- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Мнение за какво? За режима ли? Не си уточнила нищо - искаш да сваляш, качваш, поддържаш с него? На мен не ми звучи зле, не е еднообразно, само тая манджа там можеше повече да уточниш какво е, че така нищо не ми говори. Единствено се сещам за мазните манджи на баба със сто вида запръжки, плувнали в два пръста олио.
А ако си употребявала преди някакви разхлабителни дълго време, че дори и билки, съвсем реална възможност има да си привикнала и червата ти да са станали лениви. В момента приемаш ли някакви? Пробвала ли си ленено семе, тиква, кайсии, портокали, киви? Имаш ли наблюдение дали ти действат?
Другото, което е - сиренето запича, яйцата и те...
Да за режима, искам да свалям и да стягам.Тренировките по-късно ще ги напиша. А манждите имах предвид ориз печен на фурна, картофи с пиле, картофи с пиле яхния? Употребавала съм билката майчин лист (Сена). До преди няколко дни ми бяха назначили лечение с Дуфалак 1 месец + едни прахчета био баланс. Аз преди се хранех не добре де.
Е този месец мина и съм ги спряла разхлабителните. Лененото семе не знам как се яде? Тиква скоро ще пробвам, а портокалите и кивито дестват добре.
![]()
Тироидни хормони изследвала ли си?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Към Сената се привиква, доколкото съм чела, иначе и аз бях готова да пробвам.
Лененото можеш и така да го ядеш - ама го сдъвквай много добре, че не се усвоява. Можеш и да го мелиш с блендер/кафемелачка. Аз го ядях с кисело мляко, като се накисне и самите семенца образуват нещо като слой около тях, все едно набъбват. Имам и рецепта за хляб само от ленено семе, ама нямам форма, в която да го пробвам.
^Отрицателно. Крайно отрицателно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Препоръчвам "Pump it Up 2010" Стяга тялото за отрицателно време, сваля килограми, бедрата ти стават изваяни. Наистина действа. Аз лично си тренирам с нея всяка сутрин по 30 мин.
Само не разбрах-момичето дава съвет-нещо, което ти все още не си направила.. обаче се включваш с некви тъпи коментари-та няма логика?!Вземи хапни, да ти мине
Кеке, я прочети темата назад, дали не съм споделяла и дали 1/3 от мненията не са мои. Хапвам си, ти не се коси за мене.
То е добре, ако ги имаше вафлите, ама май и те са рядкост. Както и да е, всеки си носи кръста![]()
^ Хъх има едно момче в бб-тийма сигурно около година близо кара постоянно на нисковъглехидратна направо кетоза с по 10-20 въглехидрат на ден..
Абее днес направих една голяма грешка... Ядох таратор, после риба, после таратор после пак риба... И после айрян... Баба ми вика, че съм щяла да се отровя?
Има нещо за рибата и млякото, ама ако не усетиш нищо, значи всичко е наред според мен. Не оставяй някой да ти казва дали нещо ти действа добре или зле, ако преди това не си пробвала сама да се увериш. Естествено, не значи да опитваш някакви наистина отровни и опасни работи, но все пак всеки човек е индивидуален.
Е да така е, но в момента ми е тежко на корема и усещам парене на гърлото... Като киселини може би?! Благодаря за бързото включване!![]()
да и на мен така ми викат ама съм ял риба с таратор..Върви си бая даже.Нищо не ми става..
И ми се повръща, но някак си не мога да повърна... Ужасно е...![]()
Ух, кофти. Оправяй се бързо и те съветвам да не експериментираш с подобни комбинации за напред.![]()
Ееее... не не неМит, ама четох че някои ги дразни наистина стомаха от това! Благодаря ти!
![]()
Да бе Цвети, тва ти ли си O.o
п.П пиши там да не ни избананят тука за спам
Ееее днес е по-добре!След малко отивам да си правя изтощителното (поне за мен упражнение)... Мазнините се чистят с кардио нали? А добре ли ще е ако правя и кардио и отделно други упражнения за корем?
п.п Почти съм премахнала от менюто си хляб. Не изпитвам потребност за момента.![]()
Последно редактирано от fenka_bmw : 11-20-2012 на 13:46