- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Нали? А не е като да не работи. Вече от 4-5 години си работи по 10 часа на ден и винаги е било така. Суперкъсметлийка съм!
Играх един час баскет - супер весело беше и се попикахме от смях.
Правих совалки с едно момиче - преди и след играта. И по-късно упражненията![]()
Не винаги е нужно лотс ъф клийн ийтин. Ако не си случил на добър ген - да, трябва да внимаваш какво слагаш в устата си, но ако го компенсираш с тренировки - определено не е нужно чак толкова. Не се вманиачавайте толкова - нито телата ви ще са по-различни, ако не го изпълнявате на 100%, нито ще живеете по-дълго, нито ще сте по-здрави.![]()
^ Всеки си преценява сам за себе си. С което се чувства по-добре, това да прави. Чистото/правилно/здравословно хранене си е плюс, откъдето и да го погледнеш (мое мнение.)
PinkPan7her, клекове, правех си ги вкъщи, след това започнах във финеса с гирички, но реших, че не е нужно да се дупя там, при положение, че си има уред, таа от седмица някъде правя на него с тежест 20кг. :}
За храненето съм напълно съгласна, трябва да се яде както трябва, но пък и да не се изпада в някакви крайности. По едно време и аз много стриктно ядях, реших обаче да си сметна калориите и, въпреки че имах 5 хранения, бяха около 1300, което от където и да го погледнеш си е малко, та вече ям и от това, което се готви вкъщи, не само от моите манджи. :Д Родителите ми вече се съобразяват с мен, майка ми готви такива неща, които и аз да мога да ги ям, не като преди...И м/у другото сега ми идва на ум, нали се сещате, че тези картинки се отнасят по-скоро за хората, които са свикнали да тъпчат фаст фууд, понички и бисквитки, тоест това, че вие ще си сипете на обяд от яхнията не е нищо. :P
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Дам, и се отнася за тия, чието движение е сведено до 0. При положение, че тренираме, кому е нужна тази мания?
И по тоя случай утре ще пробвам бисквитите с овесени ядки на Престиж. :Д
Точно.
За това не ми е ясно защо някои скачат, като чуят "чисто хранене" и си мислят за най-бруталните ограничения. Ми не, никой не е казал да не ядеш от манджите вкъщи, да избягваш всякакво готвено и мазнини и т.н. Тая картинка я постнах, щото нали на някои им служат за мотивация подобни.
Дам, и се отнася за тия, чието движение е сведено до 0. При положение, че тренираме, кому е нужна тази мания?
И по тоя случай утре ще пробвам бисквитите с овесени ядки на Престиж. :Д
tonssy, и аз се опитвам да се храня чисто, просто по едно време яко се бях вкара, така да го кажа, и не беше добре... е всъщност като си помисля какви тренировки правех тогава си беше ок. :Д Сега просто не ми стигат силите. Пак казвам, твърдо за съм за чистото хранене, даже нямам търпение да идва лятото, а с него и многото плодове и зеленчуци wheee. :}
Фрийк, на мен бисквитите ми харесват, и като състав не са зле или поне съм останала с такова впечатление, не помня вече, отдавна го бях гледала. Мисля, обаче, че тези обикновените са най-добре, защото в тези със стафидите и шоколада май имаше рафинирана захар, за разлика от другите.
"брашно тип грахам, овесени ядки, растително хидрогенирано масло, нерафинирана захар, глюкоза, набухватели (амонячна сода E503, сода бикарбонат E500), соев лицетин, E322, сол, аромат"
Ндам, като за закуска стават.:Д
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Само да вметна, че от клековете със свободна тежест има много по-голяма полза, отколкото от някъв уред.
А къде написах, че не можеш да постигнеш нищо, ако генът ти не е добър? Просто ако имаш бърз метаболизъм, колкото и клиширано да звучи, не ти се лепи - клийн ийтин, дърти ийтин, джънк ийтин, бе квото и да ядеш като цяло изглеждаш по един и съяи начин.
