- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Мацки правете ги сутрин. Аз минавам втора смяна и почвам тренировки на гладно. Няма да мога да правя любимата ми закуска евър, защото няма да имам достъп до готварска печка през седмицата, което ме депресираА ако сте първа смяна - за мен идеалното време е късния следобяд, а след тренировката - вечеря.
![]()
Стевия ползвам понякога, особено когато не уцеля сладка тиква. С мед не харесвам, защото предпочитам да усещам вкуса на тиквата, с него ако е няма смисъл. Какъв ти е проблема да ползваш, ако бягаш от въглехидратите? Не че са полезни, де.
Днес ядох доста сладко, а го бях спряла от много време.Какво да направя, като бях на рожден ден и отделно у нас имаше цяла тава мъфини.
![]()
Чувствам се виновна и искам да върна времето назад ама...
![]()
е пак е добре, аз мечтая за толкова ..
а за упражненията и аз искам да ги правя сутрин, но е пълен абсурд да стана толкова рано преди училище ...а съм само първа смяна,като се върна съм адски уморена и не ми се занимава с нищо..а вечер знам, че съм си в нас и винаги мога да отделя поне 30 мин. както мога да отделя за всичко друго и искам да ми стане навик да ги правя, за това и ги правя по едно и също време : )
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Да, хапвай си Активията, ама 1000 пъти съм писала, че всеки си носи кръста. Аз лично не се кефя на псевдо-кисели млека с палмово масло и отделно с добавена захар и глюкоза, представена за мед. По-добре като ще ядеш сладко, яж вафла или шоколад, та да знаеш че поне си струва.
А разлика не знам дали има, защото силно се съмнявам да правиш нещо различно от клипчета по интернет, пилатеси и общо взето монотонно кардио. Силова тренировка със сигурност вече предпочитам на гладно. Даже преди съм писала, че има дни, в които имам 2 хранения, по простата причина, че предпочитам да се прибера от училище и да си тренирам на празен стомах, като сутрин също не съм закусвала.
Имам някакъв елементарен прогрес, като за 6 месеца не знам добре ли е, зле ли е, ама знае се - не съм някой нацепен генетичен тип, дето поглъща по половин кило захар на ден, но въпреки това има не плочки, ми направо теракот на корема, та всичко трябва да се заплаща с цената на много труд...
Нямам сили да тренирам на гладно, а и нямам нужда. Предпочитам тренировката ми е да след като съм яла, разбира се поне час, час и половина да мине, но и зависи какво съм яла. Вечер най- добре. Предполагам сега като мина първа смяна, че може и да се измести за следобяда.
Колкото до Активията- малоумно е да ядеш нещо толкова изкуствено при положение, че има обикновено кисело мляко, към което, ако прибаваш мед и канела става уникално.
Последно редактирано от tonssy : 02-01-2013 на 16:17
Ами не мога да ти кажа как точно да дишаш. Аз си усещам как. Не знам. И при коремните дишам особено... Но не мога да го обясня. Туко що ядох половин портокал с цяло кисело мляко. Махнах люспите от портокала и го накъсах на много дребни парчета. Стана уникално + 1 1/2 лъжица мед
^ мммм утре за следобедна закуска ще си направя и аз ;p
днес въртях обръч..много е готино! не знам дали има някакъв ефект, но ме кефи
след малко отивам да си правя упражненията, таман да се стопля малко, че днес ми е адски студено цял ден ;х
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
О, и аз обожавам обръча. <3
/само дето ми се счупи/
Принципно гори доста калории и знам /чувала съм/, че е добре за стягане на корем и талия. ;з
Не е нужно да правите само изолиращи упражнения за корем, защото много "натоварвало". Правете и такива, в които той не се натоварва пряко, а участва като стабилизатор.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Планковете са много добро упражнение за целия коремен пояс..
Някой знае ли ефективни упражнения за бричове?? Аз правя странично повдигане на крак :д аама не знам дали е достатъчно
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
За корем тяга и клек, особено на тягата е цялостен стабилизатор.
Хубаво е,че и зимата има привърженички на спорта и диетите.Повечето го правят само лятото.
И аз спортувам и спазвам диета,намалила съм си размера на дънките с 2 номера по-малки за 69 дена режим и спорт,което е много добре.До тук съм свалила 9кг.Ще продължавам в същия дух.![]()
photo before-after ?![]()