.
Отговор в тема
Страница 48 от 103 ПървиПърви ... 384445464748495051525898 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 2553
    anonymous708973
    Guest
    Ох, кои зърна :д Купуваш кочан царевица и го оронваш ли :д

Коремчето ти е много хубаво
    Постоянно се надъхвам да внимавам какво ям, обаче така започвам в даскало, че не обядвам преди да тръгна... и в 3-4 като огладнея, един портокал никак не ме оправя, а машините са пълни с Баунти, Туикс, кроасани, солети, Марети, Бейк Ролс и т.н. Иначе вкъщи се готви доста здравословно.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Пантерке,продава се царевица за пуканки в пакети.Най-обикновена е,без добавена сол,масло и прочие
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    PinkPan7her, портокала не, че не ти стига, просто всеки си мисли, че като хапне нещо сладко/тестено(дори и да е супер малко) ще се засити повече, отколкото като изяде някакъв плод. Вчера точно това си говорехме с една приятелка, как и двете си мислим, че с една бисквита ще се нахраним, а с една ябълка - не. Изяж портокала, ако след 20 минути пак си гладна, изяж още някакъв плод.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на tonssy
    Мен киселото мляко също ме засища. А какъвто и плод да изям, се чувствам преяла, определно запълват стомаха.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз ще се включа малко в темата ви ,доста съм не запозната,но все пак
    Искам да ви питам как издръжате на тренировките.Лятото правих упражнения почти всеки ден
    и издържах по час ,час и половина ,а сега явно съм загубила форма и не мога и 30 мин. да издържа.
    Постоянно си правя някакви почивки и се ядосвам на себе си.Ходих на фитнес предния месец и там
    може би не знам от обстановката или от нещо друго издържам повече,но вкъщи многоо малко и издъхвам.
    Може би не дишам правилно или не знам ;д Или защото доста време съм била непостоянна?
    Сега ще гледам всеки ден да правя ,за да свикна и ще премина към по-натоварващите.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    weheartiit , според мен си загубила форма. Според мен ги прави прави всеки ден, така тялото ще свикне и ще издържа повече.

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^да ще продължавам,дано свикна с времето.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Успех! )
    Аз в една друга тема бях писала как мога да правя повече упражнения и повече повторения, така че явно е до постоянството.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Аз ще се включа малко в темата ви ,доста съм не запозната,но все пак
    Искам да ви питам как издръжате на тренировките.Лятото правих упражнения почти всеки ден
    и издържах по час ,час и половина ,а сега явно съм загубила форма и не мога и 30 мин. да издържа.
    Постоянно си правя някакви почивки и се ядосвам на себе си.Ходих на фитнес предния месец и там
    може би не знам от обстановката или от нещо друго издържам повече,но вкъщи многоо малко и издъхвам.
    Може би не дишам правилно или не знам ;д Или защото доста време съм била непостоянна?
    Сега ще гледам всеки ден да правя ,за да свикна и ще премина към по-натоварващите.
    Да, не издържаш толкова много именно защото си прекъснала.. Само че сега не се натоварвай пракелено- увеличавай бройката и времето постепенно, не така изведнъж.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Някой да е спазвал или да спазва диетата на Боряна ? :/

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не знам какво очакваш от подобен тип диети, ама ефекта определено не е сваляне на мазнини, което предполагам търсиш...

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Не знам какво очакваш от подобен тип диети, ама ефекта определено не е сваляне на мазнини, което предполагам търсиш...
    Ако говореше на мен имам,имам два килограма да сваля,а не мазнини

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    Ако говореше на мен имам,имам два килограма да сваля,а не мазнини
    А какво по-точно ?

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Вода вероятно ще сваля с тази диета какво друго.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Някой в момента да е на НВД,имам чувството,че до преди 1-2 седмици имаше много хора които са на този режим,но щом аз я започнах всички спряха Искам да имам с кого да обменям съвети и опит относно НВД,защото имам чувството,че правя нещо не както трябва.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от Laana Виж мнението
    Някой в момента да е на НВД,имам чувството,че до преди 1-2 седмици имаше много хора които са на този режим,но щом аз я започнах всички спряха Искам да имам с кого да обменям съвети и опит относно НВД,защото имам чувството,че правя нещо не както трябва.
    Ами аз уж се старая да съм на нея То не е голяма философия де...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    и аз спазвам нещо като НВД, не че толкова я спазвам де, но се опитвам да избягвам въглехидратите и да наблягам на протеините.Защото ако наистина я почна ще се вманиача и ще броя,смятам и тегля всичко.Иначе си правя всеки ден упражненията по 60мин
    Последно редактирано от Wwwooow : 02-26-2013 на 20:10
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Юхууу,от утре с майка ми сме на 90 дневната :д Pamaa,много хубав блог и евала за волята да промениш тялото и навиците си
    Последно редактирано от vampire_girl_ : 02-26-2013 на 20:56

Вчера се измерих във фитнеса на гладно - 45,8 и то по клин. Слон, к'во да правиш... Най-вероятно е водна задръжка, но честно казано не ми е проблем.
    Снощи ми направиха комплимент и за това, че дупето ми и задната част на бедрата ми били развити. Какъв кеф

Голям фен Аватара на black pearl
    Аз сутринта на гладно бях станала 62, 7 .. ^^ ПО едно време бях стигнала сутрин до 62 , 00 ама се скарахме с тоалетната ; д

Голям фен Аватара на black pearl
    Вчера се измерих във фитнеса на гладно - 45,8 и то по клин. Слон, к'во да правиш... Най-вероятно е водна задръжка, но честно казано не ми е проблем.
    Снощи ми направиха комплимент и за това, че дупето ми и задната част на бедрата ми били развити. Какъв кеф
    Супер ^^

Аз мога да ви препоръчам няколко диети, които са с траен ефект. При тях не може да се очаква бързо отслабване, но за сметка на това организма задържа постигнатите килограми за по-дълъг период от време. Ето ги и диетите: http://hranene.framar.bg/%D0%B4%D0%B...B5%D0%BA%D1%82

Бях на лекар и най-накрая почвам хормонално лечение. Няма какво да чакам повече, само затормозявам организма излишно. Този месец ще пия 5 дни Оргаметрил, след това Клостилбегит. Ще споделям. Ако другия месец всичко е наред - няма да пия нищо.

FuckingFreak
    Какво не ти е наред с хормоните ?

Бях на лекар и най-накрая почвам хормонално лечение. Няма какво да чакам повече, само затормозявам организма излишно. Този месец ще пия 5 дни Оргаметрил, след това Клостилбегит. Ще споделям. Ако другия месец всичко е наред - няма да пия нищо.
    Дано всичко да ти се регулира максимално бързо !
    щото тия хапчета като се почнат..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си