.
Отговор в тема
Страница 25 от 103 ПървиПърви ... 152122232425262728293575 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 2553
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    О, да, плуването е много добро. Правеше ми впечатление, когато бяха олимпийските игри, като се заглеждах по разни мъже - плувците са с едни от най-хармонично развитите тела.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Темата отиде чак на трета страница...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Муцунки, събирам се вече в рокли размер 42
    Направо се изкушавам да се снимам

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер! Браво!!!
    Аз въобще не съм доволна от тия два дена. Бяхме на бунгала, яденето беше добре - най-яката пъстърва на скара ядох, останалото пържоли, ама никакви въглени. Дори плодове нямаше. Вечерта ме заболя главата, не съм сигурна дали беше от това, ама друго обяснение аз не намирам - не съм препила, не съм била уморена... По принцип ме боли много рядко, 5 пъти в годината да кажем.

Оф. За 2 дни да си намаля малко храненето и кантара веднага отчита минус. Дано е от губенето на вода по време на тренировка, че никак не ми харесва така да ми играе. Уж исках да се кача на него най-рано 2 седмици след последното мерене, ама не издържах, метнах се отгоре му и се разочаровах, естествено....
    Последно редактирано от FuckingFreak : 09-02-2012 на 14:52
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Моя кантар днес сутринта показа 44кг. и искрено му се очудих (предния път беше между 45 и 46). Не съм пазила никакви диети тия 1-2 седмици. Направо си ям като по-голям от мен човек. Не мога да разбера как става така винаги. Когато умирам да сваля 1-2кг и правя какво ли не по въпроса - мне. Не мърда надолу. Когато се отпусна и си живея без всякаква диетична мисъл, веднага свалям. Може и да е от тичането де, не знам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Аз не съм тичала от около 3 седмици насам. Не знам дали скоро ще го правя. Засега искам да слушам организма си, опитвам се поне, а не да го изнасилвам както ми е кеф, че по природа съм си инат и навия ли си нещо на пръста, го правя. Дано е временно състоянието, че последното, което искам, е да падам надолу...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Повече от фен Аватара на alleyy
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Аз не съм тичала от около 3 седмици насам. Не знам дали скоро ще го правя. Засега искам да слушам организма си, опитвам се поне, а не да го изнасилвам както ми е кеф, че по природа съм си инат и навия ли си нещо на пръста, го правя. Дано е временно състоянието, че последното, което искам, е да падам надолу...

А сега като качваш тренираш ли нещо или Зузана само ?

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Като тренираш интервално и искаш да качваш, трябва да минеш на ВВД, защото НВД си е направо опасна в този случай..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мерси за съвета. Знаеш, че ми е от полза. А ако съм на ВВ, в какви граници е добре да държа мазнините?

Майка ми е нервно болна. Фанатичка. Направо не мога да го опиша. Взима да ми мери кръвното - 85 на 70, WTF ?! И естествено почва якото паниране, как не ям нищо, как това и онова било причината... 10 минути по-късно баща ми ми го мери - 100-110 на 70. Е как да съм нормална при такива хора, дето само се чудят за кое нещо да се хванат, за да те притеснят до краен предел !??!
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    У Цецови..
    50% въглехидрати; 30% мазнини; 20% белтъчини - или 25 на 25%..

Белтъчините и мазнините са ми почти наравно, въглехидратите - недостатъчно, отново. Що е то мойто....

Град
    У Цецови..
    Повреждайте се, сами сте си виновни.. )

Идва и моментът с пуснатата муха в мозъка, която не може да излезе от там... и старите навици...
    Нека стана и 50 кила, че и отгоре, ако това е нужно. Не ми дреме вече. Целта ми е да съм здрава, силна, жизнена, радваща се на живота. Външния вид - майната му. Ако съм всички неща, които изредих, ще изглеждам прекрасно, в което съм сигурна. И да, открих, че това няма да го постигна като избягвам въглехидратите.
    Сигурно съм много нахална, но нека попитам - има ли някакво значение кога ги приемам? Обикновено сега комплексните са ми няколко часа преди тренировка, плодовете ги оставям за веднага след нея, а на вечеря липсват (грешка, или?). Тъй като след 2 седмици почваме даскало, тогава ще тренирам малко по-късно и съответно вечерята ще ми бъде около час след тренировката, а съм чела, че това ядене също трябва да има въглени, така че май ще ги включа. Може би ще се храня циклично или поне от понеделник до петък, защото сутрин не съм в състояние да ям, а не ми се мъкне храна.

Аз смятам от утре да съм на лимонената диета, само 2 дни е , но пък има ефекта, който аз търся и така ако някой иска да я правим

Я, сподели какъв ефект търсиш..

Да се изчистя малко, че с тези женски проблеми се угоявах и искам малко прочистване. За кила трябва да смъкна 2, но искам да са трайно свалени, така че ще търся друг вариант.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Каква е тази лимонена диета? И какъв е ефектът? :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Ефектът е към 2 кила, но не вярвам дори и с правилно захранване да се задържат :д
    иначе , ето ти линкче, ей сега случайно я намерих :Д
    http://www.zajenata.bg/възможности-н...l#show_sub_tip

Голям фен Аватара на SWT
    3 литра изворна (т.е. не минерална) негазирана вода с прясно изцедения сок на 15 лимона и 50 грама мед. Това е и единственото, което е разрешено за времето на диетата.

OMG O_o и двата дена само това
    аз най много да припадна ..

Супер фен Аватара на Glamour92
    Това ако го пробвам,автоматично ще се вкарам в гастро презиподнята за поне 2 седмици...
    Силни стомаси имате вие.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Е никой никого не кара аз също не си падам по тези от типа на японско чудо и блабла, но ще пробвам, че наистина съм мнооого подута и тн , ако видя, че не издържам, ясно, че ще хапна само тъпото е, че не пишат какво да е захранването

Град
    У Цецови..
    FF, ако тренировката ти е по-късно, може да включиш въглехидрати и вечер, а когато тренираш сутрин, задължително във вечерята трябва да присъстват. Това съм го чела в ''Мускули и фитнес'', списанието не е в мен, но статията беше нещо от сорта на ''Яж като прасе, бъди релефен''. Аз лично не си разпределям храната, не виждам смисъл да го правя. (:

Мерси, пак.
    По колко упражнения е добре да има в една тренировка за голяма мускулна група и съответно- за малка?

Град
    У Цецови..
    3-5 за голяма и 2 за малка.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bathory Виж мнението
    FF, ако тренировката ти е по-късно, може да включиш въглехидрати и вечер, а когато тренираш сутрин, задължително във вечерята трябва да присъстват. Това съм го чела в ''Мускули и фитнес'', списанието не е в мен, но статията беше нещо от сорта на ''Яж като прасе, бъди релефен''. Аз лично не си разпределям храната, не виждам смисъл да го правя. (:
    недей чети мускули и фитнес лол.Само глупости се пишат в подобни списания.. Ако трябва да им вярвам за 4 седмици трябва да направя 50 см ръка с програмата дето дават haha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си