.
Отговор в тема
Страница 45 от 103 ПървиПърви ... 354142434445464748495595 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 2553
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз от Диане-то ревях като магарица, Фрийк.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Близнаци съм, не знам дали това има нещо общо.
    Склонна съм да вярвам, че това е просто един от проблемите, с който трябва да се справям. Природата ми не е такава, не съм била никога в подобно положение, и съм сигурна, че дойде ли си всичко на мястото един ден, няма да има и помен от това мрачно настроение. Ама до тогава ще мине време....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Тялото на майка ти може да не е плод само на въпросния що годе балансиран режим, а да си е чисто и просто до голяма степен ген.
    О, това забравих да го спомена.
    И в двата ми рода жена под 80 кила се счита за анорексичка.

Мега фен Аватара на Infinity
    Относно хормоните - от гладуване, зверско гладуване прогестерона ми беше стигнал някво плашещо ниско ниво, цикъла ми спря, изобщо беше немислимо да ми дойде без да се предизвика. Пия вече две години Дуфастон , за да имам някъв измислен, предизвикан цикъл, ужасни проблеми си докарах, така че очите и акъла на 6. От диетата до анорексията пътя доста пряк се оказа при мен.
    To infinity and beyond.

Знам си аз, има нещо, дето го пропускам - няма как всичко да ми е нормално, но да продължават проблемите...
    Калпазанке, знам че ти май разбираш най-много от всички тук, ако не ти пречи - драсни два реда, дори на лично да е. Знам, че си има специалисти, но съм от малък град и въпросната ендрокриноложка ми пусна някакви хормони, които ми бяха в нормата, а те, естествено бяха само няколко. Трябва да чакам чак до март месец, защото тогава е първия свободен час при една генеколожка в София, която трябва да посетя. До тогава мога да пусна сума ти изследвания и да разбера какво става.
    Кои хормони пускате вие?

Супер фен Аватара на tonssy
    едит: Тонси, моето не е начин на мислене, аз нямам страх от храната, моето просто е някаква извратена форма на воля, която ме ограничава и ме ръководи.
    На мен точно от тази воля (поне я имам винаги, не само когато става въпрос за храна, слава богу) и шибания ми инат, и начинът ми на мислене се промени.
    Иначе за изследванията, аз имам проблем с хормоните на щитовидната жлеза- ft4 и TSH, пия Еутирокс, за да ги регулира.

dqvolskoF4e
    Guest
    Здравейте, следя темата от много време и доста полезни неща прочетох тук, които ми помогнаха. От 3 месеца съм на диета и съм свалила около 5 - 6кг., правя упражнения за корема, но имам ефект само в горната част на корема, ето пускам снимка, вижда се как е леко оформено, но само там. Искам да стопя мазнините в корема, но се притеснявам гърдите ми да не изчезнат, има ли някакъв начин да отслабна повече на корема и можете ли да ми помогнете с режим за оформяне на корема, защото не съм много наясно. Благодаря.
    http://prikachi.com/images/328/5860328N.jpg

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тонси, ти какво си? :Д
    В тоя форум забелязвам тенденция близнаците да са много корави. Харесва ми.

На мен от вчера краката ме болят Върховно е.

Цитирай Първоначално написано от dqvolskoF4e Виж мнението
    Здравейте,
    Егати огромните гърди О.о.
    тялото ти е перфектно какво о6те иска6?

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Тонси, ти какво си? :Д
    Овен.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    На мен от вчера краката ме болят Върховно е.
    Мен ръцете, щото реших да включа малко и за тях нещо

Супер фен Аватара на Jaune
    На мен са ми изследвали LH, FSH, прогестерон, пролактин!, естрадиол, хормоните на щитовидната, тестостерон ...

Щитовидните са ми нормални, за пролактина ви говорех, че беше под нормата, но сега всичко е наред. Мисля, че и FSH ми беше изследван и той беше в нормата, но не беше заедно с LH (или може би обратното,кой да помни), а май точно тяхното съотношение е важно за МЦ...
    Последно редактирано от FuckingFreak : 02-12-2013 на 16:50

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Преди 4/5 години и аз бях отслабнала доста, бях около 45 кг и цикъла ми спря за около 3/4 месеца, щом качих няколко кила около 3 и всичко си дойде на мястото и на мен не ми се иска да е така, но тези които по-принцип сме си по-едри или пухкави, такава ни е натурата и организма не приема тези извънредни за него кг, да разбирам какво е да имаш волята да се поддържаш, но да си скапваш здрвето в същото време. Честно казано ако съм жена на около 30 и която има семейство и деца, няма да ми пука дали ми идва въобще, но аз съм на 17 и определено искам да имам поколение, замислете се за себе си.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Не е въпроса в това дали си пухкав или не, въпроса е във височината. За 170 е нормално да си 50 и нещо кила, но за 150 (каквато съм горе-долу аз, маалко повече) 40 са малко. Не мога да го обясня, но всички лекари смятаха пред мен въпросния индекс на телесна маса и определено не е глупост - на 170 и 52 кг е в нормата, тоест над 18, но 150 и 40 кг са 2 единици под нормата. Структурата е съвсем различна....

