- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Не съм учен, нито разбиращ, нито треньор, че да ти определям. Пробваш, експериментираш и разбираш кое работи за теб.
Мускули дали ще правиш не зависи от тежестите, по-скоро от гена. Аз съм нещо между ендоморф и мезоморф и качвам мускули доста лесно, но това не важи за всички момичета.
Оф, утре съм на рожден ден и там ще има торта и всякакви неща , които не искам да ям , а толкова обичам :@@@@
Ми не яж бе, к`ъв ти е проблема
Аз на собствения си рожден ден не ядох от тортата даже, пък вие тука се тръшкате. Въпреки че това беше доста отдавна, сега може би бих яла, зависи от настроението.
Това вече е прекалено.Какво толкова пък ще стане от един ден?Все пак е рожден ден.Яж си спокойно.
Аз на моя изядох само 1 , ама след това доста се потих във фитнеса ; д
Ми по принцип мога и да не ям , ама момичето ще ми се обиди ; д Вика ми никакви диети на рожденния ми ден ..; д
И според мен си яж.Не е нужно да стигаш чак до такива крайности.
Няма да ти навреди 1 ден.
Аз днес си взех ементал да пробвам.Ами не ми хареса нещо.
Самият му мирис леко ме отблъсква ;д Може и да съм случила на некачествен,не знам.
Купих си и везна ^^^^ Търсих си от много време защото исках да знам
по колко гр. ям от всичко ,но все не си намирах и мда ,щастлива съм сега.![]()
^ И аз искам везнааааКолко струваше?
Днес ми беше лег дей :} Е да де, и кардио си правих... то аз правя всеки ден :Д
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Нека този пост е свързан с храна!
Гледам, че тук сред вас се хапват разни сладка. Обикновени ли са, или са без захар? Бях си купувала две на промоция от БалевБио, без захар, по 6-7 лв ми се вързаха, изглеждаха наистина био - не бяха много сладки, ама заминаха твърде бързо - за има няма 3 седмици, та не ми е никак изгодно. Сега си намерих един друг сайт, от който си поръчах и бяха по 4,25лв - тия май имат повече от тоя "плодов концентрат без захар", та са по-сладки, но честно казано са идеални - ако ги пробутам на мама, дори няма да забележи, че се различават с нещо от нормалните.
Мислех си за нещо като чийзкейк да си спретна тази ваканция, ама първо, че си забравих сладката, и не са в нас, пък и нещо ме е подхванал някакъв мързел (?) Иначе си мислех нещо от сорта на някакви бисквити от тия готините брашна - бадемово (а що не мога да намеря никъде това на Балчо по магазините?), ленено, кокосово, абе все такива хубави, за блат, отгоре може би крема сирене (не е нищо особено - извара и масло) и сладко отгоре.
Не знам дали сте пробвали и прочутите бананови палачинки. Съставките са само банани и яйца, като пропорцията е 1:2, т.е. на 1 банан се слагат 2 яйца. Може да се добавят нещо за подслаждане, ако на някой не му е сладко, подправки, есенции... Аз съм си правила и двойни дози в тавичка - става като блат за торта, даже стои и като сиропирано, и с един ванилов сладолед ще е трепач!
Даже и за сладоледа мисля, че имам идея как да се получи - с животинска сметана, която се бие - виждала съм на марката Neuburger (син надпис с крава), както и на President. После се добавя нещо за подслаждане (бих пробвала със сироп от агаве, само да си купя :Д), аромат някакъв и бам във фризера.
И последно, но не на последно място - домашната Нутела. Знам, че Pamaa си мели фъстъци за фъстъчено масло - пробвай да смелиш лешници по същата технология, добавяш какао и нещо за подслаждане и воала. :3
Стига толкова![]()
От Лидл я взех,20 лв. струваше.
Има вкарани 950 различни продукта с готови стойности.
И хубавото е,че на всичко което мериш може да гледаш колко гр.
В,Б и М съдържа.
tonssy - и моята майка е малко негативно настроенакак мериш ? ;д
Pamaa - и преди съм казвала,но мда страхотни крака <3
Чувствам се ужасно зле защото изобщо не мога да готвя.Почти нищо.И когато някой започне да ми
обяснява рецепти ,начин на приготвяне и т.н. се чувствам като ужасно изостанала. ;д
Трябва да се науча!
Еми- овесени ядки, масло, мед, сладко (Freak, без захар е моето :Д) и разни насипни (брашно, захар, ориз..) ги меря с лъжици/чаши и т.н.Пакетирани неща, кисело мляко- следя по опаковката обикновено :Д Знам колко мл течност събират купите, в които ям; чиниите също
Общо взето се научих доста добре да преценявам грамажа на почти всичко, то с времето се свиква
Като говорите за рецепти, тези палачинки и аз съм ги правила, доста добре се получават. Иначе за закуска често си правя пълнозърнести палачинки и ги ям със сладкото без захар. Със затоплянето на времето всякакви бисквити и сладки почват да ми писват (правила съм от овесени ядки, с мед и разни други). Мноооого ми се правят разни кремчета/сладолед. Ще ми се да направя шоколадов мус, ама тая сметана в рецептата ме дразни. То за повечето кремове се изисква, ама ще измисля нещо![]()
Последно редактирано от tonssy : 04-06-2013 на 08:53
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
tonssy, защо те дразни сметаната? Не е нужно да е готварска, която е растителна с 5 кила захар в нея.
Авокадото много върви на кремчета, замразен банан също.
Утре се чудя дали да не ям за закуска смути с ягоди и спанак, щях и чиа да сложа, ама нали съм тъпа, и вкъщи нищо нямам, всичко ми е в квартирата
Wwwooow, защо трябва да припадаш?![]()
http://www.az-jenata.com/a/5-zdrave-...leznite-hrani/ попаднах на тази тема и ми е интересно да чуя мнението ви :Д
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не знам какво е ,но като почна да бягам и ме боли малко над яйчниците.Уж загрявам преди това, но..(последният път не ме болеш, но много често става и не знам какво е ..)
Аз пък утре ще изляза да тичам, ако е хубаво времето, защото днес си бях намазала косата със масла и нямаше как да се подмята по улиците така, все пак :Д Иначе на двора с едно въже, бутилка 10 литра и постелка как се натренирах, 30-35 минути макс беше, ама качествено
weheartiit, Фрийк, благодаря! ((((:
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Момичета, не разбирам какво сте тръгнали да припадате. От две бягания няма как да започнете да тичате маратонски дистанции, ама постепенно се свиква. 2 км се бягат за 10-12 минути, с времето ще почнете да издържате и по повече.
mimijessi, явно не правиш нещо правилно, за да те боли някъде. Обикновено ако има болка, отминава за 5-6 минути.
Познато чувство. За всички тия по-специални храни, (най-вече сертифицирани като био) си бъркам от собствения джоб. Майка ми никога не би дала толкова пари, още повече това били "екзотики" и не могло да бъдат част от ежедневното меню. Всичко, дето е с по-странно име се гледа с пренебрежение, ама вече съм ѝ свикнала и не ми прави впечатление честно казано![]()
Мда..същото.
Ама я разбирам от една страна, защото тия неща аз искам да ги ям, тя така или иначе няма да ги използва. Гледам да не я натоварвам допълнително с тези ми прищевки, защото въобще не излизат евтино.