.
Отговор в тема
Страница 57 от 103 ПървиПърви ... 74753545556575859606167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 2553
    Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    На мен, честно казано ми е непонятно как така краката са толкова слаби, а в същото време има мускул.
    Да, това се опитвам и аз да си обясня, щото мускулите ясно си личат. Не мога да си правя заключения така, но предполагам, че повече от 1000 калории на ден не приема.

Моят също е широк. Имам проблем само с краката и задните части, само там имам доста мазнини и искам да оправя този проблем.

Колко е нормално да е костта на крака долу до глезена, защото моята май е голяма.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    Не, не можем да ти отговорим, 'щото в тая тема надали има някой, на който тази грозна картинка му е приоритет, че да ти даде съвет как се прави такова тяло.
    Е, стига, де, изобщо не е толкова грозно слаба, колкото я описвате, добре си е, има нещо фино в нея, което ми харесва.
    Иначе, alexaaa1, спортувай, храни се здравословно, в интернет има много упражнения за крака, таз и корем, които ще ти свършат работа, въпросът е да не те мързи и да си постоянна.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Момичета, мислите ли, че 43 кг при ръст 164 см са много? Краката ми са УЖАСНО дебели!!!!! Как да отслабна???? ;((((( Или по-скоро, как да си направя краката по-слаби?
    Помогнете ми, моля (((((

МНОГО СА, ОТСЛАБВАЙ НЕЗАБАВНО!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    МНОГО СА, ОТСЛАБВАЙ НЕЗАБАВНО!
    Колко трябва да съм? И как да отслабна? ;(

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Мацката от снимката по-горе е с перфектно тяло. Много е далече от грозно слаба. Превземате се жестоко вече- такова тяло не било стимул за никого, дрън дрън.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Дори не е добро, камо ли перфектно. Най-точната класификация е "става". Нищо женствено, нищо палаво.

green garden, не я слушай.

Бтв, аз се примирих с идеята, че 30 дни ще съм с константна мускулна треска. Гледам да ходя със събрани крака, че иначе... тамън на изнасилена мязам :д

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ами за това има едно нещо, на което му се вика 'мнение'. За мен е красиво тялото й. И споко, мускулната треска ще ти мине до 4-тия ден най-много. Кой ти е?
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дори не е добро, камо ли перфектно. Най-точната класификация е "става". Нищо женствено, нищо палаво.

green garden, не я слушай.

Бтв, аз се примирих с идеята, че 30 дни ще съм с константна мускулна треска. Гледам да ходя със събрани крака, че иначе... тамън на изнасилена мязам :д
    Ох, олекна ми. Тамън бях се приготвила да гладувам 3 дена. Ама все пак, до кръста съм Ок, а по-нататъка ... Ами намерих си едни упражнения, ще ги правя и се надявам после да се хваля .
    За снимката:
    Мисля, че краката и са ПРЕКРАСНИ, но остналото - не е много красиво. Това е моето мнение.

КАК няма да ме слуша, бе, само мен ше слуша, а че не разбира от ирония...
    Пази моториста !!!

Голям фен
    И на мен горе посоченото момиче не ми изглежда грозно, нито е отпусната, нито нищо, има къде къде по-грозни слаби тела, а това колко кг. си и колко изглеждаш е доста относително. Аз например изглежда почти така, а тежа 47-8 кг. и никой не ми ги дава, затова според мен, костната структура и мускулите много влияят върху теглото. А това, че организмът и бил увреден, ми се струва малко вероятно, не е вярно, че когато си слаб, си болен, по-скоро обратното.
    Ето и снимкакраката ми имат такова разстояние помежду си, защото съм се разкрачила; не ми гледайте и облеклото, току що там съм станала от сън )
    http://www.prikachi.com/images.php?i...8/5989188m.jpg

Супер фен Аватара на Jaune
    Братле, Саша ако е ДАЛЕЧ от грозно слаба, кое е грозно слаба? ...

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Момичета,няма смисъл от това обсъждане кое е хубаво,кое е грозно слабо!Всеки си има мнение и предпочитания...

Вижте моите отвратителни задни части и спрете да се комплексирате. http://prikachi.com/images/952/5989952n.jpg
    Не ям боклуци, от време на време спортувам у дома, обаче... то явно си е ген. А и тая бяла кожа разваля всичко.
    Дали изобщо има шанс за мен, не знам...

Естествено,че има шанс.Моето дупе също е горе-долу така в момента,но не мисля,че зависи само от ген.Продължавай с тренировките и успех!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от green.garden Виж мнението
    Колко трябва да съм? И как да отслабна? ;(
    Беше ирония.И не знам защо си мислиш, че с гладуване ще постигнеш нещо.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Прочетох всичко, което бях пропуснала. Тези дни съм карала на супи, вино, шоколад и кафе. Явих се на четири изпити и ги взех - 5,5,5,4. Направо не мога да повярвам, всичко на магия. Утре имам един последен, и за поправка си оставих един, че да го взема с хубава оценка. Не ми се търкат баджаците, толкова нерви и стрес, свалила съм килограми, дънките ми висят. Тея дни трябва да ми идва, моля се да ми дойде. Като се прибера ще се тегля. Аз както исках да съм 50 и нещо кила, май от стрес ще ги докарам.

Вчера ядох прословутата извара с чушки,за която говорихме.Вкусничкооо

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Може ли някой от вас да ме насочи относни овесените трици, как и по колко се ядат, може ли с кисело мкяко 1/2 + плод?
    Наскоро говорих с една позната, спряла белия хляб и сладкото, хапва трици, плодове и е отслабнала с 10 кг. Досега си мислех, че са калорични и за това избягвам тези видове храни, пък и след горчив опит с мюслито. Но се навих да ги включа в менюто си, та да видим.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Аз не бих ги нарекла калорични, при положение, че за едно ядене ти слагаш 2 супени лъжици, тоест ~10гр. http://www.bb-team.org/hrani/id/5377...-tritsi-surovi 25 калории, това буквално е нищо, в същото време, обаче, са бавни въглехидрати и те държат сита дълго време.

обяда ми за днес, мисля да кажа на майка ми утре да ми купи елда и да започна сама да си правя кюфтета и каша.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Кюфтенцата или шницелите, или каквото е, от какво е? :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Карлово <33
    Кюфтета са, от елда, има и лук в тях. Рецепта не мога да ви кажа, тъй като си ги купувам, близо до нас приготвят веганска кухня, та след училище попринцип минавам да си взема нещо за обяд. Ако намеря от къде да си купя елда, ще се опитам да си направя и ако ми се получи, ще постна рецептата.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Триците откъде ги купувате?Аз не съм се заглеждала досега въобще за такова нещо,предполагам ще ги има в големите магазини - Кауфланд,Карфур?

Град
    Карлово <33
    Аз живея в малък град и ги има в почти всеки магазин, би трябвало да са на щанда с продуктите за диабетици или на щанда за диетични продукти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си