- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Моят също е широк. Имам проблем само с краката и задните части, само там имам доста мазнини и искам да оправя този проблем.
Колко е нормално да е костта на крака долу до глезена, защото моята май е голяма.
Е, стига, де, изобщо не е толкова грозно слаба, колкото я описвате, добре си е, има нещо фино в нея, което ми харесва.
Иначе, alexaaa1, спортувай, храни се здравословно, в интернет има много упражнения за крака, таз и корем, които ще ти свършат работа, въпросът е да не те мързи и да си постоянна.
Момичета, мислите ли, че 43 кг при ръст 164 см са много? Краката ми са УЖАСНО дебели!!!!! Как да отслабна???? ;((((( Или по-скоро, как да си направя краката по-слаби?
Помогнете ми, моля(((((
Мацката от снимката по-горе е с перфектно тяло. Много е далече от грозно слаба. Превземате се жестоко вече- такова тяло не било стимул за никого, дрън дрън.
Everything changes, but beauty remains ...
Дори не е добро, камо ли перфектно. Най-точната класификация е "става". Нищо женствено, нищо палаво.
green garden, не я слушай.
Бтв, аз се примирих с идеята, че 30 дни ще съм с константна мускулна треска. Гледам да ходя със събрани крака, че иначе... тамън на изнасилена мязам :д
Ами за това има едно нещо, на което му се вика 'мнение'. За мен е красиво тялото й. И споко, мускулната треска ще ти мине до 4-тия ден най-много. Кой ти е?
Everything changes, but beauty remains ...
Ох, олекна ми. Тамън бях се приготвила да гладувам 3 дена.Ама все пак, до кръста съм Ок, а по-нататъка ... Ами намерих си едни упражнения, ще ги правя и се надявам после да се хваля
.
За снимката:
Мисля, че краката и са ПРЕКРАСНИ, но остналото - не е много красиво. Това е моето мнение.
И на мен горе посоченото момиче не ми изглежда грозно, нито е отпусната, нито нищо, има къде къде по-грозни слаби тела, а това колко кг. си и колко изглеждаш е доста относително. Аз например изглежда почти така, а тежа 47-8 кг. и никой не ми ги дава, затова според мен, костната структура и мускулите много влияят върху теглото. А това, че организмът и бил увреден, ми се струва малко вероятно, не е вярно, че когато си слаб, си болен, по-скоро обратното.
Ето и снимкакраката ми имат такова разстояние помежду си, защото съм се разкрачила; не ми гледайте и облеклото, току що там съм станала от сън )
http://www.prikachi.com/images.php?i...8/5989188m.jpg
Братле, Саша ако е ДАЛЕЧ от грозно слаба, кое е грозно слаба? ...
Момичета,няма смисъл от това обсъждане кое е хубаво,кое е грозно слабо!Всеки си има мнение и предпочитания...
Вижте моите отвратителни задни части и спрете да се комплексирате. http://prikachi.com/images/952/5989952n.jpg
Не ям боклуци, от време на време спортувам у дома, обаче... то явно си е ген. А и тая бяла кожа разваля всичко.
Дали изобщо има шанс за мен, не знам...
Естествено,че има шанс.Моето дупе също е горе-долу така в момента,но не мисля,че зависи само от ген.Продължавай с тренировките и успех!![]()
Прочетох всичко, което бях пропуснала. Тези дни съм карала на супи, вино, шоколад и кафе. Явих се на четири изпити и ги взех - 5,5,5,4. Направо не мога да повярвам, всичко на магия. Утре имам един последен, и за поправка си оставих един, че да го взема с хубава оценка. Не ми се търкат баджаците, толкова нерви и стрес, свалила съм килограми, дънките ми висят. Тея дни трябва да ми идва, моля се да ми дойде. Като се прибера ще се тегля. Аз както исках да съм 50 и нещо кила, май от стрес ще ги докарам.
Вчера ядох прословутата извара с чушки,за която говорихме.Вкусничкооо![]()
Може ли някой от вас да ме насочи относни овесените трици, как и по колко се ядат, може ли с кисело мкяко 1/2 + плод?
Наскоро говорих с една позната, спряла белия хляб и сладкото, хапва трици, плодове и е отслабнала с 10 кг. Досега си мислех, че са калорични и за това избягвам тези видове храни, пък и след горчив опит с мюслито. Но се навих да ги включа в менюто си, та да видим.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Аз не бих ги нарекла калорични, при положение, че за едно ядене ти слагаш 2 супени лъжици, тоест ~10гр. http://www.bb-team.org/hrani/id/5377...-tritsi-surovi 25 калории, това буквално е нищо, в същото време, обаче, са бавни въглехидрати и те държат сита дълго време.
![]()
обяда ми за днес, мисля да кажа на майка ми утре да ми купи елда и да започна сама да си правя кюфтета и каша.![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Кюфтенцата или шницелите, или каквото е, от какво е? :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Кюфтета са, от елда, има и лук в тях. Рецепта не мога да ви кажа, тъй като си ги купувам, близо до нас приготвят веганска кухня, та след училище попринцип минавам да си взема нещо за обяд. Ако намеря от къде да си купя елда, ще се опитам да си направя и ако ми се получи, ще постна рецептата.![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Триците откъде ги купувате?Аз не съм се заглеждала досега въобще за такова нещо,предполагам ще ги има в големите магазини - Кауфланд,Карфур?
Аз живея в малък град и ги има в почти всеки магазин, би трябвало да са на щанда с продуктите за диабетици или на щанда за диетични продукти.