- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
А за зеления чай да попитам. Аз пиех преди един Маброк май се казваше. Казаха ми, че е хубав. При вас има ли някакво действие като разхлабване? Или просто чай, защото моя няма.![]()
Ако пиеш всеки ден по две чашки, тоест половин литър след една седмица ти се нормализира изхождането и ходиш всеки ден. Не знам да има разхлабващо действие.
Мерси Мимс. Предимно се старая да го избягвам, но са ми останали няколко пакетчета и мислех да ги допия.![]()
Оле, ужас. Вчера вечерта ме заболя адски корема, бях навън и само чаках да се прибера. Докато вървях до нас, съответно чак майка ми, с която говорех по телефона, забеляза, че нещо ми има (не й бях казала нищо), устата ми започна да се пълни със слюнка. Прибрах се, наядох се и ми мина, въпреки че и преди това бях яла. Извод - круши на гладно никога повече. Прее*аха ми цялата храносмилателна система, а и нали е една добре работеща...
Домашни кюфтета от дивеч са най- голямото блаженство тия дни. По принцип не ям кой знае колко много, ама от тях бая си хапнах.![]()
И днес обядвах в 17:30. Без коментар съм направо.![]()
И аз се вкючвам в темата. Искам главно да сваля още малко и да стегна долната част на корема и бедрата. Имам няколко въпроса обаче (основните неща ги знам, защото ви следя темата): Интересува ме има ли шанс да заместя тичане (и всякакви упражнения и тн, в които се натоварват колената) с нещо друго и да има ефект? Иначе съм 160, 45 кг, искам да смъкна още поне 2-3 кг и да се стегна.
можеш,но няма кво повече да смъкваш.Стига толкова,почни малко да упражнения да се постегнеш,защото ще изглеждаш зле иначе [вероятно]
Искам да сваля още малко, поне до 43-42 кг да ги докарам и да се стегна след това. Обаче не мога да правя почти нищо, което натоварва колената и не знам какви упражнения да правя.
Кростренажора не натоварва колената чак толкова, плуването също. Иначе квото и да си говорим, ако искаш кардио освен да ходиш на ръце на виждам начин :Д
Подкрепям вируса, килограмите не са най-важни. В смисъл, важни са си за теб, ама и на други места съм го казвала - като те види някой по улицата дали първото нещо, което си мисли е колко ли килограма си? Не е ли по-важно как изглеждаш? А всички знаем, че на 45 кг можеш да изглеждаш както разплута и отпусната, така и стегната, с оформено тяло.
мм нещо такова) http://www.youtube.com/watch?v=rO0Oe...layer_embedded
Юпи, продължавам да смъквам! Днес се сдобих с панталони още по-малък размер! Позволявам си изкушения и нездравословни храни от време на време /и то в необичайни количества/, но пък периодите на аскетизъм компенсират кривванията.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А пък азе ям високовъглехидратно високомазнинно среднопротеиново и не мога да кача с по 500 въглехидрат и по 150 мазнини 200 даже някой ден дето идват и от много вафли хляб и всякакви и освен тва ориз картофи и зеленчуци в добри количества
сега влизамм в темата...какви диети спазвате за свалянето на 3-4кг?
Силвето
![]()
![]()
Аз лично нямам точно определена. Старая се да се храня здравословно и спортувам.
Междудругото подариха ми едно като мед, обаче не точно... Как да го обясня... Питката отгоре която е като восък и е с мед. Дъвче се и се изплюва восъка. Казват, че е полезно.![]()
Да![]()
Имам въпрос.. На някой от вас налагало ли му се е да свали към 10-15 килограма ? Няма значение за какво време .. Просто от миналата година като се преместих в ново даскало и за 1 година качих 15 кг.... Та така де ако някой може да ми препоръча някакъв режим на хранене + упражнения за стягане
П.П на 13 съм - 68 кг ;XX
Ами аз свалих 10тина кила, не че имах нужда, нито пък ми е било и цел, ама така се получи....
И ехо, има цяла тема !? Да ти препоръчаме упражнения и хранене викаш? Толкова ли те мързи да прочетеш малко по-назад какво е писано...
Нищо.
Втория срок ще си взимам ядки, защото ще съм втора смяна. Не мога и да закусквам, а след това и да обядвам преди да тръгна, идва ми много, така че 80-100г ядки ще ми идват перфектен заместител на хранене.
Нищо ;о ..
Аз сега си взимам или около 60,или 100гр ядки,банан/или мандарини/ ..Сутрин вкъщи често ям плод + нещо друго :Д