- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Ох, кои зърна :д Купуваш кочан царевица и го оронваш ли :д
Коремчето ти е много хубаво![]()
Постоянно се надъхвам да внимавам какво ям, обаче така започвам в даскало, че не обядвам преди да тръгна... и в 3-4 като огладнея, един портокал никак не ме оправя, а машините са пълни с Баунти, Туикс, кроасани, солети, Марети, Бейк Ролс и т.н. Иначе вкъщи се готви доста здравословно.
Пантерке,продава се царевица за пуканки в пакети.Най-обикновена е,без добавена сол,масло и прочие![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
PinkPan7her, портокала не, че не ти стига, просто всеки си мисли, че като хапне нещо сладко/тестено(дори и да е супер малко) ще се засити повече, отколкото като изяде някакъв плод. Вчера точно това си говорехме с една приятелка, как и двете си мислим, че с една бисквита ще се нахраним, а с една ябълка - не. Изяж портокала, ако след 20 минути пак си гладна, изяж още някакъв плод.![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Мен киселото мляко също ме засища. А какъвто и плод да изям, се чувствам преяла, определно запълват стомаха.
Аз ще се включа малко в темата ви ,доста съм не запозната,но все пак
Искам да ви питам как издръжате на тренировките.Лятото правих упражнения почти всеки ден
и издържах по час ,час и половина ,а сега явно съм загубила форма и не мога и 30 мин. да издържа.
Постоянно си правя някакви почивки и се ядосвам на себе си.Ходих на фитнес предния месец и там
може би не знам от обстановката или от нещо друго издържам повече,но вкъщи многоо малко и издъхвам.
Може би не дишам правилно или не знам ;д Или защото доста време съм била непостоянна?
Сега ще гледам всеки ден да правя ,за да свикна и ще премина към по-натоварващите.
weheartiit , според мен си загубила форма. Според мен ги прави прави всеки ден, така тялото ще свикне и ще издържа повече.
Успех!)
Аз в една друга тема бях писала как мога да правя повече упражнения и повече повторения, така че явно е до постоянството.
Не знам какво очакваш от подобен тип диети, ама ефекта определено не е сваляне на мазнини, което предполагам търсиш...
Вода вероятно ще сваля с тази диета какво друго.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Някой в момента да е на НВД,имам чувството,че до преди 1-2 седмици имаше много хора които са на този режим,но щом аз я започнах всички спряхаИскам да имам с кого да обменям съвети и опит относно НВД,защото имам чувството,че правя нещо не както трябва.
и аз спазвам нещо като НВД, не че толкова я спазвам де, но се опитвам да избягвам въглехидратите и да наблягам на протеините.Защото ако наистина я почна ще се вманиачаи ще броя,смятам и тегля всичко.Иначе си правя всеки ден упражненията по 60мин
![]()
Последно редактирано от Wwwooow : 02-26-2013 на 20:10
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Вчера се измерих във фитнеса на гладно - 45,8 и то по клин. Слон, к'во да правиш... Най-вероятно е водна задръжка, но честно казано не ми е проблем.
Снощи ми направиха комплимент и за това, че дупето ми и задната част на бедрата ми били развити. Какъв кеф![]()
Аз сутринта на гладно бях станала 62, 7 .. ^^ ПО едно време бях стигнала сутрин до 62 , 00 ама се скарахме с тоалетната ; д
Аз мога да ви препоръчам няколко диети, които са с траен ефект. При тях не може да се очаква бързо отслабване, но за сметка на това организма задържа постигнатите килограми за по-дълъг период от време. Ето ги и диетите: http://hranene.framar.bg/%D0%B4%D0%B...B5%D0%BA%D1%82
Бях на лекар и най-накрая почвам хормонално лечение. Няма какво да чакам повече, само затормозявам организма излишно. Този месец ще пия 5 дни Оргаметрил, след това Клостилбегит. Ще споделям. Ако другия месец всичко е наред - няма да пия нищо.![]()