- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Аз само за малко пак да се върна към фъстъченото масло
Къде го съхранявате? На някои места четох, че трябвало да се държи в хладилника и съответно там го сложих :Д Ама малко се позачудих, та, да питам и вас..
O.o как искам и аз да мога да бягам толкова много..ама ще свикна де (предполагам)
Иначе и аз спрях сладкото на 7 март ще станат три месеца от както не ям (с едно, две прегрешения едното от които бяха домашни еклери,а другото някакви бисквитки на Милка. Много ме беше яд после, ама си казах, че продължавам!!!) преди ядох сладко като луда...сутрин след и преди закуска- Сладко, след като се наобядвам пак нещо сладко,след обяд пак сладко и плод, след вечеря разбира се сладко... Все едно беше задължително да се яде и все едно е нещо полезно...ужас, ужас пълни боклуци са тея шоколадчета,вафлички,пасти чки,бискивтки и т.н. Не си струва за две секунднно удоволствие да си разваля човек тялото:х а пък тея газираните, за тях да не говорим там е още по-безсмисленo и безполезнo.
Последно редактирано от Wwwooow : 03-04-2013 на 19:52
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
^Така е.Аз днес си развалих режима ''без сладко'', като изядох едно пакетче от любимите ми Орео.От утре за пореден път пак почвам сериозно да си спазвам режима - без боклуци, сладко и мазно.
![]()
Аз на 10 март ще хапна "Орео", че ми се е прияло.
После 1 месец пак сушени плодове и ядки и такааа, до края на светаа!
Да, толкова са божествени. :Д
Направих си food diary и си записвам всичко, което ям там, залепих си мотивиращи картинки, записвам cи здравословни рецепти и какви упражнение съм правила. :Д
Момичета, какво ви е мнението за лунната диета? Придържам се към нея от 2 седмици, както и към НВД, никакъв хляб, сладко. Позволявам си до обяд плодове и малко мед в кафето. Искам да сваля 4-5 кг. Правя кардио 2-3 пъти седмично и всеки ден упражненията Петимата тибетци.
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Мерси.И, да, наистина си машина.
![]()
Аз не бих могла да направя толкова много.Браво!
Аз идвам да се похваля ; дд за месец и 2 седмици фитнес съм отслабнала с 6 кг и то видимоТрябва още много и се надявам да успея, всъщност не се надявам, аз ще успея ! ; д И така вече съм 60 кг и 1 и 60 височина , имам още много работа , но съм мотивирана на 100%
Само да кажа , че не спазвам никаква диета, просто не ям сладко, пържено, бял хляб и ходя на фитнес 5-6 дни в седмицата
![]()
Абе хора преди време тука едно момиче си беше оставила блога в tumblr с някви супер мотивиращи изображения на храна, надписи и т.н
Тя често пише тук, моля ако чете това и се познае в думите ми да си даде блога пак, страшно ме мотивира, а не го намирам![]()
Този http://itisnotadiet.tumblr.com/ на Pamaa да не е?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
koshtramba, предполагам ти си наясно, но все пак аз да те предупредя, да не останеш шашната, щом правиш силови упражнения е твърде вероятно ( даже сигурно ), че ще качиш килограми ( мускули, естествено ).
Иначе аз вчера доста стабилно си похапнах :Д Ама все пак рожденият ми ден е един път в годината, важното е че още днес си се върнах към режима.![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Да, същия блог е, благодаря!
Аз днес се олях пак с яденето, направо не се понасям така, уж "зареждащ ден" и човек се отпуска, та се олива.
Нямам търпение да дойде утре за да си вляза във форма!!!!! :@
Мдам, особено с тренировките, които правиш, че доколкото аз разбрах, тичаш.
Не знам в коя тема да питам, ама реших тук - някои ще ми обясни ли тези смутита за какво са - ползи и т.н.![]()
Ти тичаш на дълги разстояния - отговори си сама, виждала ли си маратонец с мускулести бедра?!![]()
Аз съм виждала човек, който бяга много и има много кофти бедра. Не е от структура/ген толкова.
На мен бягането ми се отразява добре уж, поне има психически ефект, не съм бягала достатъчно дълго, че да забележа физически. Обаче... ТОЛКОВА много мразя да бягам. Имам проблеми с коленете и не мога да дишам правилно, та ми е кошмар. Супермного се надъхвах във фитнеса и 2 минути бягах с 10-12 км/ч, 2 минути ходех доста бързо с около 6. Това нещо го повтарях 5-6 пъти и се събираха 20-22 минути на пътеката. После направо ми се припадаше.... Пак трябва.
Кощрамба, колко време ти отнемат тия 6 км?