- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Знам, затова спрях да го купувам. Статията беше смислена, а и другаде съм чела, че ако тренираш сутрин, вечер е добре да има въглени..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
не важи..Въпросът е дневният въглен какъв ти е..
Да бе, а дали не важи и в случаите, когато тренираш на гладно... Все пак въглените от вечерята не се изпаряват току така докато спиш.
А до колко е добре въглехидратите да идват в по-голямата си част от плодове? Защото нали уж фруктозата зареждала гликогена само в черния дроб, а не този в мускулите...
По-добре да са от стабилни източници - ориз, картофи, боб, елда, пълнозърнест хляб и т.н. Ако се наяждаш от плодове... хд
Кафявото оризче много добре влиза, малко и на жито има вкус :д
Плодовете съм ги увеличила, но времето на приемане пак си е такова - след тренировка, пък до колко е правилно...
Млечните пак си ги ям, по много, ама това е положението. Само киселото мляко съм го оставила засега.
Мръвки- не липсват. Всеки ден имам и по 2 яйца.
Другата седмица пак ще съм на изследвания, дано уреята е мръднала малко надолу... ама съмнявам се, то с т'ва месо..
Ми намали го, нищо няма да ти стане. Хич не е добре за бъбреците многото протеин..)
Протеина не знам много ли ми е, защото в момента хапвам месо както и преди - тогава не съм имала проблеми. Малко сиренето и кашкавала могат да ми идват в повече, ама са ми много вкусни..
А това за бъбреците - факт. Уреята ми не е у ред, но това не е само заради евентуалния завишен прием на протеини. Мисля, че се получава при липса на въглехидрат, (тоест, при мен го е имало преди, сега не знам как е) когато белтъчините почват да се превръщат в глюкоза.
Но нямаш дни без месо, когато бях зле с бъбреците ми забраниха за определен период. Мускулите ти няма да изчезнат от намалянето на месото..
Ох, като се замисля, май наистина нямам. Но вкъщи от край време е така - винаги се яло месо...
За мен чисто и просто проблемът е, че се храниш НВД..
ако има кафяр ориз хляб картофи не виждам какво НВД е лол.. Това за протеина и бъбреците си е мит..Но не означава,че ти трябва много протеин..
Това е ясно, ти може да ядеш и други неща, ама въгленът пак да не ти е достатъчно..
Да, и как разбра, че въгленът ми е недостатъчно? Не виждам скоро да съм описвала меню, а пък за количества да не говорим...
Не виждам да твърдя нещо със сигурност, казах, че МОЖЕ да ти е малко..
Съседите ми имат кошери на село, та ни дадоха един буркан домашен мед и от утре го почвам мощно с тахана. Това ще ми бъде закуската, може би с малко орехи/бадеми.
Абе, и аз днес го ядох за закуска.. слагам му и кокос и лимон де, ама не ме засити толкова (само веднъж ме е засищал наистина много, с часове да не огладнея).
По колко от тахана слагаш? Аз мисля, че с една супена лъжица трудно бих изкарала, та се чудя :Д
една супена лъжица за канарче става ,за човек не знам![]()
Половин бурканче с 3-4 л. мед.. Супер става..
А има ли смисъл да комбинирам с бадеми или по-добре да изям повече тахан?
според мен ще ти стане тежко с бадеми, давай смело с тахана
Опии, да се включа и азс това лимоненото- вчера си карах на водата с лимони, интересно, че не усещах глад, само прегреших вечерта с един коктейл. Днес е вторият ден обаче се чудя дали да добавя кафе към менюто и примерно пилешко със салата, мисля няма да е проблем...? След това, което дори е смешно да се нарече диета ;д, мисля да си изготвя режим обаче идея си нямам как да стане. Вие как поддържате смъкнантите килограми, упражнения правя, появявам се и на фитнес понякога , ама ми е трудно да спазвам определен режим, смис. нз и аз , искам да задържа кг.