- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
YSMF, около 55, не съм сигурна, може би 56, но може и 54 да съм била. И за да стане на всички ясно, че килограмите нямат никакво значение, пускам снимка, от когато бях 46 килограма.
Сравнете със снимката, която постнах малко по-нагоре, правих я тази сутрин, а вчера вечерта се мерих във фитнеса и бях 50 килограма. Продължавам да си топя малкото останала мазнина, а в същото време качвам мускулна маса. :}
Фрийк, какво правиш за крака? С какви тежести?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Пама какви упражнения правиш и от колко време?Коремът ти е страхотен!
Мерси :] питах те, защото имам долу горе същото тяло, каквото си имала ти преди, само че в корема имам повече мазнини :\
Ми разни вариации на клекове и напади - с по 15 кг; аддуктор с 30! (усещам, че и повече мога :Д), разгъване с 15, сгъване с 20, глутеус машина 15. Не знам, ама вече ми личат още повече мускулите на краката, а това не е, което търся. Не съм мислила, но засега виждам във фитнеса leg day да го бъде 2 пъти седмично, още веднъж тренировка за горна част; към тях си има 2 километра за разпускане накрая, а останалото - кардио, вероятно 5 километра.
Почти се навих да тичам сама
Само се чудя,как преценявате колко са 5км,аз мисля да тичам в един парк,но нямам идея колко е голям точно.
не всички имаме модерни телефончИта :Д
аз да се похваля, тоя месец съм свалила 3 кг ^^ доволна съм. краката ми са по твърди, ръцете също. стягам се :Д
![]()
Днес ще дам всичко от себе си, защото пропуснах два дена![]()
Последно редактирано от Wwwooow : 03-24-2013 на 13:40
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Моите на 15кг са 3*8, понякога и 4*8, а още по-често повторенията са 9, защото винаги си добавям 1 на каквото и да е. :Д
FuckingFreak, не ми се рови из задните страници, затова да попитам ти ли беше правила Insanity? :д
Да, само един път, ама тая седмица пак ще правя, само че друга тренировка.
Моето BlackBerry е старичко,няма да се справи с такива приложенияИскам в парка до нас да си тичам,затова попитах.
Явно ще тичам на време.
вече реших какво ще ям на вечеря.. зеленчуци и някакво месце(може и айрян,ако съм по-гладна)
преди малко вечерята ми беше: 1/3 краставица, 1 морков и едно парче свинско филе(немазно)
добре ли е ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Добре според какво? И според кого? Зависи какво си консумирала през целия ден, твоите мерки, ръст, тегло, години, както и какво целиш. Така все едно нищо не си казала. Пък и каква е тая 1/3 краставица, увеличи зеленчуците, няма да надебелееш, споко.
Pamaa, какви упражнения правиш за дупе?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Всяка мазнина целиш да махнеш? Я помисли пак, че аз не съм чувала за човек без мазнини :Д
Иначе да, що да не е добре? Стига това "свинско филе" да си е наистина филе, печено на скара/фурна примерно, а не някакъв варено-пушен колбас.
всяка излишна мазнина!
нее, не такова филе, пушено е или бекон също
Последно редактирано от Wwwooow : 03-24-2013 на 20:07
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Момичета, какви примерни менюта имате ? Следвате ли определена диета/ режим или по свои предпочитания си избирате ? Преди да отиде на тренировка какво хапвате , а след това? Предстои ми ходене на фитнеса късно ( 18;30) и ще съм ви благодарна ако кажете какво е подходящо да ям преди това и като свърша, за да не се налага да ям 2 вечер и да се изгуби смисъла от тренирането .
Сутрин , когато сте първа смяна какво закусвате? И как предразположихте родителите си да приемат режима ви, защото моите например не са съгласни да спазвам такъв и не приемат това, че не искам да ям от манджите на мама например , а искам да се храня с по-здравословни, немазни и полезни храни ..![]()
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Аз лично не ям джънк фууд от доста време - над половин година не съм яла. Въглехидратите ми идват главно от плодовете и зеленчуците, ленено семе от което си правя нещо като хляб, мед и фурми. През седмицата, тоест 5 дни от нея, не съм си вкъщи, а нашите се съобразяват с мен като съм там, и общо взето се яде каквото кажа. Свикнали са ми. Знаят, че бих стояла гладна, но мазни манджи със запръжки няма да ям, така че са се примирили.
А някоя така по-здравословна манджиджка да предложите, че само на салати и месо не се живее.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
^ На мен запеканките с броколи, карфиол и т.н. + яйца (и мляко) са ми любими. Като добавиш и други зеленчуци става перфе.
Сега е моментът да благодаря, че имам майка, която е изключително в час със здравословното хранене и не се налага всеки ден сама да си мисля какво да ям, а винаги готви нещо супервкусно и немазно.
Снощи беше направила пълнозърнести спагети с тиквички, моркови и домати и за да заприлича на сос, беше добавила моцарела.
Днес пък - пълнени чушки с кайма и кафяв ориз, облизах си пръстите <3
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-25-2013 на 11:58
^ Евала на майка ти! Радвам се на хора, които намират време и енергия да пазаруват разнообразно и да измислят и приготвят здравословни ястия. Не знам как успяват да го вместят в ежедневието си, аз не мога..