Pamaa, аз днес ги погледнах в супермаркета - олиото е нехидрогенирано, поне така пишеше на етикета. Иначе и аз за закуска ще ги ям. :Д
И аз съм се вкарвала в ебати схемите, не знам как съм го мислила. Миналата година по това време по 1000 калории макс консумирах и пак тренирах (е, с по-малка интензивност, ако трябва да сравня със сега).. Добре, че се пооправих (поне откъм ядене).
Да се включа за бисквитките- понякога с приятелките ми като се събираме, си купуваме от тези обикновените. Харесват ми на вкус (наподобяват ми леко Белвита, все пак с овес са и те), вървят с кафе![]()
Вечерях кисело мляко с трици, некви есенции, рожково брашно, мака, абе глупости безброй :Д. Мизерия е, трябва да остана един екстра ден, а ядене никакво нямам, та пестя, хаха. И без това днеска прекалих май с фъстъченото, че и рискувам да стана като Ники Минаж отзад. Засега ми е леко, да видим дали така ще е до края на вечерта. Имам чувството, че стомаха ми яко ми се е*ава. В училище ям по един банан - и след него корема ми е мазало, само къркори. То може да е и от комбинациите на обяд, защото са епични винаги, ама... ми е вкусно, бе, не мога да се нахраня с 2 неща...
едит: дам, реших, че яденето ми е малко, мушнах малко извара, и веднага корема почна да бучи. Ясна ще да е едната причина - млечниииии, ама ми харесват. Мислех си за палео, през лятото, ама ще видиииим, има време до тогава.
tonssy, откога Белвита са с овес? Те са с бяло брашно и сигурно супер малко пълнозърнесто, ако има въобще :Д
Последно редактирано от FuckingFreak : 03-26-2013 на 18:39
Какво е палео? Чувала съм за парео, ама едва ли това имаш предвид?
https://www.google.bg/search?hl=bg&q...ml%3B560%3B420 - Това са едни от най-вкусните бисквити, които съм яла. Тия с шоколада, де. С кисело мляко идват идеално за закуска. Утре ще ям или това или бананов шейк с бадеми.
Никоя сила на света не може да ме накара да не ям от готвеното вкъщи. <3
Палео изключва всички рафинирани, хидрогенирани, зърнени, млечни храни. Общо взето яйца, ядки, плодове, зеленчуци, месо, мед.
Тоя проблем с къркорещия стомах си го реших, когато започнах да закусвам с яйца, 2 примерно твърдо сварени с парче шунка или сирене, четох в един форум за фитнес манияциче въглехидратите сутрин, предизвикват раздразнен стомах и бързо огладняване, говоря за плодове, ако ги консумираш с кисело мляко ще те държи сита по-дълго, но за себе си открих, че яйцата са добра алтернатива, а в училище чаша кафе със сметана и малко захар не е фатална.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
http://healthyliving-fitnessblog.tum...st/46209893268 Какво е това? Искам и аз, откъде?
Мимс,това е Драконов плод (Питахая/Питая/Ягодова круша и знам ли още как го наричат),но за съжаление не мога да ти помогна с име на магазин,в който можеш да го намериш![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Еми именно де, и аз искам да карам така лятото. Да е лято, като лято - да ми е леко, с плодове и зеленчуци, а не месо all the time. Казвала съм го и преди, уважавам вегетарианци, и вегани, даже съм мислела да пробвам за определен период от време да изключа животински храни от менюто си, или поне месо, но не мисля, че съм способна. Ама кви ги говоря де, аз си знам, че съм способна на всичко, но ги обичам - а най-накрая от толкова много ограничения няма да ми остане нищо, което да обичам и същевременно да правя. Не ми се иска само да точа лиги по някоя сочна пържола, или готино сирене :Д А превземките са си целогодишно при мен, както и други съфорумки, просто споделяме една мания, хах. :Д
Току - що свърших с втората си тренировка от Инсенити. Правих Max Interval Plyo - не знам защо, но миналата сряда май бях по-изморена - може би защото досега такова натоварване съм имала рядко и едвам смогвах, но този път определено се търпеше. Определено си заслужих няколко бисквити за по-късно, които ще са изядени с любима компания на кино. <3
А за въпроса за драконовия плод - не може да се намери в България.