.
Отговор в тема
Страница 28 от 103 ПървиПърви ... 182425262728293031323878 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 2553
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Преспокойно би постигнала лек релеф и без помощта на Л-карнитин. Не е опасен, вземи си, но и сама ще се убедиш, след като изпиеш една опаковка, че няма да имаш кой знае какъв напредък. Ако толкова много те дразнят тия мазнини - фет бърнер. Не гледай само общата картина каква е, защото тя се е получила под въздействието на много фактори, един от които тренировките - помисли дали въпросните тренировки съответстват с целта ти, можеш ли да промениш нещо, да добавиш .. Мисълта ми е пробвай с различен подход, преди да посягаш към добавките, защото те в крайна сметка си остават единствено добавки, не са те тези, които ще ти изваят желания лек релеф.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Чудя се дали не си права и да не пробвам в някой фитнес с по-различни упражнения. А за фет-бърнърите... харесвам си бюста, а съм чувала, че обикновено стопяват първо него. Като цяло винаги съм стояла настрана от тези изкуствените неща. За Л-карнитина съм чувала, че е съвсем безобиден и затова се насочих към него.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Според мен тия пари, които си ги заделила за Л-карнитин, ще ти свършат много по-добра работа ако отидеш в някой фитнес и си купиш карта..

Град
    София
    Общо взето натам клоня. Днес се отбих до един фитнес близо до нас да разуча и като че ли се навих.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мхм, по-добре така, даже може да си взаимопомагаме в изготвяне на програма.

Град
    София
    То има някакви готови май в тоя фитнес. Първия път е безплатен та скоро ще идем с моя да видим как е и ако се окаже хубаво, на заплата направо ще си извадя карта там.

http://www.zdravoslovno.com/calculat...lorie-counter/ - ей тая джаджа се оказа доста полезна. Сигурно не е супер точна, но има много продукти и можеш да смяташ на грамаж.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Ти калориите ли си следиш с това?

Град
    София
    Да, макар че хич не ми изглежда точно после като покаже графиката с отношението между Вх, М и Б. Реално много не ме интересува какво ще покаже, понеже си имам някакви мои представи за режим, ама ми е интересно да видя как изглежда в калории.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Какво съотношение горе долу поддържаш?

* Пролактина ми е 55, при минимална долна граница в тукашната лаборатория 70, а в интернет - 59,3 Идея нямам какво трябва да значи това, но тия дни съм при ендрокриноложката..
    Последно редактирано от FuckingFreak : 09-12-2012 на 16:05

Град
    София
    Не се старая да спазвам някакво строго съотношение, гледам просто да са все нелепящи се неща. Тая джажда, обаче, ме изненадва на моменти. Примерно главно съм се хранила с бяло месо, сирене и яйца и ми показва някакви странни стойности на Вх, надвишаващи тези на протеините, което ми се вижда невъзможно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Повече от фен Аватара на akibaki
    От известно време ме мъчи един въпрос..сега нали целя отслабване и естествено намалявам общото количество храна,което съм приемала преди,както и вредните храни.Но аз попринцип много обичам сладки работи,пуканки (абе общо взето вредничките храни) и когато отслабна,как да разбера по колко да ям,за да не започна да качвам килограми след килограми?

Град
    София
    Според мен като стигнеш това, което харесаш можеш да си позволяваш туй онуй стига да спортуваш редовно. Не да се тъпчеш, просто... да си угаждаш от време на време.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Ееееееееееей :Р Защо замряхте така? Я бързо се включвайте. Отивам да ям пържоли като се върна да сте на линия всички! ААааа

Темата е замряла може би защото никой не цели отслабване вече и тя изгуби основния си замисъл?

Просто лятото свърши

Супер фен Аватара на Jaune
    От скоро правя кондициите на Рос Енамайт. Яко е размазвация :Д

Дано темата е актуална и някой, който разбира от диетуване и отслабване ми отговори. Ето снимка на това, което искам да променя - корема и едрите бедра... http://prikachi.com/images/104/5322104e.jpg Но как да стане без да си навредя, понеже имам анемия и диетите не ми де отразяват добре? Можете ли да ми помогнете с изготвянето на някакъв режим?

Аз лично не се харесвам - висока съм 162 и 49кг и това не е чак толкова зле за моята възраст-13, затова вместо диети ходя на тренировки по футбол и багминтон. Не колкото за отслабване всъщност, а колкото за забавление. Но виждам, че всякакви хора се мъчат на диети - гладуване и всякакви други "мъчения", както ги наричам. Аз знам 2 много начина- няма да отслабнете с 15 кг или толкова много, а с около 2-3 кг на месец, без никакви усилия (може и повече, зависи от метаболизма ви). И двата начина са под формата на чай. 1ят начин е като си направите чай от косата на царевица (косата от царевица трябва да е изсъхнала) - може да добавите като подсладител 1 лъжичка боров мед, но не друго. 2ят начин е като варите вода с половин пакетче канела, добавят се 2 супени лъжици боров мед. Тряба да се пие по половин чаша преди да си легнете и като станете, не повече (може да ви стане лошо или много да ви падне кръвното). От канелата се получава утайка, но затова пък действа.

