- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Ти да видиш.
Имам чувството, че бумът на тези теми са точно след Нова година, когато хората осъзнаят колко са се ошишкали, както и преди лятото...
То не е заради празниците,то по принцип като си хапваш така ,делник празник нема - всеки ден
Аз съм си подбрала няколко диети , че откакто съм си вкъщи все се изкушавам
утре може би ще пробвам някоя, че днес се хапва![]()
Утре? Еднодневна диета ?![]()
Амии, 1, 2 дена ще го карам по-леко, което не значи без храна, но без шоколади и етц. , както напоследък
![]()
С един ден без "шоколади и етц" не знам какво целиш, ама няма да го усетиш по никакъв начин.![]()
Е , не е така-ще ми стане по-леко, колкото и минимално да е . Покрай тези празници не съм минала само с шоколад и искам просто да се разтоваря, не да гладувам.
пп-мисля, че обясних достатъчно и не смятам да го правя повече, просто написах, че се заемам с това в темата за това!)
http://www.teenproblem.net/forum/sho...80%D0%B5%D0%BC Сега видях тази тема. Имам излишно мазнини в корема. Като момичета с опит може ли да ми препоръчате подходяща диета?
Не се дебелее по времето между Коледа и Нова година, а по времето между Нова година и Коледа.
И аз съм на някво подобие на режим вече.
Никакви бързи въглехидрати след 15 часа твърдо, ако ще да ходя на сладкарница 1 път на 2 месеца.
Закуска - винаги, дори да е нещо елементарно като банан.
Повечко плодове
Повечко вода
А като намеря време, ще тръгна пак на фитнес, че просто липсва такова...
Хах, точно. Едва ли за десет дена стабилно ядене и никакъв режим може да се качат 10 кила.
Аз пък бях много добре, даже погледнато реално повече пих, отколкото ядох :Д и много секс и се компенсираха нещата.
п.п. Пантерке, в плодчетата има захар. По-добре изяж една салата маруля, домат, репички, краставички и зехтин, отколкото един банан и два портокалаИ протеини :р
Аз вече се чудя кво да правя... след празниците бях станала 50 - идеалничко, само след 4 дни - айде пак 47...и няма качване, правя си упражнения за стягане,хапвам си стабилно и те тава е. Поддържам само.
maDamn
Става с напъване. Качване и сваляне за влизане в норма става, ама иска концетрация и воля. От това че днес си изяла две паржоли и парче торта и за вечеря баница, не значи че можеш да качиш 10кг.
Какво им е на пържолите?
Иначе да, така е. Една торта/вафла/бургер/пица няма да те направи дебел, както и една салата/пържола/няколко яйца няма да те накарат да отслабнеш.![]()
Нищо не и е на пържолата, ама това се яде по празниците :Д
Аз казвам по целите празници за 15 дена .. Лесно става . А иначе е възможно да се качат и напълно нормално след точна диета първите няколко дена 4-5 кг,а ако това стане по празниците ще качиш и то бая![]()
Ако е за един ден гликоген , вода,но като се говори за 15 дни спокойно може да качиш 2-3-4 кг сланина,мазнината най-лесно се трупа![]()