.
Отговор в тема
Страница 40 от 103 ПървиПърви ... 303637383940414243445090 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 2553
    Трябва да си била с адските сланини за да свалиш два номера с 9 килограма. По принцип около 6 -7 свалени килограма се развняват на един размер по - малък дрехи. Как си свалила 2 номера не знам Човек не може да избяга от тялото си де...

И аз искам снимка преди след :Д интересно ми е, ама без фотошопппп

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Как да дишам по време на тренировка ?
    Когато правиш коремни преси, трябва да задържаш въздуха, когато тялото е в най-горна точка т.е. когато мускулите са напрегнати и да издишаш когато си в хоризонтално положение.

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Хубаво е,че и зимата има привърженички на спорта и диетите.Повечето го правят само лятото.
    И аз спортувам и спазвам диета,намалила съм си размера на дънките с 2 номера по-малки за 69 дена режим и спорт,което е много добре.До тук съм свалила 9кг.Ще продължавам в същия дух.
    Повечето хора се сещат 1 месец преди това и искат да постигнат невероятни резултати ; дд
    Аз трябва да отслабна някъде колкото теб..даже май и повече, но на всеки му стоят различно килограмите ..
    П.С Какви упражнения и хранителен режим/диета спазваше ;? И ако може снимки )
    П.С 2 Усещам резултат , макар и малък : )) ^^

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Хубаво е,че и зимата има привърженички на спорта и диетите.Повечето го правят само лятото.
    И аз спортувам и спазвам диета,намалила съм си размера на дънките с 2 номера по-малки за 69 дена режим и спорт,което е много добре.До тук съм свалила 9кг.Ще продължавам в същия дух.
    Бравооо на теб, много хубаво !!! Имаш воля, продължавай : ))

Ох, чудя се какво да ям за вечеря.. и две вечери подред вече ям плодова салата (мандарина,банан,1/2 портокал с кисело мляко ) защото, когато ям нещо друго имам киселини, а с плодовете ми е лекичко и не е чак толкова зле. Обаче някъде бях чела, че плодове след 16 ч не се ядат, ако искам да свалям кг. ... та не знам какво да ям за вечеря, някакви предложения ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    салата с кус-кус, киноа, и други зелени нещица
    малко риба/месо със салата
    салата със спагети
    сухари с шунка :Д

ддз.

Град
    В театъра
    в това време няма голям избор от салати (поне не пресни) , рибата е мазна, спагетите ще имат доматен сос ..а от всичко това пак се получават киселини... Лошо ли е да ям плодове вечер ? към 19-20 ч.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението

Ох, чудя се какво да ям за вечеря.. и две вечери подред вече ям плодова салата (мандарина,банан,1/2 портокал с кисело мляко ) защото, когато ям нещо друго имам киселини, а с плодовете ми е лекичко и не е чак толкова зле. Обаче някъде бях чела, че плодове след 16 ч не се ядат, ако искам да свалям кг. ... та не знам какво да ям за вечеря, някакви предложения ?
    Салата - краставици,домати , сирене/синьо сирене )
    Аз вечерях отдавна , но беше нещо подобно + сьомга в салатата : )

в това време няма голям избор от салати (поне не пресни) , рибата е мазна, спагетите ще имат доматен сос ..а от всичко това пак се получават киселини... Лошо ли е да ям плодове вечер ? към 19-20 ч.
    Мисля,че не ... или поне не би трябвало

Супер фен Аватара на tonssy

Да. Не яж плодове след 16-17 ч. и за препоръчване не ги смесвай с кисело мляко, както и с други видове плодове. Ядат се самостоятелно.

едит: Лол, да, рибата е мазна, но е супер полезна. Бих казала да прочетеш разни неща в интернет, за да се научиш на някои основни здравословни хранителни навици.

Град
    В театъра
    хм така си мислих,ама се надявах да ми кажете, че няма проблем..

