.
Отговор в тема
Страница 39 от 103 ПървиПърви ... 293536373839404142434989 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 2553
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    беше писала, че си свалила и сега си 46 ,а преди това ?

Аз сега отивам да си правя упражненията до към 22:00 ;р така ме боли главата, ама желанието за хубаво,релефно тяло е по-силно : ))
    ОХ сори не съм прочела. Ми малко съм свалила. Не е много. Към 2 кг за последния месец...

Супер фен Аватара на tonssy
    Аз сега отивам да си правя упражненията до към 22:00 ;р така ме боли главата, ама желанието за хубаво,релефно тяло е по-силно : ))
    И аз по това време ги правя ;д

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мацки правете ги сутрин. Аз минавам втора смяна и почвам тренировки на гладно. Няма да мога да правя любимата ми закуска евър, защото няма да имам достъп до готварска печка през седмицата, което ме депресира А ако сте първа смяна - за мен идеалното време е късния следобяд, а след тренировката - вечеря.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    А ако сте първа смяна - за мен идеалното време е късния следобяд, а след тренировката - вечеря.
    Да аз така ги правя. Даже сега отивам да тичам в двора на едно училище.
    Имате ли идеи за нещо сладко, но здравословно с кисело мляко?
    ПС: Ползвате ли подсладител? Познавам 2-3 мацки дето ползват, но искам мнение от вас!

Стевия ползвам понякога, особено когато не уцеля сладка тиква. С мед не харесвам, защото предпочитам да усещам вкуса на тиквата, с него ако е няма смисъл. Какъв ти е проблема да ползваш, ако бягаш от въглехидратите? Не че са полезни, де.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Днес ядох доста сладко, а го бях спряла от много време. Какво да направя, като бях на рожден ден и отделно у нас имаше цяла тава мъфини. Чувствам се виновна и искам да върна времето назад ама...

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от fenka_bmw Виж мнението
    ПС: Ползвате ли подсладител? Познавам 2-3 мацки дето ползват, но искам мнение от вас!
    Слагай мед в млякото и канела

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ОХ сори не съм прочела. Ми малко съм свалила. Не е много. Към 2 кг за последния месец...
    е пак е добре, аз мечтая за толкова ..
    а за упражненията и аз искам да ги правя сутрин, но е пълен абсурд да стана толкова рано преди училище ...а съм само първа смяна,като се върна съм адски уморена и не ми се занимава с нищо..а вечер знам, че съм си в нас и винаги мога да отделя поне 30 мин. както мога да отделя за всичко друго и искам да ми стане навик да ги правя, за това и ги правя по едно и също време : )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Голям фен Аватара на black pearl
    Аз в момента ям активиа с канела ябълка и мед -сладко си е ; дд

Стевия ползвам понякога, особено когато не уцеля сладка тиква. С мед не харесвам, защото предпочитам да усещам вкуса на тиквата, с него ако е няма смисъл. Какъв ти е проблема да ползваш, ако бягаш от въглехидратите? Не че са полезни, де.
    Има ли разлика кога правиш упражненията ;? ; д

Да, хапвай си Активията, ама 1000 пъти съм писала, че всеки си носи кръста. Аз лично не се кефя на псевдо-кисели млека с палмово масло и отделно с добавена захар и глюкоза, представена за мед. По-добре като ще ядеш сладко, яж вафла или шоколад, та да знаеш че поне си струва.
    А разлика не знам дали има, защото силно се съмнявам да правиш нещо различно от клипчета по интернет, пилатеси и общо взето монотонно кардио. Силова тренировка със сигурност вече предпочитам на гладно. Даже преди съм писала, че има дни, в които имам 2 хранения, по простата причина, че предпочитам да се прибера от училище и да си тренирам на празен стомах, като сутрин също не съм закусвала.
    Имам някакъв елементарен прогрес, като за 6 месеца не знам добре ли е, зле ли е, ама знае се - не съм някой нацепен генетичен тип, дето поглъща по половин кило захар на ден, но въпреки това има не плочки, ми направо теракот на корема, та всичко трябва да се заплаща с цената на много труд...

Супер фен Аватара на tonssy
    Нямам сили да тренирам на гладно, а и нямам нужда. Предпочитам тренировката ми е да след като съм яла, разбира се поне час, час и половина да мине, но и зависи какво съм яла. Вечер най- добре. Предполагам сега като мина първа смяна, че може и да се измести за следобяда.
    Колкото до Активията- малоумно е да ядеш нещо толкова изкуствено при положение, че има обикновено кисело мляко, към което, ако прибаваш мед и канела става уникално.
    Последно редактирано от tonssy : 02-01-2013 на 16:17

Супер фен Аватара на wiiwa
    Как да дишам по време на тренировка ?

Ами не мога да ти кажа как точно да дишаш. Аз си усещам как. Не знам. И при коремните дишам особено... Но не мога да го обясня. Туко що ядох половин портокал с цяло кисело мляко. Махнах люспите от портокала и го накъсах на много дребни парчета. Стана уникално + 1 1/2 лъжица мед

Град
    В театъра
    ^ мммм утре за следобедна закуска ще си направя и аз ;p
    днес въртях обръч..много е готино! не знам дали има някакъв ефект, но ме кефи
    след малко отивам да си правя упражненията, таман да се стопля малко, че днес ми е адски студено цял ден ;х
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

О, и аз обожавам обръча. <3
    /само дето ми се счупи/
    Принципно гори доста калории и знам /чувала съм/, че е добре за стягане на корем и талия. ;з

Не е нужно да правите само изолиращи упражнения за корем, защото много "натоварвало". Правете и такива, в които той не се натоварва пряко, а участва като стабилизатор.

Град
    В театъра
    Не е нужно да правите само изолиращи упражнения за корем, защото много "натоварвало". Правете и такива, в които той не се натоварва пряко, а участва като стабилизатор.
    Например ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Супер фен Аватара на Jaune
    Планковете са много добро упражнение за целия коремен пояс..

Град
    В театъра
    Някой знае ли ефективни упражнения за бричове?? Аз правя странично повдигане на крак :д аама не знам дали е достатъчно
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Някой знае ли ефективни упражнения за бричове?? Аз правя странично повдигане на крак :д аама не знам дали е достатъчно
    Май бях видяла преди време в Интернет ама забравих какви бяха...
    Бтв туко що се върнах от фитнес : )) ; д

Мега фен
    За корем тяга и клек, особено на тягата е цялостен стабилизатор.

anonymous708973
    Guest
    Би ли дала примери?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Хубаво е,че и зимата има привърженички на спорта и диетите.Повечето го правят само лятото.
    И аз спортувам и спазвам диета,намалила съм си размера на дънките с 2 номера по-малки за 69 дена режим и спорт,което е много добре.До тук съм свалила 9кг.Ще продължавам в същия дух.

Мега фен
    photo before-after ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си