- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
^В Кауфланд има овесени трици ,както и овесени ядки .
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
А каква е разликата с овесените ядки, те не са ли подходящи при диета също?
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Подходящи са, защо не? Разликата май е, че триците ти поостъргват червата повече :Д
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Тея трици ми приличат на талаш, с какво са ви вкусни ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Благодаря ви за отговорите, до колкото знам тези храни са подходяши и за перисталтиката, изобщо за храносмилането и червата.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Определено взех решение - силовите ми се намаляват от 5 на 3 пъти в седмицата. Повече кардио. Не вярвях, че някога ще го кажа, ама всичко, що е яко мейнстрийм, пропаганди, сектанти и поддръжници на дадено нещо - не струват. Не искам големи ръце, мерси, ама съм жена.
Само не знам какво да правя. Адски ми е объркано в главата, защото ако хвана гирички от 2-3 кила са ми супер леки, някви тъпни от сорта на тренировките на Джилиан, по които всички от форума са луднали са ми адски безобидни. Може би ще е инсенити или p90x, абе нещо яко размазващо. Жалко, че не ми е много удобно, тъй като явно изискват както повече шум, така и повече време, но май ще решаваме първия проблем с постилането на одеяла, а втория - не знам, ще помисля.За един час колко неща бих свършила само...
П90х е готина, но не особено натоварваща програма по мое мнение. Всъщност не съм правила силовите тренировки, но поне така си мисля спрямо другите.
А за Инсенити съм се изказвала много пъти, все още я правя, кефи ме, изморява ме и то не просто някво приятно чувство на умора, а благодарност, че най-накрая си приключил... наистина си струва. Не е просто кардио, а програма за кондиция и издръжливост.
Сериозно?
Гиричките от 3 кг могат да са прекалено леки за някои упражнения, ама правила ли си упражнението от 19.40 на Level 1 на Джилиан?
И не че нещо, ама откъде го вадиш това самочувствие, че програма, изработена от експерт, е "тъпня"? Наистина е дразнещо на моменти.
случайно ви отворих темичката и реших да я поразгледам, стана ми интересно за рецепта за кюфтета от елда и резгледах няколко в интернет, тази май най-много ми допадна, може да я пробвам
http://www.zajenata.bg/%D0%B7%D0%B4%...cepta3986.html
на фурна добре, обаче има и брашно
За едни може да не е тъпня, или поне ми е напълно безсмислено, ако ще и от папата да е изработено, след като ми е леко и не се натоварвам. Не мога да правя нещо, от което не се изморявам и не ми е трудно, и накрая да го нарека тренировка. И да - това упражнение го правя във фитнеса, и го правя с 3 кила, но не ми е кой знае колко тежко. Повдигането настрани е по-трудно, поне на мен.
едит: Jaune, ще ти пиша ЛС, да ми разясниш малко, дали има смисъл да свалям цялата програма :Д
Последно редактирано от FuckingFreak : 03-16-2013 на 12:12
ЗдравейтеСледя ви от доста време и най-накрая се реших да пиша
От утре започвам 90-дневната диета и се надявам да нямате против тук да споделям резултатите си
Започвам с 170см, 75 кг
) имам да свалям около 10-15 кг
и ще се постарая до края на учебната година да успеяя
![]()
И аз днес бях в настроение да тичам, но като излязох на терасата, бързо преустанових влечението си към домашния уют![]()
Оо, дупето ми е станало много яко :Д Клякайте, момичета, помага - особено за плоскогъзи по дефолт като мен :Д
И аз имам съмнение, че не ми е от най-изпъкналите дупета. :д
^Моя пък задник стърчи като връх на пъпка. :Д Ама пак клякам!
Върнах се във фитнеса. Ставам рано, тренирам усилено. Доволна съм.
Моят задник е т.нар. "бразилско дупе". Искам да е малко по-стегнат, но дали пък съвсем няма да изпъква ако клякам редовно? Не ми се ще да стърчи още повече...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!