.
Отговор в тема
Страница 65 от 103 ПървиПърви ... 155561626364656667686975 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 2553
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Започнали сте да се държите отвратително (да не използвам други определения) на моменти ...
    Колко позитивна и весела беше темата през първите няколко части,а сега започна да се превръща в точно този тип,който искахме да избегнем ... Както и да е!

Сега по темата:
    Окей,относно храненето съм съгласна,че доста се е изписало ама момичето ви пита за нещо,което в последно време не се е коментирало,а вие й скочихте Не всеки има вашето свободно време да търси и чете различни статии.След като някоя има опит в дадена сфера не е толкова трудно да напише 2 реда за 2 минути или да даде линк към конкретна тема/сайт за да може и питащия,и други (ако има такива) направо да го прочетат ...

И като заговорихме за линкове - като искате да не пишете всеки път едно и също,защо просто не съберете в един пост различни линкове,които на вас са ви били полезни и които мислите,че ще са полезни за другите?Нали за това в първия пост на всеки vol. изреждаме една камара неща,които да се четат от новите,вместо да се пише едно нещо по 100 пъти.Вярно,че има хора,които не поглеждат въпросния пост,но тогава поне ще имате основателна причина да нападате хората,защото всичко ще им е предоставено наготово.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Благодаря на weheartiit и на 3oPuTy! ^_^
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Хееей пак съм аз.
    Денят е прекрасен Не можах да си направя тренировката на гладно сутринта, защото ходих на София, но пък за сметка на това я свърших преди малко. 3тата ми тренировка от Инсенити - завършена! Мислех си, че ще е (леко) скучна, защото беше с близо 10 минути по-малко от другите, които съм правила. Еее, не! Близо 25 минути постоянно съм подскачала, без дори 10 секунди почивка за вода, нито за да се избърша - видеото този път беше Max Cardio Conditioning и много ми хареса, както всяко друго. Този път го няма това изтощение, не знам защо, единствено удовлетворението, но ще видим утре как съм.
    Планирам в сряда 5К - в любимия ми парк близо до нас <3 Не съм тичала там от лятото, когато правех по 8.
    А сега отивам да обядвам, защото е близо 15:30, а карам само с някаква мижава закуска от сутринта - 40г шоколад със стевия и ябълка; не ми се щеше да ям преди да тренирам и предпочетох да го правя на гладно.
    И между другото, като заговорихме да не се впрягаме толкова за храната в предишните страници - онази вечер ядох пица :Д Беше 1/16 от голяма пица с диаметър 40см, тестото беше тънко, а отгоре имаше обилна плънка от кашкавал и прошуто. Нямаше как, две рожденнички трябваше да се уважат, пък и не беше никак лоша. А, имаше и сигурно поне половин литър студен чай с някви гадни подсладители, оцветители, аспартам, ама к'во пък, нека има малко и за душата.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 04-01-2013 на 12:24

anonymous708973
    Guest
    Ох, преди малко така ми се доядоха едни вафли с ванилия, ама... устоях :д
    Планирам тренировка от 2-ро ниво на Джилиън след малко, а за след това съм си забъркала плодово кисело мляко от ягоди, извара, цедено кисело мляко, 1 лъжица сметана (само една, а какви чудеса прави с вкуса) и 3 ч.л.пудра захар.

Хора, да попитам и аз за корема. Струва ми се, че там някъде има добре развит мускул отдолу :д. Знам, че мазнината отгоре се изчиства с кардио и свястна храна, нещо по-конкретно да кажете?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хора, да попитам и аз за корема. Струва ми се, че там някъде има добре развит мускул отдолу :д. Знам, че мазнината отгоре се изчиства с кардио и свястна храна, нещо по-конкретно да кажете?
    и аз искм да знам :3

видях си снимка от октомври миналата година и имам чувството, че съм станала бая по-сланинеста..

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...78607992_n.jpg

няма.. започвам да ям по-малко, по-здравословно и да правя някое друго упражнение.. :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ама само ти се струва, или наистина е така? Какво си тренирала, за да смяташ, че е развит?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Започнали сте да се държите отвратително (да не използвам други определения) на моменти ...
    Колко позитивна и весела беше темата през първите няколко части,а сега започна да се превръща в точно този тип,който искахме да избегнем ... Както и да е!

Сега по темата:
    Окей,относно храненето съм съгласна,че доста се е изписало ама момичето ви пита за нещо,което в последно време не се е коментирало,а вие й скочихте Не всеки има вашето свободно време да търси и чете различни статии.След като някоя има опит в дадена сфера не е толкова трудно да напише 2 реда за 2 минути или да даде линк към конкретна тема/сайт за да може и питащия,и други (ако има такива) направо да го прочетат ...