Разбирам те защото и аз съм ниска 1.60 съм и на 45 бях като статуетка просто, а на 40 ще съм плашеща, обаче 52/53 кг на 170 е супер тегло, височината е от значение, ние може и да си я нямаме, но според мен по-компактните жени също имат предимство изглеждат по-малки и миловидни, така, че когато се поддържа добра фигура, няма значение колко си висок. А и да добавя друго, че за времето в което все диетувах бях 157 висока, но като се поохраних, достигнах заветните 1.60 а съм 54 кг, от които съм се заела да махна 4-те, това е идеалното за мен и в огледалото и според индекси е супер тегло.

Така е,аз съм 1.70 - 60 кг и определено не съм слаба,докато при нисички момичета -10 кг им стои болно...

Супер фен Аватара на Jaune
    Важното е всичко да е стегнато! Стига с тия кантари :Д

Цитирай Първоначално написано от Sickness94 Виж мнението
    Така е,аз съм 1.70 - 60 кг и определено не съм слаба,докато при нисички момичета -10 кг им стои болно...
    Нямам обясненкие, но си права така е. Може би по-високите изглеждат по-кокалести и едри, а ние дребосите с по-умалена косна структура, все пак не само височината ни е по-малко и от височината като извадиш 110 се получава слабо тяло а -115 е вече поднормено.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Здравейте, мацки ^^ . Преди и аз пишех в темата, много ми помогна - с 90-дневната за месец и нещо и много тренировки отслабнах с 10 килограма и бях ужасно слаба, но това повлия и на психиката ми и спрях да ям и , до ден днешен, макар да съм порастнала с няколко сантиметра и килограмите да не са толкова малко (от 53 на 43 за ръст в момента 162-3 и възраст 15 год и 5 месеца) продължава психическия ми самотормоз, което е ужасно - да ме е страх непрекъснато за ядене- колко и какво да ям и да изчислявам калории и да гледам състав на всяка храна.. Както и да е, да не се увличам. Резултатите ми след свалени 7-8 килограма от 90-дневната и тренировките през септември 2011 : http://prikachi.com/images/299/5875299X.jpg бях ужасно слаба, до кокал, особено като свалих и 10тия килограм - http://prikachi.com/images/303/5875303q.jpg . Както и да е, тогава си мислех че съм дебела, комплексирах се от хората около себе си непрекъснато и си мислех че съм най-дебелия човек в стаята, като аз бях най-слабата в клас и във випуска реално. Но ме увреди психически много. Сега не се харесвам и искам да го променя - досега няколко пъти пробвах, но без особен резултат (може би защото знам, че не съм критично зле и заради това се отпускам), но не и този път . В момента съм така http://prikachi.com/images/318/5875318I.jpg , имам малко коремче, малко паласки и не си харесвам краката ( вътрешната страна на бедрата и едно такова месесто над коляноото) . От днес започвам режим , и поне 3 пъти седмично тренировки, wish me luck
    Love is everything!

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Имам въпрос, т.е дилема :Д
    Да си продължа с мой си измислен режим или 90дневната диета?
    (просто имам един пакет мюсли фамилия Никола и не искам да го оставя така :Д)
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен
    Е голяма дилема,да се чуди какво да прави човек..
    Ако виждаш резултати от твойта диета си я продължи ,иначе..

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Не знам къде да питам, затова питам тук.

Защо се получават тези продълговати издутини [ ]под дупето точно http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...30954244_n.jpg ? ( само тази снимка намерих )
    ?

Защото имаш мазнини, мацка, от кво може да е според теб?
    Като бях на ниски кг-ми нямах. Щом качих, пак си ги имам. Еми ше си ги нося :Д

едит: това момиче има егати и целулита...
    Последно редактирано от FuckingFreak : 02-18-2013 на 19:43

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^ на мен ми прилича на почерняло, не на издуто хммм,ама все едно на боксерки почерняла,ама под тях Хммм странна работа
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на wiiwa
    Защото имаш мазнини, мацка, от кво може да е според теб?
    Като бях на ниски кг-ми нямах. Щом качих, пак си ги имам. Еми ше си ги нося :Д

едит: това момиче има егати и целулита...
    Ами защото това момиче изглежда слабо, а и някъде бяха казали, че са по рождение и не мога да се махнат. Благодаря за отговора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си