общия смисъл на думата.
Води се най-горното стъпало в тази скала. http://en.wikipedia.org/wiki/File:Exercise_zones.png
Абе, предизвикателство си е, да не говорим, че реалното време на интервалите се събира да е МАКСИМУМ половин час. Останалото са загрявки (интезивни колкото цяла тренировка), разтягания и стреч.
Макароните са на марката ''Misko'' и са много хубави. Заешко от къде мога си купя? Много го обичам, но е голяма рядкост това нещо, поне не съм срещала. Преди два дни опитах и еленско за първи път - скъпо удоволствие, но месото е жилаво, кърваво червено и с богат вкус, определено пак ще се вземе..)
Заешко не знам откъде можеш да вземеш, въпросния заек стоеше от половин година (по дяволите) във фризера и му беше време. Направи ми впечатление, че е доста постно месо като цяло - може и да не съм се справила с маринатата както трябва, но беше една идея по-сухо, нещо от сорта на бялото месо на пилешкото, само че с характерен вкус на дивеч, по-тъмно и по-трудно за дъвчене. Ще потърся от тия макарони, ако не ще взема от тези на Barilla. Идеята все пак е да са пълнозърнести..
Абе, май почнях доволно да си вдигам калориите. Преди имам чувството, че съм живяла с по 600 ккал на ден и после само тъпи въпроси - що съм била болна, що това, що онова... Напоследък ям по 100 грама кашкавал и сирене, което въобще не го усещам, а вдигат цифрата яко - към 600 общо. Даже днеска мислех да се поспра малко, защото усещах, че ако не друго, то ще се отровя от сол, ама не мога да се спра щом вече нещо съм си сложила в чинията. А имам и чувството, че стомаха ми е някакъв мега-турбо процесор, дето успява да обработи бомбастичната ми комбинацията за закуска от тахан+ кисело мляко+ ядки+ кашкавал за супер малко време и след 2 часа огладнявам отново.
Последно редактирано от FuckingFreak : 08-27-2012 на 10:11
...но във тебе като рана
"Защо?"