И като заговорихме за линкове - като искате да не пишете всеки път едно и също,защо просто не съберете в един пост различни линкове,които на вас са ви били полезни и които мислите,че ще са полезни за другите?Нали за това в първия пост на всеки vol. изреждаме една камара неща,които да се четат от новите,вместо да се пише едно нещо по 100 пъти.Вярно,че има хора,които не поглеждат въпросния пост,но тогава поне ще имате основателна причина да нападате хората,защото всичко ще им е предоставено наготово.
    +++
    !!!!!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ох, преди малко така ми се доядоха едни вафли с ванилия, ама... устоях :д
    Планирам тренировка от 2-ро ниво на Джилиън след малко, а за след това съм си забъркала плодово кисело мляко от ягоди, извара, цедено кисело мляко, 1 лъжица сметана (само една, а какви чудеса прави с вкуса) и 3 ч.л.пудра захар.

Ще стане, но по-бавно. Аз откакто почнах да тичам стана видимо по-здрав, а коремни не правя.
    Ето да правите нещо с гаджето :

Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ама само ти се струва, или наистина е така? Какво си тренирала, за да смяташ, че е развит?
    Без да го стягам нарочно си е доста твърд. Правя абсолютно всички упражнения като по учебник, трудни са ми по време на самата тренировка, после нямам мускулна треска. Докато на зоните, които са ми по-неразвити - рамене, бедра, веднага си проличава.

Според вас Активията полезна ли е , или пък онези Фитнес закуски (уж за стройна фигура) ?

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от pandasaur Виж мнението
    Според вас Активията полезна ли е , или пък онези Фитнес закуски (уж за стройна фигура) ?
    Не.
    Вместо Активия, яж обикновено кисело мляко, а замени тези измислени закуски (макар и вкусни) с обикновено мюсли или овесени ядки

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Не.
    Вместо Активия, яж обикновено кисело мляко, а замени тези измислени закуски (макар и вкусни) с обикновено мюсли или овесени ядки
    Благодаря за бързият отговор

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ...
    Вчера ги гледах в tumblr и тъгувах... :Д

Утре планирам детокс дей, защото тези дни попрекалих ( изобщо не се чувствам виновна, обаче :Д ) и една хубава тренировка, тъй като пропуснах, но пък заниманията ми бяха достатъчно изморителни така или иначе. :}
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на koshtramba
    Да. И мен ме кефят, ама избрах само тия 2-те, че тва 2-рото е скучно, пък 1-вото не е за корем. То като се замислиш можеш и сама да ги правиш, без 2-рото от моя пост (forever alone style).
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението

Утре планирам детокс дей, защото тези дни попрекалих ( изобщо не се чувствам виновна, обаче :Д ) и една хубава тренировка, тъй като пропуснах, но пък заниманията ми бяха достатъчно изморителни така или иначе. :}
    подкрепям за този ден, изчиства ума, ако не друго :Д
    моя такъв след пицата мина на зеленчуци и кисело мляко.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Да. И мен ме кефят, ама избрах само тия 2-те, че тва 2-рото е скучно, пък 1-вото не е за корем. То като се замислиш можеш и сама да ги правиш, без 2-рото от моя пост (forever alone style).
    Ооо, при първото коремът е стабилизатор, доста се натоварва.

Какво ядете през тоя детокс дей или карате на вода и неподсладени чайове?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз пия и фрешове.
    Everything changes, but beauty remains ...

Е, мойто не беше детокс, просто реших да го карам по-леко - както казах, на зеленчуци и кисело мляко. Иначе за мен детокса в пълния си смисъл е точно вода и неподсладени чайове.

Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението

Мда.
    На мен утре ще ми е такъв ден, щото с рождения ми ден и аз прекалих тия дни. Ама, айде- веднъж в годината е и той все пак ;д

Ехей, честит рожден ден, макар и на патерици! Жива, здрава и много обичана!!!

Град
    Карлово <33
    То и по-често да се случва да се поотпуснеш не е фатално, но подутия корем и като цяло самото чувство, че си си задръстил организма, си е гадно.
    Аз утре главно вода ще пия, ябълка на закуска, половин краставица и един домат на обяд, за вечеря грейпфрут и такам... аа и чисто кафе сутринта. Не мога да си позволя да не ям нищо, тъй като мисля и да тренирам.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ехей, честит рожден ден, макар и на патерици! Жива, здрава и много обичана!!!
    Мерсии!

И мен утре повече движение пак ме очаква, така че няма буквално да гладувам. По-скоро като Фрийк си мислех да направя- зеленчуци, кисело мляко.. Смятам, че ще ми бъде достатъчно, като се има предвид колко бързо ми се отразяват по-малкото калории. Не ми се рискува килограм от теглото ми, хах.

Град
    Карлово <33
    Някой ако се интересува от йога:

http://www.yogajournal.com/newslette...innerday1.html - начинаещи;
    http://www.yogajournal.com/newslette...diateday1.html - средно ниво ( или както и да се води на български :Д ).

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    http://news.myvidin.com/about-18182.html коя е вашата фигура ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Град
    Карлово <33
    Ами нещо средно м/у А и Х. По-скоро Х, но пък аз никакви гърди нямам или по-скоро вече не ми останаха... Иначе така като гледам ханша и рамената са ми една ширина, талията ми е тънка ( вече! ). Почти съм се примирила вече с по-едрите бедра, но не мога да твърдя, че все още не са ми до някаква степен комплекс, еех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си