.
Отговор в тема
Страница 64 от 103 ПървиПърви ... 145460616263646566676874 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 2553
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Момичетааа,преди време бяхте обсъждали различни приложения за Андроид,които използвате при бягане/колоездене и прочие.Тъй като не ми се търси,защото не помня дали беше в тази или в по-стара тема ще ви помоля да споделите някое,от което сте доволни
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Изпробвала ли си ги?
    Искам предложения и мнения за използвани от вас приложения.Иначе доста разгледах,в момента на телефона си имам Endomondo,но трудно ме локализира и за това обмислям да го сменя с нещо друго
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Преди телефона ми да пострада сериозно /милото ми съкровище / използвах 1то и последното,за другите не знам.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Pandishpanka37 Виж мнението
    ^Ами аз а 10 дена свалих 1.5 кг, хем нямам много за сваляне и казват, че в такъв случай се сваля по-трудно и бавно.. На мен обаче не ми е за килограмите, все едно ми е колко тежа..важно ми е да се стегна, затова спортувам ))
    Именно.А и аз съм 1 и 80 и 70 килограма май не ми мърдат ,а и до колкото знам,от диетите се сваля много,но в повечето случай е само вода.Наблягам на спорта,иначе си ям каквото ми се яде...уж не прекалявам,ама ми се струва че за 17 дена няма никаква разлика..
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Плочките ми вече започнаха да излизат. wheee
    За 3 седмици ходене на фитнес съм качила 3 килограма и от талията съм свалила 3см, от 64 на 61, ханша все още си седи 88см. :}}}}
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Продължавай в същия дух,предполагам че повече си се мотивирала повече от обикновено
    Иначе грешно ли е ако не си меря талията...аз си меря само проблемните зони,но то пък нали се отслабваше от горе надолу,може да съм свалила нещо,а да пропускам :Д Между другото,не знам дали и при вас е така,но аз имам най-горе две плочки и под тях корем.... за Бога,не може ли първо да си махна корема и тогава... ;д надявам се да ме разбрахте какво имам предвид.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Днес стабилно му "ударих" 2 часа и 30 мин плътно във фитнеса...всичко много добре, само дето не мога да си намеря подходящи упражнения за Abs (корем)...кофти
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Abs с упражнения не се правят.

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Abs с упражнения не се правят.
    + Abs are made in the kitchen.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Момичета, бихте ли описали дневното си меню в какво се състои ? Искам да си съставя собствен хранителен режим или да следвам някой, но не знам кой е подходящ за мен . Кажете какво ядете преди или след фитнес ? Сега, закусвам овесени ядки с кисело мляко и нарязани на парченца сушени кайсии и боровинки + една ч.л. мед . От тук нататък за деня , какво да приемам? На фитнес днес ще ходя по-рано , към 4 но преди това няма да съм си вкъщи и искам да си приготвя нещо за хапване, час преди да отида там . Пак ли овесени ядки да ям ? За след това , банан и стафиди ли е препоръчително ? На някоя ако му се занимава, нека ми прати ориентировъчни храни ... Благодаря
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Собствен режим, окей, подходящ за теб, еми окееей, ама никъде не видях да описваш какви са ти целите. Как да ти помогнем, ако моята цел е качване на мускул, или поддържане на тегло, а твоята е отслабване?

Град
    somewhere
    Хм , целта ми е отслабване и стягане . 52 кг съм и 1,64 висока , като имам коремче и искам да премахна излишните мазнини и да го стегна . Бедрата ми са широки , а дупето ми е виснало заради застоялият ми начин на живота. Като цяло главно искам и трябва да си стегна краката , но не да получа силно развити мускули там все пак .
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Град
    Карлово <33
    Преди тренировката ядеш сушените плодове и банана, след това месо, извара, яйца. Не се ядат фибри преди тренировка, то просто няма смисъл, трябва ти нещо, което организма ти да усвои бързо.

Град
    somewhere
    А след тренировка - банани , мед , кисело мляко ? Между храненията през деня какво е подходящо?

Град
    Карлово <33
    Написах ти, след тренировка месо, яйца, извара (не сирене), за к'ъв са ти тия банани, протеин ти трябва.
    Междинно яж плодове/зеленчуци.

Преди тренировка не ѝ трябват сушени плодове и банани, тя иска да сваля - организмът ѝ трябва да гори от запасите (мазнините), а не въглехидратите, приети от последното хранене.

Оу йеа. Като почна с лъжицата и фъстъченото масло, нямам спирка. Сигурно опуках 100г преди малко, но така или иначе съм почнала да ям като мишка - месото съм го намалила доста, вечер ям няк'во кисело мляко, необичайно малко храна за мен, но в ден за крака определено си наваксвам. :Д

Мда, мерси за "изчерпателните" отговори.

You never see me again

А какво се очакваше от нас да отговорим, ти дори не беше задала въпрос? Намали изолиращите упражнения за коремнатата област (всички видове коремни преси) и увеличи тези, които стабилизират мускула (планк, ренегатско гребане). Колкото и да си слаба, и колкото и да чистиш, ако нямаш добра основа (сиреч развит мускул отдолу), плочки ще гледаш през крив макарон.

Град
    Карлово <33
    Нали знаеш, че можеше и въобще да не ти отгорим?
    Прочети малко, ние според теб как сме си съставили хранителните режими? 20 пъти ли да пиша в тая тема какво ям, к'во да направя, че на теб не ти се чете назад, супер несериозната работа, честно, пък и неблагодарна...
    Хранителния режим си го съставяш така, че да се чувстваш добре, разпределяш храната, нормално е на 3 часа да имаш хранене.

EDIT: мислех, че става въпрос за храненето, whatever.
    Последно редактирано от Pamaa : 03-29-2013 на 10:23

Хаха, е нищо, ти отговори за храненето, аз за тренирането, може би няма да има повече въпроси

Поне не очаквах заяждане...но карай, не ми се навлиза в подробности. Когато се задава въпрос, или отговаряш или като не знаеш какво да пишеш поне казваш "не знам", "сори, не мога да помогна", а не веднага да почвате да се заяждате... Не съм неблагодарна нито несериозна, Pamaa. Ок?

ПС: Мерси на FuckingFreak за отговора. Това беше достатъчно. Но по-лесно е да се направим на интересни първо.

You never see me again

Град
    Карлово <33
    А аз казах, че съм се объркала, OK??

Never mind, we're cool вече

You never see me again

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ малко късно се включвам,но тези упражнения са добри,
    пробвай ги : http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми