.
Отговор в тема
Страница 44 от 103 ПървиПърви ... 344041424344454647485494 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 2553
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да, бе, знам. Не е като да бягам от тях, кат че ли са прокажени. А, калории не броя :Д

Колкото до 5-6сте яйца, това е като диетата на оная чалга певица

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не я знам, защото не съм много заинтересована що се отнася до поп-фолк средите, та може да я споделиш, туко виж на някой заблуден му свърши работа

Град
    София, България
    И аз не я знам, бях я видяла като статия в интернет. Тц. Далеч съм от чалга средите. Тук се слуша АББА :Д

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Това, за каето Дриймърката говори е нещо от сорта на НВД - минимално количество въглехидрати, като се избягват хляба, белия ориз се заменя с кафяв, белите картофи с червени по възможност, варивата също, спагети, макарони, кус кус, мед, сладко, плодове и такива ми ти работи. Определено резултат има. Не е задължително да се храниш така, че да отслабваш, но не се чуди ако кантарът ти не мърда дълго време, а набиваш само оризища и картофи на фурна за вечеря.

едит: Перличке, а какъв е ефектът, който ти искаш?
    Ами 1во последните 2 години надебелях драстично, никаква идея защо, но така и не отидох на лекар специално за това .. Като казвам драстично за 1 година от 45 кг , станах 55 и 2рата 67 , сега съм 64.. от както ходя на фитнес .. А за височината ми са си доста , и то много понеже съм 165 ..
    Така , че изобщо не се чувствах добре в кожата си, докато не започнах да предприемам някакви мерки ) ^
    Като за начало искам да си вляза в нормата, но да не е само на кантар и отпуснато , ами стегнато Не очаквам някакви феноменални резултати за 1 месец фитнес ; д Предпочитам да потърпя малко И когато си вляза поне във нормата ще се постарая да направя коремче като на аватара на tonssy .. И та така , ще ми трябва много воля и постоянство, но не искам всеки ден като се погледна в огледалото и да виждам едно кюфте ; д
    Та май е това , ама се чудя дали да не се допитам до някой лекар за това с килограмите, защото през тези 2 години ходих на плуване по 2 часа и нещо на ден...Не е било като да си седя вкъщи )

Бягай на лекар. Дори не знам как си допуснала да стигнеш до това положение, тия 2 години спа ли, та наддаде 20 килограма? Сигурна съм, че не е станало за 2 дни, така че нямаш оправедание. За мен определено не е нормално млад организъм, който се храни в рамките на нормалното (тук не говориме за никакви режими, а просто нормална храна, не по 2 шоколада на ден, заедно с основното) и спортува нещо различно от шах, да качва. И не, това не е от пубертета, както обичат да казват мамите и татковците, като видят, че са си отгледали едно добре охранено добиче, което щяло евентуално да отслабне в края на пубертета.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    ...
    Браво, че поне си се решила най-сетне на действия. Много момичета като теб не си стават от задниците и само се оплакват. За да постигнеш желаното тяло ти трябва воля и постоянство, а не мрънкане. Успех ти пожелавам и да се хвалиш с резултати после
    Иначе, такова коремче като на аватара ми- няма да стане при теб само с фитнеса и упражнения. Първо си спазвай диета, защото трябва да отстраниш мазнините. Когато се стопят и процентът им си дойде в нормите за твоя организъм, много коремни преси + други упражнения за стягане ще оформят корема ти.
    П.П. Лекарски преглед не би бил излишен в случая, точно обратното. Отиди в първия удобен момент.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Точно.

Ориза, паста и картофи - в минимални количества. Не знам какво се оплакваш от това, което остава. Не съм яла тези продукти от над месец. Не съм пукнала, а менюто ми е достатъчно разнообразно.

Пф. Не знам как очаквате резултати като хапвате от всичко и правите някакви кирливи упражнения.
    И как разбра, че са кирливи упражненията ? Очаквам резултати, защото спрях сладкото, а то присъстваше в големи количества в менюто ми ..

Това, за каето Дриймърката говори е нещо от сорта на НВД - минимално количество въглехидрати, като се избягват хляба, белия ориз се заменя с кафяв, белите картофи с червени по възможност, варивата също, спагети, макарони, кус кус, мед, сладко, плодове и такива ми ти работи. Определено резултат има. Не е задължително да се храниш така, че да отслабваш, но не се чуди ако кантарът ти не мърда дълго време, а набиваш само оризища и картофи на фурна за вечеря.

едит: Перличке, а какъв е ефектът, който ти искаш?
    То щом искам да отслабна, едва ли ще Набивам само оризища и картофи за вечеря ...
    Но не знаех, че трябва да ги махна от менюто си
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Бягай на лекар. Дори не знам как си допуснала да стигнеш до това положение, тия 2 години спа ли, та наддаде 20 килограма? Сигурна съм, че не е станало за 2 дни, така че нямаш оправедание. За мен определено не е нормално млад организъм, който се храни в рамките на нормалното (тук не говориме за никакви режими, а просто нормална храна, не по 2 шоколада на ден, заедно с основното) и спортува нещо различно от шах, да качва. И не, това не е от пубертета, както обичат да казват мамите и татковците, като видят, че са си отгледали едно добре охранено добиче, което щяло евентуално да отслабне в края на пубертета.
    Накрая се едно цитираш бабите ми с това отслабване в края на пубертета ; ддд И за мен не е нормално, така че ще отида на един преглед, няма да е излишен , но най-странното е , че от отбора ни пращаха на преглед всяка година и миналата година , никой нищо не ми каза освен да не ям хляб... А там ввзимаха урина и мериха колко процента са мазнини и не бяха малко .... и пак нищо различно от това за хляба... ; х
    Абе никак не е нормално това за 2 години толкова много килограми при положение , че не съм яла някакви огромни количества..

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Браво, че поне си се решила най-сетне на действия. Много момичета като теб не си стават от задниците и само се оплакват. За да постигнеш желаното тяло ти трябва воля и постоянство, а не мрънкане. Успех ти пожелавам и да се хвалиш с резултати после
    Иначе, такова коремче като на аватара ми- няма да стане при теб само с фитнеса и упражнения. Първо си спазвай диета, защото трябва да отстраниш мазнините. Когато се стопят и процентът им си дойде в нормите за твоя организъм, много коремни преси + други упражнения за стягане ще оформят корема ти.
    П.П. Лекарски преглед не би бил излишен в случая, точно обратното. Отиди в първия удобен момент.
    Мерси много ) Дано да успея, по точно то е задължително, защото това не е здравословно
    П.С каква диета/хранителен режим препоръчваш .. Иначе аз освен всеки ден фитнес , правя и коремни вкъщи

Задължително си направи изследвания на щитовидната жлеза.
    За диетата: като за начало, с какво се храниш сега?
    Последно редактирано от tonssy : 02-10-2013 на 15:09

Задължително си направи изследвания на щитовидната жлеза.
    За диетата: като за начало, с какво се храниш сега?
    Ще отида възможно най-скоро )

Ами май казахме на предишната страница, спри тестото, намали ориза, картофите, боба и лещата, макароните, меда, плодовете, особено на вечеря.

Ами май казахме на предишната страница, спри тестото, намали ориза, картофите, боба и лещата, макароните, меда, плодовете, особено на вечеря.
    Плодовете за вечеря ок.. Но примерно за закуска става ли ;? Иначе мерси за съветите ^^

За закуска може. Общо взето не по-късно от 16:00 часа. И е препочръчително да ги ядеш самостоятелно- да не ги смесваш с други храни. Яж ги около 30-40 минути преди хранене.

За закуска може. Общо взето не по-късно от 16:00 часа. И е препочръчително да ги ядеш самостоятелно- да не ги смесваш с други храни. Яж ги около 30-40 минути преди хранене.
    Мерси ^^

Да, не ги смесвай с други храни, Тонсито е права. Не някакви комбинации от сорта на плод с кисело мляко, мед, ядки и някакви такива.. Със зеленчуци става, визирам по-"екзотичните" салати.

FuckingFreak назад бях чела,че имаш проблеми с цикъла. От гладуване и доста кардио си докарах същата беля от преди година. Та искам да те питам как се справи с това ?

Не съм се справила
    Оф, писах толко неща, а ги изтрих без да искам, та ще го дам накратко. Бях стигнала 41,8 на пълен стомах, сиреч некъв скелет, сега съм по-добре - 45, че сигурно и повече. Даам, ама цикъл нЕма. Корема не си харесвам, краката също, сякаш са тръгнали да стават шишкави отново, ама явно т'ва не са моите води, като бях 45 преди отново нямах. Та това ми състояние е вече къмто 8 месеца. Отначало не исках да вярвам, че е от ниското тегло, мислех си, че е ниски калории, разбалансирано хранене - е нема такива братче. От нова година насам се хранех с 2000+ калории, качих въпросните кг, но нищо повече. Явно се иска повече време, а аз май очаквам да поправя щети, нанасяни около половин година за няколко седмици... Засега никакви неща не пия, ама мислех да пробвам нещо хомеопатично, дето баба ми ми буташе. Усещам си аз, че нещо не е наред, без настроение и такива ми ти работи, не знам има ли надежда да чакам вече, или само с хапове и синтетика се оправят нещата. А ,споделяй, ти оправила ли си се?

