- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Хайде успех с лимоните.
Аз туко що си приключих тренировката и ми се хапва нещо. Идеи за след тренировъчно хранене?
ПС: По колко калории поддържате през деня?
Ооо да и на мен ми беше кисело в началото,ама вече почнах да посвиквам..5ти ден ми еPOLLINA с топла или студена вода ги пиеш?
^ Mинимум 600 калории трябва да приемаш на ден.
Оф аз разбрах друго ; дд Аз отговорих за колко се изгаряме ... Иначе със сигурност са +1000 ^^
Да, и аз така си помислих, защото не предполагам, че въобще ще издържаш по на 400, а и би било наистина разрушително за организма ти.
Само да попитам ; д колко калории минимум трябва да се изгарят ;?
^В смисъл колко гориш при физически упражнения или само от основна обмяна?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Вече цял месец си правя упражненията, а утре ще стане месец от както не ям сладко...странното е, че ми се дояждат разни други неща, ама сладко не ..хммм има някаква лека промяна на вид, ама на кг все още не
Последно редактирано от Wwwooow : 02-06-2013 на 19:05
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Килограмите не са най- важни. Ако си доволна повече от резултата в огледалото, значи всичко е както трябва. За да бъдеш сигурна, че има промяна, може да си мериш талия, ханш и т.н. и да си записваш данните всеки месец например.
Здравейте
Аз съм бивш потребител с 2-3 годишна история тук хахПреди почнах да пиша , заради проблеми с теглото и нужда от странична подкрепа , бях станала прилично изглеждаща . Отново се налага да прибягна до помощ от външни хора с които да споделям и да се подкрепяме в общата цел :}
P.S. И малко хронология и желани резултати
2008 --- 55 кг
до 2010 вече бях 49 кг
за 2 години студентство се изложих добре и в момента съм 53 кг .....
иска ми се поне 50 да стана отново
Последно редактирано от Naughty Fox : 02-06-2013 на 18:20
И аз да попитам полезно ли е да изкарам един ден само на айран или друг вид детокс (приемам предложения)... Защото утре така или иначе няма да мога да ям половината ден заради изследвания...
Следя ти дневника в ББ Тийм и яденето ти е трагедия. Ама пълна. Отвсякъде. Не се обиждай, не е нужно и да ме приемаш сериозно, ама не се очудвай ако скоро забележиш косата ти да капе, да ти изчезне цикъла, с тия мизерни 1000ккал, повечето дни и толкова нямаш даже... Ама ще се усетиш и ти, ама като ти се появят и на теб проблемите на главата, само дето тогава ще се чудиш от къде ти се е стоварило.
Не знам и къв детокс те гони, на теб цялото ти дневно меню е детокс....
Ех права си, че ме гони мен нещо, но не знам какво е. Старая се да си подбирам храната, но явно не се получава.
Да, ти дотолкова си подбираш храната, че тя отсъства от дневното ти меню.![]()
Решението си е твое, живота си е твой също, аз не съм човекът, който да ти каже какво да правиш. Само те предупреждавам да не си мислиш, че си тръгнала по правилния път, дори и да видиш, че ще сваляш бързо, дори и да си мислиш че не това е главната ти цел, докато в същото време падащата стрелка на кантара те радва... Проблемът е много по-фундаментален от това дали ще приемеш 700 или 1700 ккал днес и дали ще изядеш 25г овесени ядки, вместо 15, или 50г сирене, вместо 45. Опичай си акъла много. Аз не обичам сладките приказки, не веднъж съм писала, че съм се опарила много жестоко от подобно нещо и още си сърбам попарата, дето съм я надробила, повярвай ми - това положение не го препоръчвам на никого, затова и те съветвам да се спреш с нелепите работи. Ес суун ес ю гет бек ту нормал, което повярвай ми, ще стане, защото цял живот няма да си мериш милиграмчетата, дето приемаш като лекарства, ще качиш. Яж си за здраве, спортувай си за тонус, млада си, жизнена си, не се убивай от диети и нека въпросната фигура не е цел номер 1 в твоят списък.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Не, никога не съм можела да преценявам такива неща...адски ми е трудно,като се виждам всеки ден :д
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Дрехите и хората около теб според мен са най-добрия начин да прецениш.