.
Отговор в тема
Страница 31 от 103 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2553
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мнение за какво? За режима ли? Не си уточнила нищо - искаш да сваляш, качваш, поддържаш с него? На мен не ми звучи зле, не е еднообразно, само тая манджа там можеше повече да уточниш какво е, че така нищо не ми говори. Единствено се сещам за мазните манджи на баба със сто вида запръжки, плувнали в два пръста олио.
    А ако си употребявала преди някакви разхлабителни дълго време, че дори и билки, съвсем реална възможност има да си привикнала и червата ти да са станали лениви. В момента приемаш ли някакви? Пробвала ли си ленено семе, тиква, кайсии, портокали, киви? Имаш ли наблюдение дали ти действат?
    Другото, което е - сиренето запича, яйцата и те...

Да за режима, искам да свалям и да стягам. Тренировките по-късно ще ги напиша. А манждите имах предвид ориз печен на фурна, картофи с пиле, картофи с пиле яхния? Употребавала съм билката майчин лист (Сена). До преди няколко дни ми бяха назначили лечение с Дуфалак 1 месец + едни прахчета био баланс. Аз преди се хранех не добре де. Е този месец мина и съм ги спряла разхлабителните. Лененото семе не знам как се яде? Тиква скоро ще пробвам, а портокалите и кивито дестват добре.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тироидни хормони изследвала ли си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Към Сената се привиква, доколкото съм чела, иначе и аз бях готова да пробвам.
    Лененото можеш и така да го ядеш - ама го сдъвквай много добре, че не се усвоява. Можеш и да го мелиш с блендер/кафемелачка. Аз го ядях с кисело мляко, като се накисне и самите семенца образуват нещо като слой около тях, все едно набъбват. Имам и рецепта за хляб само от ленено семе, ама нямам форма, в която да го пробвам.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Мнение за Безвъглехидратната диета?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Отрицателно. Крайно отрицателно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Препоръчвам "Pump it Up 2010" Стяга тялото за отрицателно време, сваля килограми, бедрата ти стават изваяни. Наистина действа. Аз лично си тренирам с нея всяка сутрин по 30 мин.

Еми тренирай си го, лошо няма.

Само не разбрах-момичето дава съвет-нещо, което ти все още не си направила.. обаче се включваш с некви тъпи коментари-та няма логика?! Вземи хапни, да ти мине

Кеке, я прочети темата назад, дали не съм споделяла и дали 1/3 от мненията не са мои. Хапвам си, ти не се коси за мене.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Вземи хапни, да ти мине
    Това, идващо от човека, чието дневно меню се състои от, цитирам, "три кафета и две вафли"?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

То е добре, ако ги имаше вафлите, ама май и те са рядкост. Както и да е, всеки си носи кръста

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Отрицателно. Крайно отрицателно.
    Защо?

Мега фен
    ^ Хъх има едно момче в бб-тийма сигурно около година близо кара постоянно на нисковъглехидратна направо кетоза с по 10-20 въглехидрат на ден..

Абее днес направих една голяма грешка... Ядох таратор, после риба, после таратор после пак риба... И после айрян... Баба ми вика, че съм щяла да се отровя?

Има нещо за рибата и млякото, ама ако не усетиш нищо, значи всичко е наред според мен. Не оставяй някой да ти казва дали нещо ти действа добре или зле, ако преди това не си пробвала сама да се увериш. Естествено, не значи да опитваш някакви наистина отровни и опасни работи, но все пак всеки човек е индивидуален.

Е да така е, но в момента ми е тежко на корема и усещам парене на гърлото... Като киселини може би?! Благодаря за бързото включване!

Мега фен
    да и на мен така ми викат ама съм ял риба с таратор..Върви си бая даже.Нищо не ми става..

И ми се повръща, но някак си не мога да повърна... Ужасно е...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Тва за рибата и киселото мляко е МИТ. Нищо нема да ти стане.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Ух, кофти. Оправяй се бързо и те съветвам да не експериментираш с подобни комбинации за напред.

Ееее... не не не Мит, ама четох че някои ги дразни наистина стомаха от това! Благодаря ти!

Абе fenka_bmw ти да не си Сиси?

Да бе Цвети, тва ти ли си O.o
    п.П пиши там да не ни избананят тука за спам

Ееее днес е по-добре! След малко отивам да си правя изтощителното (поне за мен упражнение)... Мазнините се чистят с кардио нали? А добре ли ще е ако правя и кардио и отделно други упражнения за корем?
    п.п Почти съм премахнала от менюто си хляб. Не изпитвам потребност за момента.
    Последно редактирано от fenka_bmw : 11-20-2012 на 13:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си