Цитирай Първоначално написано от proxy00 Виж мнението
    Дано темата е актуална и някой, който разбира от диетуване и отслабване ми отговори. Ето снимка на това, което искам да променя - корема и едрите бедра... http://prikachi.com/images/104/5322104e.jpg Но как да стане без да си навредя, понеже имам анемия и диетите не ми де отразяват добре? Можете ли да ми помогнете с изготвянето на някакъв режим?
    Морковите са много добър начин за отслабване също. Аз лично обожавам моркови, пристрастена съм към тях. Не е нужно нищо специално, за да ги ядеш. Също помагат и задушените зеленчуци - броколи и карфиоли. Много са вкусни, аз лично ги обожавам и наистина се препоръчват за хора с анемия.

Мега фен
    Как точно помага чая и морковите в отслабването..? Линк към проучване..Какво общо има какво ядеш ще пиеш като не казваш какво ще ядеш..

Здравеййте...не знам колко е активна темата,но искам да споделя с вас,защото много взех да надувам главите на хората около мен с моите килограми и глупости ;дд ... от малка съм си дебеличка,но от 2010 до сега отслабнах с почти 20 кг иии така,но вече работата стана по - трудна пробвала съм какви ли не диети или не ги издържам до край илиии няма особен ефект... като минеш от плодовата,90 дневната,лимонената и някакви други простотии,чесно казано ми писна ;д лятото бягах сутрин ама не много редовно ;дд сега от 2 седмици ходя на фитнес(купила съм си карта за 1 месец,за да ходя иначе ще се откажа ;дд)....ходя и да бягам сутрин преди фитнеса ;дд - резултат голям не виждам,на кг изобщоа гледам да ходя почти всеки ден освен ако нямам много да уча....
    Та въпросите ми са възможно ли е да не свалям повече кг ии да си остана същата само дето да го превърна в мускули (не искам да става така...изобщо не ми харесва това)....искам просто да съм хубаво слаба нз как да го изразя ;д...имам проблем със спирането на сладкото ;дд ии сега вместо да ям вафли и такива неща ям бабините сладка ;д по - вредно ли е това или....

П.С. малко цял роман написах ..ама като видях темата иии специално се регистрирах в теен проблем пак,защото не си помня старата рег ;ддд ии благодаря на този,който реши да ми изчете писанието и ми отговори... )) !

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Tinna_,браво на теб.

Мисля да започна НВД или БВД,какво мислите за диетите?
    Смятам да започна с диетата и упражнения,като за начало вкъщи от упражненията на Руми Илиева.И без това времето стана студено,а и зимата въобще няма да ми се ходи на фитнес,затова смятам до март-април да си правя вкъщи упражненията,и пролетта да почна с фитнес.
    Последно редактирано от titinkaa : 10-31-2012 на 15:58

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Точно тая тема търсех назад ... и не успях да я намеря.Много се радвам,че все още има хора,които искат да отслабнат (без да е лято) ;д
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от Tinna_ Виж мнението
    Здравеййте...не знам колко е активна темата,но искам да споделя с вас,защото много взех да надувам главите на хората около мен с моите килограми и глупости ;дд ... от малка съм си дебеличка,но от 2010 до сега отслабнах с почти 20 кг иии така,но вече работата стана по - трудна пробвала съм какви ли не диети или не ги издържам до край илиии няма особен ефект... като минеш от плодовата,90 дневната,лимонената и някакви други простотии,чесно казано ми писна ;д лятото бягах сутрин ама не много редовно ;дд сега от 2 седмици ходя на фитнес(купила съм си карта за 1 месец,за да ходя иначе ще се откажа ;дд)....ходя и да бягам сутрин преди фитнеса ;дд - резултат голям не виждам,на кг изобщоа гледам да ходя почти всеки ден освен ако нямам много да уча....
    Та въпросите ми са възможно ли е да не свалям повече кг ии да си остана същата само дето да го превърна в мускули (не искам да става така...изобщо не ми харесва това)....искам просто да съм хубаво слаба нз как да го изразя ;д...имам проблем със спирането на сладкото ;дд ии сега вместо да ям вафли и такива неща ям бабините сладка ;д по - вредно ли е това или....

П.С. малко цял роман написах ..ама като видях темата иии специално се регистрирах в теен проблем пак,защото не си помня старата рег ;ддд ии благодаря на този,който реши да ми изчете писанието и ми отговори... )) !
    За 2 седмици няма как да изградиш мускули, не се заблуждавай. И не можеш да превърнеш мазнините в мускули - едното се намалява, за сметка на другото. И не издържаш на нито една диета до край, защото се превръщаш в роб на храненето и го гледаш като ограничение - вместо това защо не пробваш да си изградиш режим, по който да се водиш през целия си живот и да видиш колко е лесно и какво удоволствие ще ти носи ако например ядеш сладко веднъж на седмица, а не просто защото ти е скучно и трябва да сложиш нещо в устата си.
    Не съм писала и аз отдавна... Май започвам да връщам формата от юни месец- винаги съм имала лееееко отпуснат задник, а сега се боря с това, че е плосък и искам да го уголемя - каква ирония, докъде може да те докара живота....

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Аз пък искам да започна да се храня по-добре, щото по цял ден ям само боклуци и корема ми се подува. Не искам да отслабвам просто не нуждая от по-здравословен режим и може би стягане. Да ви попитам по-знаещите, ако корема ми е много стегнат ще ми се подува ли от храните, които по принцип подуват?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си