- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Не ти се подува корема, а стомаха. Няма как да го "стегнеш" него. Ако ядеш храните в кофти комбинации или пък ядеш много трудносмилаеми (млечни и зърнени) е нормално да се подува. Пробвай да пиеш ензими...
От плодовете подува ли се, щото съм останала с това впечатление. По принцип ситрин като не съм яка нищо съм си ОК, ама след закуската каквато и да е тя се подувам, каквото и да ям все тая![]()
Тази тема стигна до 6 страница. Не вярвах, че ще бъде забравена. Явно наистина зимата повечето хора забравят за тренировките и здравословното хранене. Това е тъжно. Когато дойде пролетта, ще се започне с темите тип: "Как да сваля 5 килограма за седмица?" и прочие.
Ами какво да ти кажа... жалко за тези, които трупат шкембенца и сланинки зимата![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Жалко за тези, а още по-жалко и че те съставляват доста по-голямата част на обществото в днешно време.
Момичета,на нещо като режим съм,не ям определени неща и сега се чудя освен кардиото,какви други упражнения да правя.За сваляне нямам,но пък искам да се стегна.
Как протичат вашите тренировки?
П.С: Не ме нападайте,за първи път пиша в темата и не съм чела назад![]()
Мацка, кардиото няма да ти помогне да се "стегнеш". Хващай нещо тежичко, по възможност да не са гирички от 2 килограма.
Ами колко килограмови гирички да си взема? :Д
Имам едни по 5кг,но ще са ми твърде леки усещам,но и не ми трябват някакви,които много да ме натоварват. Започвам постепенно,искам някаква серия да си имам. Ако може да ми хвърлите някоя добра видео-тренировка,ще съм много благодарна.
Не се надценявай много. Отиди на фитнес, там има всякакви тежести. Аз отначало си виках колко съм силна, взех едни 7,5, ама чийтвах яко. Какъв е смисъла от това, по-добре чисто изпълнение на по-малки килограми, отколкото половинчато движение на по-големи. Въпросът е тежестта да е така подбрана, че последните повторения от дадено упражнение наистина да са последни - да не можеш да правиш повече. А това си зависи изцяло от твойта подготовка - за някои упражнения 5 килограма ще ти дойдат много леки, да, но за други може и да не е съвсем така, та от тази гледна точка е по-добре фитнес - не да си купуваш сто вида тежести вкъщи, пък и най-малкото е, че е малко некомфортно да ги разглобяваш по време на тренировка, поне аз съм пробвала и отнема повече време отколкото ми е нужно за почивка.
Този вариянт за фитнеса го обмисляме с 2 дружки,но се колебаем и за аеробика. Не знам дали аеробиката ще ми помогне кой знае колко,но нищо няма да изгубя да пробвам,освен парите си![]()
Мен кантара попринцип много ме лъже,с тея тежки кости 42-3кг ме изкарва..Не че искам да свалям.
До преди малко четох назад в страниците,че някакви изследвания си правила. Я ме светни за какво точно,че и без това имам малко по-свободно време в момента,няма да е лошо да отида да ме боцнат с инжекцията..
ПКК, Ca, P, Mg, някои чернодробни ензими, урея, алубимин и креатинин (тия последните ги пиша, щото не съм сигурна, че влизат в нея), а също и някои хормони, които се покриват от здравната каса.
Спрях да ям месо и ме е страх да не кача -.-
И нещо никакво ми го няма желанието за спорт в това студено време.
Хора, как се мотивирате : )
always late but worth the wait!
Аз спрях да имам нужда от мотивация. Просто след няколко дни, в които не тренирам, започвам да изпитвам няк'ва неистова нужда да се раздвижа.. доставя ми удоволствие вече.
Взе ми буквите от клавиатурата.
Мотивация не ми е нужна. Не спортувам, за да изглеждам добре. Правя го, защото ми носи само позитиви, а никой няма нужда да бъде мотивиран да прави нещо, което му доставя удоволствие. Все едно да се мотивирам да ям, или да спя, или да си взема вана.
А какво ви е мнението за Вега теста,има ли ефект от него?
Моя роднина си прави, абсолютен шит е. Все едно като ми кажат, че нещо, което обичам, ми се отразява зле, ще го спра. Само се чудят как да пробутват на хората фалшиви истини и "нови" открития за разни модели на хранене, и съответно да им взимат парите. Не се нуждаеш от някого, който да ти каже какво да ядеш и какво не (освен ако това не е някой със специалност хранене), за да отслабнеш.
Аз съм си правила Вега тест, но по-скоро понеже ми беше интересно как ми се отразява магданозът. Е, не ми понася. Като цяло се оказа,че повечето храни, които не ми харесват, според теста не трябва да ги приемам.
Ясно.
Питах ви,защото имам познати които си го правиха и са отслабнали доста.
Случайно някой от редовно пишещите тук да има дневник в bb-team.org. Би ми било любопитно да го прочета.![]()
Jaune май беше започнала да води, но беше само с един пост. Bathory има също, но не пише вече.
Добре сте възобновили темичката, та да се допитам до вас, какво е най-полезно да се вечеря и в колко часа, когато става въпрос за сваляне на не много кила, аз мисля, че нещо протеиново със салата е най-добре, плодовете не са добър избор, но най-вече в колко часа трябва да се вечеря?
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same