.
Отговор в тема
Страница 63 от 103 ПървиПърви ... 135359606162636465666773 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 2553
    Супер фен Аватара на tonssy
    С това Палео малко си противоречиш на по-горе казаното, ама както и да е..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Поразгледах за драконовия плод в уикипедия и др. много интересно, искааааам. Ще питам леля в Испания дали имат такива нещица.
    Фък, как без месо о.О недей така

anonymous708973
    Guest
    Добре, нали палеото изключва плодове или зеленчуци :д

Обратното- Палеото разрешава месо, риба, морски дарове, пресни плодове и зеленчуци, семена, ядки.
    Забранени са хидрогенирани и рафинирани продукти, млечни, бобови, зърнени.

Дойде и това време от годината...все още съм в началото на диетата/програмата, но при първи резултати ще споделям...Иначе много мъка мноооого стискайте палци да продължа
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Cameo Виж мнението
    Дойде и това време от годината...все още съм в началото на диетата/програмата, но при първи резултати ще споделям...Иначе много мъка мноооого стискайте палци да продължа
    Ако спреш да се отказваш, няма да е нужно всяка година да започваш наново. Променяш си диетата, правиш тренировката част от твоя ден и така до края на живота ти ще си в добра форма.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Red face

Здравейте Извинявам се, но не ми се четат 63 страници, направо от тук започвам ;д Та, аз спазвам 90дневната диета от 9 дена, днес ми е десетият и съм на варива. Мисля, че се справям добре засега, като изключим плодовия ден. Вече съм имала 2 такива иии ядох салата и в двата, много бях гладна.
    П.П. : Не спазвам диетата, за да сваля 20 кг :д Интересно ми е да пробвам себе си..
    Преди 10 дена се премерих, бях 56кг, а в момента съм 54.5кг, висока съм 171см.
    П.П. 2: Също така ходя и на гимнастика, сериозна съм този път :д иии съм се разбрала с една приятелка да тичаме в парка, ама чакаме да дойде 31ви, за да сменим времето, защото ние искаме да ходим в 6 сутринта, понеже сме първа смяна.. пробвахме се преди по-малко от седмица, ама в 6 си е доооста тъмно и страховито. :д

http://www.blitz.bg/news/article/190374
    От коментарите става ясно, че именно "Престиж" е въпросният сладкарски цех. Поствам го, щото точно обсъждахме вкусните им бисквити.
    Краай

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Обратното- Палеото разрешава месо, риба, морски дарове, пресни плодове и зеленчуци, семена, ядки.
    Забранени са хидрогенирани и рафинирани продукти, млечни, бобови, зърнени.
    Ооо, извинявайте тогава, не съм разбрала.
    Може и аз да го пробвам това, макар че явно се изключва шоколада, моцарелата, сиренето, кашкавала, без които трудно ще оцелея :д
    Кои са хидрогенирани и кои - рафинирани?

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението

А за въпроса за драконовия плод - не може да се намери в България.
    Не се продава,ама друг път

Коляното ми беше доста зле и отделно проблема със сърцето ми се обади и бях спряла с тренировките.
    Но се завърнахххххххх и вчера и днес бях най-щастливото човече в залата.Не знам дали има смисъл да си поствам изготвената програма тук,но ако някой има желание,налиния съм.Докато бях зле гледах поне да се храня като хората и от включената промоция СТРЕС към всичко това съм отслабнала с 2 кг,което не ми беше хич цел,но ще ги върна.
    Да питам,ако някой прави тягата с прави крака,с каква тежест по-точно,че аз се чудя,а сега няма с кого да се консултирам.

Град
    у нас...
    Е освен да се заядеш, можеше да кажеш поне къде има :Д

Ако знаех къде има щях да кажа,баща ми носи най-редовно вкъщи.Бъркаш ме ако мислиш,че се заяждам (:

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами, можеш да го питаш, вместо да даваш голия си аргумент :Д
    Пантерке - рафинирани са въглехидратите, може и мазнините да са - бяло брашно, бяла захар, бял ориз, всичко що трябва да се избели, слънчогледово олио също. Хидрогенирани са мазнините - например маргарин.

