- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
^ О ,твоите бедра са далеч от едри според мен.
Аз точно такива като твоите искам.
Иначе аз май съм А.
Х, ама пълнея на талия и корем като Н, но не съм правоъгълна в никакъв случай :д
А не съм, защото ханшът не е по-широк от раменете и талията ми не е супертънка.
Х не съм на 100%, защото определено не пълнея в областта на гърдите.
Н не съм, защото определено не ми е безформена талията. По-трудно се променя, генетично ми е заложено да пълнея там, но не е като да липсва о.О
Т не съм, защото това е типично мъжка фигура, каквато нямам.
Благодаря:}
Реално аз супер много отслабнах в краката, ама сууупер много, даже сега ми е малко тъпо, защото преди имах навик да си държа телефона с краката, а сега като се опитам да го направя и той пада.Иначе моя идеал за крака е да са дъъъълги и много слаби, само мускула да се очертава.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Най-много на Х приличам, само дето и аз не пълнея в гърдите особено, в ханша същоТалията ми е много тънка.
А, Н и Т в никакъв случай не съм. Тази статия не е много добра, относно типовете структура на по-верни съм попадала, ако намеря някоя от тях, ще я постна.
Сравнително вярна статия според мен, напълно правилно са описали основните видове фигура, аз съм тип А и много си се харесвам, кофти е, че съм 1.60 и ако кача 2/3 кила ми се скапва всичко, но при сегашните ми 50 кг съм си добре.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
"Основните" типове по принцип са ендоморфна, мезоморфна и ектоморфна.
^ Да, ама много рядко се случва при даден човек те да не са смесени, иначе на теория е така.
И аз съм Х. Мразя и обичам факта,че ако кача някой килограм то той се разпределя по равно в ханша и гърдите ... От една страна тялото продължава да изглежда съразмерно,но от друга големия бюст си тежи и заради него човек не може да прави всички упражнения,които могат да правят момичетата с по-малък такъв![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз пък като съм без грам бюст... ех :Д Добре, че съм само на 16, има време да се промени това... надявам се.
Нямам търпение да се събуждам вече и да ям... Не мога да ви опиша колко много обичам да ям. След тренирането, това ми е второто любимо нещо! Откакто започнах да внимавам с какво се храня, се наслаждам много повече на всичко и оценявам вкуса. :}
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
^ И аз така, всяка вечер това пусто ядене го мисля... преди малко гледах едно интервю с Миранда Кер, обясняваше как постоянно мислела за храна, дори като била сита пак се оглеждала за нещо за ядене. хаха Радвам се, че успях да си набия в главата, че няма лошо да се яде, стига да е разумно, че чак бях започнала да се плаша по едно време, толкова дълго издържах без да ям, пък даже и се чувствах горда от себе си...
Познато чувство, колкото по-гладна и с прилепнал за гърба стомах, толкова по-доволна. Част от това си го запазих, дори и да ям здравослновно ако преям чувствам огризения а знам, че няма да напълнея от една пържола например. Имах период в който си хапвах понякога мед или плод след вечеря, но нали не е захар та си отслабнах бавно и задържах дълго резултата. Хубавата храна си казва думата, но след време а не гладуване и хоп -5 кг за месец.
Аз съм Х - пясъчен часовник, уголемен :д не отговарям на 90-60-90 хихи
От снощи от 00:00 почнах детокс - изпила съм през цялата нощ 2л. зелен чай. Сега си направих 2 изстискани лимона и 1 грейпфрут смесени с вода 1л. И това ще е до следобяд. Тогава ще видя какво да пия. Не искам да пия едно и също, за това си правя една доза нещо си и като свърши го сменям. И така - каляване на волята, без сън и без храна.
Правих 2 пъти упражнения по 30мин до сега, към 18:00 ще тичам - интервално и накрая совалки.
Това ми е програма за днес - до вечерта 00:00 трябва да издържа, за да е 24 часово и лягам да спя.
п.п. Нямам портокали у нас, изядаха ги лакомиите :Д иначе щях да си направя 2 с водичка за вечерта след трен.
защо се подлагаш на такива мъчения? какво е това каляване на волята?
ддз.
аз се омитам към фитнеса
8.25 е тук!
Каляване в добрия смисъл, пък и не го правя на сила. Да речем малко почивка за душата и тялото :д тая седмица ми е такава - разпускаща :д повече подробности на лс хихи
Фитнес рано сутрин - леле, от къде това желание - или липса на друго свободно време?
Аз съм активна като е по-тъмничко, сова съм. Даже и на кростренажора не се качвам през деня :д
п.п. предупредих майка да не ми говори за храна 48 часа о.О после осъзнах, че уж се бях навила само за 24, ама явно мозъка ми си взима решения без мен и ги говори квито си иска :д
^ Аз през деня за нищо нямам желание. Даже и не ми се чете, макар че светлината е доста по-добра от вечер на лампа. Ама всеки е различен де![]()
Да! Сутринта станах към 8 - видях, че навън вали, ядосах се, защото бях решила да тичам, и си легнах :Д Майка ми ми звънна в 10:30 и аз станах. След дълго чудене, направих Инсенити :Д Plyometric Cardio Circuit. Сега се изпотих като прасе, отивам да си направя нещо за хапване, защото и аз, както вас, обожавам да ям моите си неща и сутрин ставам с тази прекрасна мисъл :}
Хубав ден на всички, макар че с това време, май не се очертава такъв.
Дано утре не вали - та да потичам. Иначе може да се довлека до фитнеса в моя град само за кардио, ама още не е сигурно.
edit: Ядох нещо страхотно - една ябълка нарязана на дребно, не повече от 2 лъжици овесени ядки (на око ги сипах), 2-3 лъжици кисело мляко, много канела, и червени боровинки <3
Последно редактирано от FuckingFreak : 04-03-2013 на 08:59
^ Това страхотно нещо е всекидневната ми закуска, само, че аз стържа ябълката, ни преди това я обелвам, а за киселото мляко и канелата ммммммм нищо друго не може да се равни с този вкус, аз оставям сместа да престои 1 нощ в хладилника и на сутринта без много да се облизвам си омитам купичката.
Да ви попитам, с какво мога да заменя млечните продукти, защото мразя всичките ?
Защо трябва да ги заменяш? От какви съображения? Кой е казал, че трябва да се ядат млечни въобще?
Има хиляди вегетарианци по света - те с какво заменят месото? Ми нека ти кажа, с нищо. И друг път съм давала подобен пример - ако мразиш краставици просто спираш да ги ядеш, нужно ли е да ги заменяш с нещо?