^ При мен само хапчетата помогнаха..
    Ама начинът ми на мислене относно това колко ям трудно се променя. Дори не мога да кажа, че се е променил.
    Последно редактирано от tonssy : 02-11-2013 на 19:15

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Пф. Не знам как очаквате резултати като хапвате от всичко и правите някакви кирливи упражнения.
    Не че нещо, ама ти си вкарала някакъв режим от месец (и слава Богу, щото предишното ти меню на нищо не мязаше), майка ми го прави над 20 години и е на мнението, че "трябва да се яде от всичко, но в различни количества". Има такова тяло на 40 години с две раждания зад гърба си, което половината от нас нямаме.

Супер фен Аватара на Jaune
    Я да се включа, че имах/м същите проблеми и от доста време ги наблюдавам. Не ми спря цикълът от диети, по начало не ми беше редовен. Само че пиех противозачатъчни три години и изобщо не ми помогнаха, ИЗОБЩО. Спрях ги, не ми идваше, един месец пих Оргаметрил, за да ми дойде, после 10 дни някакви Клостилбегит - и на следващия месец, без НИЩО да пия, ми дойде. И хормоните ми бяха в норма. Нищо не рекламирам, просто си коментирам. Напоследък качих 2-3 кила без да искам де, не знам хормоните ли ми се бушуват, или несъзнателно хапвам повече, но факт, че ми дойде... след близо 4 години липса на цикъл, освен хормонално предизвикан такъв.
    Така че, девойки, опичайте си акъла, внимавайте какво ядете и внимавайте какви хапченца пиете. Да си скапеш хормоналния баланс е въпрос на дни, която ви отваря бъркотия за чистене за години напред. Та така де, мисълта ми беше към FuckingFreak - не очаквай да се подобрят нещата бързо или изведнъж. Не го чакай, но се грижи за себе си, ще дойде. Но наистина може да отнеме много време, имай го на ум.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не че нещо, ама ти си вкарала някакъв режим от месец (и слава Богу, щото предишното ти меню на нищо не мязаше), майка ми го прави над 20 години и е на мнението, че "трябва да се яде от всичко, но в различни количества". Има такова тяло на 40 години с две раждания зад гърба си, което половината от нас нямаме.
    И аз съм на мнение, че трябва да се яде от всичко, но в мярка. Но, не и когато искаш да отслабваш. Тогава е препоръчително да намалиш за известно време някои храни, ако искаш по-бърз ефект.

Предишното ми меню не беше толкова лошо :Д не съм нагъвала чипсове и шоколади. Поздравления за майка ти, но е малко странно да сравняваш 16 годишен и 40 годишен.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 02-11-2013 на 19:25

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    А как се справяте с вълчия апетит вечер? През деня нямам почти никакъв апетит, а вечер .. ;х
    Хвърлям зверски усилия да ям в малко количество вечер о.о
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Извинявам се за дабълпостовете, които напоследък правя, старая се да ги трия.
    Ох, забравих да спомена за изследванията. Правих си такива - преди един хормон беше нисък, сега всичко е в норма. Тоест, не е там проблемът. Може единствено прогестерона да ми е под норма, та затова да нямам, че той не ми беше пускан. Да го пусна ли?
    Не знам дали сте наблюдавали това покрай вас, но откакто нямам цикъл съм АДСКИ ревливото копеле. Аз съм си чувствителна по дефолт, лесно си се разплаквам, вълнувам се от песни или по-силни литературни цитати, ама чак пък толкова, не вярвам да е настъпила коренна промяна, не навлизам тепърва в пубертета?!
    А Пантерке, относно това, което каза - от една страна си права, но познавам не един или двама човека, дето ядат от всичко по много, а са слаби като пръчки, без капка физическа дейност. Тялото на майка ти може да не е плод само на въпросния що годе балансиран режим, а да си е чисто и просто до голяма степен ген. Все пак не всяка жена на 40, която хапва "от всички по малко" има хубаво тяло, нали си зависят и годинките...

едит: Тонси, моето не е начин на мислене, аз нямам страх от храната, моето просто е някаква извратена форма на воля, която ме ограничава и ме ръководи.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 02-11-2013 на 19:34

Град
    София, България
    коя зодия си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си