.
Отговор в тема
Страница 50 от 103 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 2553
    Супер фен Аватара на tonssy
    Аз само за малко пак да се върна към фъстъченото масло
    Къде го съхранявате? На някои места четох, че трябвало да се държи в хладилника и съответно там го сложих :Д Ама малко се позачудих, та, да питам и вас..

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Аз, противно на всички очаквания, промених изоснови начина си на живот.
    Стана като на майтап, спирането на сладкото даде началото на този healty процес. Вече 3 месеца съм без сладко, а от 5 дни тичам всеки ден (първия ден започнах с 3 км, а сега за няколко дни вече правя по 4,5 км с малка почивка), аз съм слаба, надявам се да не изгубя килограми, че съвсем ще изчезна. Чувствам се по-бодра, енергична, и определено ще продължавам. Щом аз с мойте 43 кг го правя, дебеланките във форума трябва сериозно да се замислят...
    O.o как искам и аз да мога да бягам толкова много..ама ще свикна де (предполагам)
    Иначе и аз спрях сладкото на 7 март ще станат три месеца от както не ям (с едно, две прегрешения едното от които бяха домашни еклери,а другото някакви бисквитки на Милка. Много ме беше яд после, ама си казах, че продължавам!!!) преди ядох сладко като луда...сутрин след и преди закуска- Сладко, след като се наобядвам пак нещо сладко,след обяд пак сладко и плод, след вечеря разбира се сладко... Все едно беше задължително да се яде и все едно е нещо полезно...ужас, ужас пълни боклуци са тея шоколадчета,вафлички,пасти чки,бискивтки и т.н. Не си струва за две секунднно удоволствие да си разваля човек тялото:х а пък тея газираните, за тях да не говорим там е още по-безсмисленo и безполезнo.
    Последно редактирано от Wwwooow : 03-04-2013 на 19:52
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Така е.Аз днес си развалих режима ''без сладко'', като изядох едно пакетче от любимите ми Орео. От утре за пореден път пак почвам сериозно да си спазвам режима - без боклуци, сладко и мазно.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    цяло пакетче?! :Д как успявате?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Аз на 10 март ще хапна "Орео", че ми се е прияло.
    После 1 месец пак сушени плодове и ядки и такааа, до края на светаа!
    Последно редактирано от koshtramba : 03-05-2013 на 13:48
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    цяло пакетче?! :Д как успявате?
    На мен и семейната им опаковка не ми стига.Освен тях, вчера изядох и една баничка и дюнер ...и шейк.

И аз мога да омета 1 пакетче при нормални обстоятелства без проблем, че даже и 2.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Да, толкова са божествени. :Д

Направих си food diary и си записвам всичко, което ям там, залепих си мотивиращи картинки, записвам cи здравословни рецепти и какви упражнение съм правила. :Д

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Момичета, какво ви е мнението за лунната диета? Придържам се към нея от 2 седмици, както и към НВД, никакъв хляб, сладко. Позволявам си до обяд плодове и малко мед в кафето. Искам да сваля 4-5 кг. Правя кардио 2-3 пъти седмично и всеки ден упражненията Петимата тибетци.
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Да, толкова са божествени. :Д

Направих си food diary и си записвам всичко, което ям там, залепих си мотивиращи картинки, записвам cи здравословни рецепти и какви упражнение съм правила. :Д
    Много олдскуул, браво.
    Да си добавя аз близо 6 км днес, 200 коремни и 120 клека. Аз съм "машиначовече".
    Пази моториста !!!

Мерси. И, да, наистина си машина. Аз не бих могла да направя толкова много.Браво!

Голям фен Аватара на black pearl
    Аз идвам да се похваля ; дд за месец и 2 седмици фитнес съм отслабнала с 6 кг и то видимо Трябва още много и се надявам да успея, всъщност не се надявам, аз ще успея ! ; д И така вече съм 60 кг и 1 и 60 височина , имам още много работа , но съм мотивирана на 100% Само да кажа , че не спазвам никаква диета, просто не ям сладко, пържено, бял хляб и ходя на фитнес 5-6 дни в седмицата

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Мерси. И, да, наистина си машина. Аз не бих могла да направя толкова много.Браво!
    Днеска беше кофти времето и не можах да тичам, но компенсирах с двойна доза коремни и клекове.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Абе хора преди време тука едно момиче си беше оставила блога в tumblr с някви супер мотивиращи изображения на храна, надписи и т.н
    Тя често пише тук, моля ако чете това и се познае в думите ми да си даде блога пак, страшно ме мотивира, а не го намирам

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Този http://itisnotadiet.tumblr.com/ на Pamaa да не е?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    koshtramba, предполагам ти си наясно, но все пак аз да те предупредя, да не останеш шашната, щом правиш силови упражнения е твърде вероятно ( даже сигурно ), че ще качиш килограми ( мускули, естествено ).
    Иначе аз вчера доста стабилно си похапнах :Д Ама все пак рожденият ми ден е един път в годината, важното е че още днес си се върнах към режима.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Да, същия блог е, благодаря!
    Аз днес се олях пак с яденето, направо не се понасям така, уж "зареждащ ден" и човек се отпуска, та се олива.
    Нямам търпение да дойде утре за да си вляза във форма!!!!! :@

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Този http://itisnotadiet.tumblr.com/ на Pamaa да не е?
    Не знам на кой е,но е страхотен. Много мотивиращо ми действа

Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    koshtramba, предполагам ти си наясно, но все пак аз да те предупредя, да не останеш шашната, щом правиш силови упражнения е твърде вероятно ( даже сигурно ), че ще качиш килограми ( мускули, естествено ).
    Иначе аз вчера доста стабилно си похапнах :Д Ама все пак рожденият ми ден е един път в годината, важното е че още днес си се върнах към режима.
    Знам, че ще кача, но няма да е много, а и имам нужда от 2-3 килограма, никакак няма да ми дойдат зле. Е, все пак няма да се прекалява, не искам да стана мускулеста.
    Пази моториста !!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Знам, че ще кача, но няма да е много, а и имам нужда от 2-3 килограма, никакак няма да ми дойдат зле. Е, все пак няма да се прекалява, не искам да стана мускулеста.

Спокойно. И да искаш не можеш да станеш

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мдам, особено с тренировките, които правиш, че доколкото аз разбрах, тичаш.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Не знам в коя тема да питам, ама реших тук - някои ще ми обясни ли тези смутита за какво са - ползи и т.н.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Мдам, особено с тренировките, които правиш, че доколкото аз разбрах, тичаш.
    Да, но от тичане могат да станат прекомерно големи бедрата, трябва да се внимава.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ти тичаш на дълги разстояния - отговори си сама, виждала ли си маратонец с мускулести бедра?!

anonymous708973
    Guest
    Аз съм виждала човек, който бяга много и има много кофти бедра. Не е от структура/ген толкова.

На мен бягането ми се отразява добре уж, поне има психически ефект, не съм бягала достатъчно дълго, че да забележа физически. Обаче... ТОЛКОВА много мразя да бягам. Имам проблеми с коленете и не мога да дишам правилно, та ми е кошмар. Супермного се надъхвах във фитнеса и 2 минути бягах с 10-12 км/ч, 2 минути ходех доста бързо с около 6. Това нещо го повтарях 5-6 пъти и се събираха 20-22 минути на пътеката. После направо ми се припадаше.... Пак трябва.

Кощрамба, колко време ти отнемат тия 6 км?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си