Град
    у нас...
    ^Точно, просто - просто питай баща ти от къде ги взима.

Голият ми аргумент е далече от ''гол'',не си подбираш правилно думичките.Попитах го взима го от МЕТРО,каза ми и че е виждал и в BILLA,но там били някакъв по-гаден сорт,абе от МЕТРО.
    И да попитам отново.Четох,че е по-добре при приготвянето на домашен сладолед,да се използва авокадо вместо сметана.Много ми се е прияло сладолед и съм решила да е домашен.Пробвали ли сте някакви рецепти?

/Не нападайте като хиени бе момичета,изчаках го да се върне вкъщи,ама кво изобщо ви давам обяснение не знам.../

Ами, пробвай. Общо взето с нещо мазно ще да стане. Пробвай авокадо+банан+какао+мед ако искаш или друг подсладител. Пробвала съм го незамразено и има много як вкус :3

Едит: интересно :Д сутринта от бисквитите нищо ми нямаше на корема; на обяд - от 2 ябълки след това почна да къркори; вечерта айсберг с лимон и малко яйца с извара и сирене - пак къркори. Е, и по-зле има накъде да е, но все пак.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 03-27-2013 на 19:46

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Пасираш един банан, слагаш една лъжица фъстъчено масло и след това във фризера. ом ном ном :}
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    http://www.blitz.bg/news/article/190374
    От коментарите става ясно, че именно "Престиж" е въпросният сладкарски цех. Поствам го, щото точно обсъждахме вкусните им бисквити.
    Краай
    Мда, и за се потресох, щото не е като да не съм хапвала бисквити Мираж, сухи пасти Престиж или вафли Престиж. Мамка им, вкусни бяха.
    Трябва да почна да си правя и домашен шоколад, брашно да си меля... ужас!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Точно, отвратих се. Даже оня ден в нас все още имаше "Мираж".. От българските производители, като си направих сметка, излиза, че най-много неща именно на Престиж съм яла. Спирам вече такива неща да купувам или поне ще се огранича до някакви по-...сигурни марки (макар и да не знам какво точно означава това). Често си правя домашни бисквити/кекс и т.н., ама то това си изисква време и пари.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз пък не знам защо се учудвате толкова много на въпросната случка?!
    Масово е така за съжаление.
    И не говорим само за сладкарските изделия,а и при направата на колбаси,вино,безалкохолни напитки и прочие ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^От това ме е страх, затова и написах, че ще трябва да си приготвям у дома шоколада, да меля брашно и сложих многоточие. Щото това не е изолиран случай, а масова практика.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Добре дошли в България, момичета. Всеки гледа как да забърше повече пари, без да влага много от себе си, и без да го интересува крайния получател.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Докато бях в средното къде ли не са ни пращали на лабораторна практика ... Имаше хора и в други градове и на такива неща съм се наслушала и нагледала,че ви е бедна фантазията Да не говорим,че има и доста скъпи заведения и ресторанти,в които често не се спазват нормални хигиенни норми ...
    Абе не ми се говори направо
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Cameo Виж мнението
    И аз почнах скоро,но май само аз не съм на някаква диета и се чувствам зле така Ти на каква диета си или програма ? )

Аз иначе правя insanity deluxe...голяма мъка е,на 17ти ден съм,мисля когато направя месец да се меря,понеже мен килограмите не ме вълнуват особено,а си меря корема и краката с метър :Д

Видях,че някой по долу прави 90 дневната...аз я правих по миналото лято,и не свалих нищо...разочарована съм много ;д
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

^Ами аз а 10 дена свалих 1.5 кг, хем нямам много за сваляне и казват, че в такъв случай се сваля по-трудно и бавно.. На мен обаче не ми е за килограмите, все едно ми е колко тежа..важно ми е да се стегна, затова спортувам ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си