- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Гледам за риби сте се заговорили... та да кажа и аз.
През седмицата не съм си вкъщи и тази седмица си взех малко херинга и задушена целина. За 2ри път вече ям такова, само не знам как не го повърнах, май завинаги ми се отврати да ям риба. Има 7572 кости.
В неделята се мерих - 45,1 или 2. Ай стига толкоз, слон няма да ставам. Не че не съм била, де![]()
Сьомгата е най-хубава. Нея мога с дни да я ям. :Д
Подкрепям, сьомгата е единствената риба, която ми харесва и студена!
Аа, сьомгата наистина и по принцип си е мазна, на мен от нея ми става прекалено тежко, не мога да я ям.
Пъстърва харесвам.
И аз обожавам пъстърва. Сьомгата ми е гадна и на мен, а нашите постоянно купуват... :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Много ми се ядат сухари. Дали има някакъв шанс да се намерят без глутен и всичките глупости с които ги бутат - глюкоза, палмова мас и тнт... Ако не, поне да са ръжени или пълнозърнести, но да ги няма тия помии. Нещо от сорта на тези за бебетата, те нали също не трябва да ядат глутен ...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
вие сте луди. В билата сьомгата е близо 50 лева килото.
Има ли някакъв начин за оформяне на такъв корем като на аватара ми, а не плочки. И още един въпрос- кое е най - доброто упражнение за вътрешната и външната част на бедрата?
Какво мислите за лимонената диета?
1ви ден- сутрин на гладно 1 изцеден лимон в 200 мл мин. вода.
2ри ден- по същия начин по 1 лимон сутринта и вечерта.
3ти ден- по същия начин, но сутрин, следобед и вечер по 1 лимон в 200 мл. вода.
4ти ден- 4 изцедени лимона в 1 литър вода- това го пиеш през целия ден.
5ти ден- същия като 3ти ден.
6ти ден- същия като 2ри ден.
7ми ден- същия като 1ви ден.
Общо лимони за цялата диета 16 бр
Можеш да си хаваш от всичко, но с мярка естествено и до 19 ч.
Здравейте,започнах диетата на Боряна вече съм 4-ти ден
ЕФЕКТ: при повторение на тази диета за 10 дни се свалят 8-9 килограма.
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
Малко я попромених,утре вместо месо,ще изкарам на ябълки ,защото ми е гадно вареното месо..Не съм правила никакви прегрешения (много съм мотивирана,защото имам бал тази година ) нооо съм свалила само 1 кг за 4 дни( Правя и успоредно с нея лимонената диета ,мисля ,че не пречи..Според вас дали влияе и това ,че когато започнах диетата бяха последните дни от цикъла ми.. Ако някой я е правил да каже какъв ефект е имало .. Ааа и нисичка съм-1,55 ..55кг,коитоо мноогоо си личат на нисичките хора
Хайде приятен ден от мен
Хаха POLLINA да не се надъха и ти на лимонената диета)
Мии може и да я пробвам ,звучи добре.
Някой нещо да каже за нея?
Майка ми пробва лимонената -резултат 2 кг отгоре...
А за рибата обожавам всякаква ^^^
Не е логично да е качила 2 кг
Лимонът подтиска апетита. Зависи и с какво се е хранила де.
e ти кво очакваш да стане ?
Аз утре го повам това с лимоните. Някой друг желаещ?
Последно редактирано от POLLINA : 02-05-2013 на 16:05
Клекове с тежест.
Дали ще имаш преса не зависи от това колко коремни преси ще направиш, а от процента ти подкожни мазнини. Ако е по-малък - ще се виждат повече или с други думи ще си по-нацепена. Упражненията, които товарят корема, не правят сами по себе си плочки, просто помагат да заздравят и подсилят мускула.