а салата от домати и краставици бих яла лятото,сега са пълни с боклуци и химии и все едно ям гума..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

За салата сега ти препоръчвам айсберг, репички.. Аз и домати си ям всеки ден, понякога наистина са като пластмасови, както майка ми се изразява, но попадам и на вкусни Не знам, не искам да ги изключвам, не мога да не ям домати

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Е. Рибата не е мазна, ако не сложил олио. На спагетите от къв зор ще слагат доматен сос като са в салата? О.о

хм така си мислих,ама се надявах да ми кажете, че няма проблем..

а салата от домати и краставици бих яла лятото,сега са пълни с боклуци и химии и все едно ям гума..
    От супермаркета са такива, да .. но аз в супермаркета за плодове и зеленчуци не съм стъпвала от много време след като веднъж не повърнах от една краставица.. Сега ходя до плод зеленчука и там нещата са много ама много по вкусни..

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    За салата сега ти препоръчвам айсберг, репички.. Аз и домати си ям всеки ден, понякога наистина са като пластмасови, както майка ми се изразява, но попадам и на вкусни Не знам, не искам да ги изключвам, не мога да не ям домати
    Точно това ядох.. от тая салата айсберг се сдобих с пролетно настроение ; дд

Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Е. Рибата не е мазна, ако не сложил олио. На спагетите от къв зор ще слагат доматен сос като са в салата? О.о
    в салата хммм мислех, че ми говориш за по отделно.. каква е тази салата със спагети ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Мега фен
    Рибата зависи к'ва е бре..... Има мазни риби,има и такива с по колкото пилешкото .

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Точно това ядох.. от тая салата айсберг се сдобих с пролетно настроение ; дд
    обожавам <3
    Въпреки, че предпочитам маруля. Ама пролетта ще ям. ;д

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    photo before-after ?
    Оо,скоро няма да качвам снимки.Нека постигна желания резултат и тогава.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от moonliight Виж мнението
    Трябва да си била с адските сланини за да свалиш два номера с 9 килограма. По принцип около 6 -7 свалени килограма се развняват на един размер по - малък дрехи. Как си свалила 2 номера не знам Човек не може да избяга от тялото си де...

И аз искам снимка преди след :Д интересно ми е, ама без фотошопппп
    Извинявай,но не всичко е до това колко сланини имаш и колко не,за да сваляш бързо.Всичко си е до метаболизъм и организъм.Някои свалят бързо,а други свалят 5кг за 3 месеца.Така,че всичко е до човек,и на всеки различно му стоят кг-те.

anonymous708973
    Guest
    Заклеймяваш рибата като неподходяща за вечеря, щото била мазна?! Вземи прочети малко за Омега 3. Хората се чудят как да пият рибено масло, тя риба няма да яде. Я си я изпечи на грил тигана или във фурната, да видим дали ще е мазна.
    Точно днес ядох котлет от сьомга.

Град
    В театъра
    И на фурна беше мазна да ти кажа ,пък и много не обичам риба.. Освен ако не е филе ...мм тогава да, но не става за всяка вечер..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

anonymous708973
    Guest
    Зависи как е правена.
    Милиони пъти съм яла и пъстърва, и пангасиус, и хек, и сьомга на фурна и никога не е било мазно.

Град
    В театъра
    Аз последно ядох скумрия на фурна и беше много мазна....но може и да е защото баба я готви (сега като се замисля) :д

Ох като заговорихме за риба и много ми се дояде филе..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Във фурна как я прави баба ти ? Цялата залята обилно със слънчогледово олио ли ?
    Пробвай да я задушиш във фолио. Нищо мазно няма да усетиш.
    Точно рибата е храна, която не трябва да се изключва от менюто.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Гледам за риби сте се заговорили... та да кажа и аз.
    През седмицата не съм си вкъщи и тази седмица си взех малко херинга и задушена целина. За 2ри път вече ям такова, само не знам как не го повърнах, май завинаги ми се отврати да ям риба. Има 7572 кости.
    В неделята се мерих - 45,1 рлр 2. Ай стига толкоз, слон няма да ставам. Не че не съм била, де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си