- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Ами, напълнях малко напоследък и имам да чистя около 3 килограма и да си ги запазя![]()
Ти беше около 46 кг на 1,60, или се лъжа? Ако е така, най-много здравето да си "изчистиш"...
Последно редактирано от FuckingFreak : 09-06-2012 на 09:46
Да де, преди бях 43, 44 без да се ограничавам, без нищо
А случайно не мислиш ли, че периодът, през който преминаваш, оказва влияние? Излизаш от пубертет, оформяш се като жена.. Да виждаш да си надебеляла някъде, или просто си готова да надаваш вой, защото кантарът така казва? Цял живот няма да стоиш с едни и същи кг-ми.
Да, това ми е ясно, че вече на тези години няма как да съм 40кг с мокри дрехи, но сравнително скоро бях около 44, да речем февруари , март . Не виждам да съм напълняла видимо някъде, ама ми е едно подуто такова не знам как да го обясня . Е, аз ще съм доволна и да си задържа тези сегашните, обаче нещо задържам вода.
Ако задържаш вода, то помисли с какво се храниш и кое може да ти се отразява така, не почвай веднага с тъпите детокс диети, не знам какво мислиш, че ще прочистиш по тоя начин..
Мерси за отговорите, ям, ям уж гледам всеки ден да има дори и малко месо, зеленчуци,плодове, кашкавал, мляко... Може и да е от хормоналните, които ми изписаха. Да видим , мерси![]()
Ако нищо не си променила в храненето от последните месеци, най-вероятно е от тях.
Току-що наще ми се обадиха, взели са ми изследванията от тази сутрин - уреята за един месец ми е паднала с 3 единици, вече е в нормата. Пуснаха ми нов ензим - алкална фосфатаза, в нормите е. Хемоглобина и той се е вкарал в релси. Най-щастливия човек съм.)) Утре чакам и резултати от хормоните - този път ми пуснаха и Пролактин, ама тях не ги очаквам да са добри, всичко ми е разбутано вероятно.
Интересува ме медът добър избор ли е за заместване на вредните сладки работи,когато много ми се приискат? Примерно 1 лъжица.Някой знае ли калориите му?
• Обичай,за да те обичат! •
Калориите му са сходни с тези на бялата захар, дори вдига инсулина по-бързо от нея. Но да, може би има ползи от него, въпреки че за да ги забележим, сигурно ще бъде нужно да изядем доста буркани... Много добре влиза за след тренировка или на закуска. Ако ще се занимаваш да заместваш сладките неща - по-добър е от гледна точка на това, че захарта е рафиниран продукт, но въглехидратите са си въглехидрати и е възможно да ти пречат, ако се опитваш да сваляш. Всичко опира до количествата, ти може и вафли да си ядеш и пак да си стоиш слаба.![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 09-11-2012 на 12:39
Ще си взема Л-карнитин утре. Планът е да ставам в 6 сутрин, да пия хапче и около 9 да ходя да тичам, а после - коремни или някакви други силови. Да видим ще има ли резултат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
С каква цел ще го приемаш Л-карнитина? Ако менюто ти е тип "ям каквото ми се яде", по-добре не си давай парите излишно. А ако позачистиш храненето, нямаш нужда от него.
Размисли : Открих, че зверски много обичам картофи..![]()
Последно казваш,че е калоричен,така ли? А иначе говоря най-много за 1 супена лъжица мед.
• Обичай,за да те обичат! •
Ами имам всъщност доста прилично меню. Не ям преди 11-12 на обяд или след 18 вечерта. Ям доста плодове и зеленчуци. Не ям хляб, сладко ям малко, ама мисля, че е в граници. Последно съм решила да си взимам само натурален шоколад от време на време не по много. Мазното много съм го ограничила. И така. Ако имаш още съвети, казвай.![]()
Иначе реших, че искам заради корема. Нагоре е добре, но долните коремни мускули не щат да се размърдат и мисля, че може би им трябва още малко чистене. Правя упражнения за тях, но нещо не виждам големи резултати.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ами този на Нутрим, който е на капсули. Чувала съм, че има и течен, но не съм виждала никъде.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Естествено, че е калоричен. Но има и много други по-калорични храни - всички ядки и семена, сиренето и кашкавала, някои меса... но това не те отказва да ги ядеш, нали? Калориите не са най-важната характеристика на една храна, много по-важно е каква стойност има тя и ако калориите през деня ти идват от качествени и натурални продукти, дори и малко повече от нормалното да са, няма да пълнееш. Естествено, следи си калорийния баланс, ако толкова се интересуваш.
Сиси, в момента не знам колко % подкожни мазнини съм, предполагам е ниско, но мога да ти кажа, че и аз си имам един тънък пласт мазнинки, който си стои. Явно организма не ги пуска, не ме ще да съм одрана и релефна, но щом така иска - нека така да бъде. :Д А ти по-добре работи си за мускулите, но не натоварвай корема само с коремни. За да ти се очертаят плочките, първо трябва да имаш стабилна основа, не е нужно само да разкараш мазнините.
Мда, Ацетил-Л-Карнитин май се казваше. Аз мислих да пробвам на Адифарм, не знам защо. ;д Btw, малко тъп въпрос, но откъде се купува? :д
Основа като? В смисъл, какво предлагаш? Аз засега разчитам на тичане, тази лека диета, която описах г/д и различни коремни упражнения от bb-team за долни мускули и талия.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Видях пълнозърнест хляб с Л- карнитин! Е не е ли голяма измислица вече това?!
Не знам за какви долни мускули говориш - човешкото тяло има един прав коремен мускул и странични (коси) мускули. По правило той си се товари еднакво навсякъде, няма такива неща като упражнения за горни, долни коремни мускули, долен ред плочки и тем подобни .. А основа имах в предвид именно това - мислиш ли, че мускулът ти е достатъчно развит, за да очакваш, че когато се отървеш от мазнините, ще видиш плочки?
Ами чудех се как да обясня, че тренирам за надолу.Коремните преси, доколкото знам не правят кой знае какво сами по себе си. Затова ги има всички тези упражнения с вдигане на крака, с правене на челна стойка бавно и после бавно отпускане и тн. Нагоре мисля, че нещата са наред, надолу не са. Иначе, честно казано не знам доколко съм си развила корема. От доста време се занимавам точно с него, та предполагам, че има някакъв напредък. Може, обаче, да не е достатъчен. Аз и не държа да видя точно плочки, а по-скоро... лек релеф.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()