.
Отговор в тема
Страница 70 от 103 ПървиПърви ... 206066676869707172737480 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 2553
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Йес, май няма повече да давам пари за фъстъчено масло :3
    Направих си сама. Вярно, една лъжичка е за сега, ама е пробно. Малко си претопих на блендера едни пластмаски, трябва да го оставям да почива!

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    mimijessi, явно не правиш нещо правилно, за да те боли някъде. Обикновено ако има болка, отминава за 5-6 минути.
    Ами не знам..почвам да вървя, като ме заболи..после пак тръгвам да бягам ама отново същото..

Ой, блендера ми отказа да работи Явно изпуши. Ще трябва ремонт. Утре няма да има смути, дори и да искам...
    Но продължих с кафемелачката - вече си имам половин бурканче хоуммейд фъстъчено масло. :3
    Последната доза стана малко крънчи, защото не можаха да се смелят всички фъстъци и има по някой цял, ама вече и мелачката щеше да изпуши и се отказах. Даже сега се чудя откъде да изкопая някое чисто бурканче, да си лепна отпред надпис "Homemade peanut butter" и да си се радвам като цигане на баничка.

anonymous708973
    Guest
    Бягай да купиш една лютеница, даваш на някой да я изяде/изхвърли, измиваш я с вряла вода, за да падне етикетът и си готова :д

Аз даже си го сложих в старото бурканче от купешкото фъстъченото масло. Само че не бях сигурна дали да го махна, защото може да остане. Но сега ще пробвам с врялата вода

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Днес си правих с блендера разбити два банана, орехи, бадеми, стафиди и мед. Изсипах го в една пластмасова тавичка като в нея има оризова хартия и във фризера. И утре като го извадя - режа го на ивици и става като тия барчета за закуска хихи.
    Изядох една салата с маруля и рока (рукола мисля че е на български :д) и балсамико и зехтин... ам ам ам

п.п. днес ми правиха млечен шейк - разбити ягоди, прясно мляко и лед разбит, много вкусно... чакам лятото да дойде, в Атина на плажа правят всякакви такива здравословни вкусотии

В Атина ли живееш? Завиждам много. Обожавам риба и предполагам там има доста пазар на прясна такава. Пък и средиземноморската кухня си я бива, а има и много плодове и зеленчуци.
    Не съм яла риба сигурно от 2 месеца - последно изядох много херинга за няколко дни, повечето от нея беше студена и с 100 кости и ми се отяде така жестоко... Но утре ще си наваксам с хубава и мазничка скумрия на скара. Любимата ми е сьомгата, разбира се, но едва ли скоро ще ям

Град
    у нас...
    Не, не съм в Атина но приятеля ми живее там в момента и ще ходя сега за Великден и после лятото пак.
    Нищо морско не обичам пък аз, направо ме е срам че съм зодия Водолей хаха, ама може да не искам да ям себеподобни затова :д

п.п. Консерва риба тон май мога да ям само... пък тука вкъщи всички са луди по октоподи, калмари, скариди... направо като ми замирише вкъщи и излизам

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Днес си правих с блендера разбити два банана, орехи, бадеми, стафиди и мед. Изсипах го в една пластмасова тавичка като в нея има оризова хартия и във фризера. И утре като го извадя - режа го на ивици и става като тия барчета за закуска хихи.
    Много идейно, благодаря!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Домашното Фъстъчено масло ще го пробвам.
    Последно редактирано от kitty02 : 04-07-2013 на 19:56

Мацка, корема ти не е дебел, той е подут. За справка - щипни го с два пръста. Можеш ли въобще да защипеш мазнина? Оправи си храненето, вместо да се чудиш дебела ли си или не си.
    А дупето ти даже е малко, споко

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Мерси, успокоих се. Срам ме хвана, заради това махнах снимките
    А как мога да предотвратя "подуването"?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Мерси, успокоих се. Срам ме хвана, заради това махнах снимките
    А как мога да предотвратя "подуването"?
    Избягвай дадени храни.

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Мерси

Град
    у нас...
    Днес излизах и пих една бира :Д (утре ще и' горим калориите) и ядохме много яка салата и едно като гювече - вътре имаше картофи, яйце, сирене, някакви клончета на подправки (ама не се усещаше какво е, беше изпечене като че ли много) и се надухме. Посмяхме се малко и се прибрахме. Винаги дават десерт тук накрая, обаче дори не го опитахме - 2 момичета бяхме само и страшно преядохме... просто беше вкусна храната и засищаша.

п.п. Гледам че с нищо не прекалявам като количество, но когато смесвам отделни храни и ми става тежко... поне аз вече си знам кои храни точно заедно и ще внимавам

едит: Кощрамба, може да си го направиш с всякакви сушени плодове също, или да натиснеш отгоре бадеми и стафиди цели - така поне изглеждат "истинските" барчета от магазина. Ама тук щото са 10 човека и всеки с претенции и затова това съм слагала само :Д
    Последно редактирано от mimsssssss : 04-07-2013 на 21:47

Напоследък много съм намалила приема на месо - увеличила съм млечните. Не знам добре ли е, вечер корема ми малко къркори, ама за сега така ми е леко, нищо че той издава звуци и не мисля да го увеличавам. Евентуално само на обяд ям.

anonymous708973
    Guest
    Не, не е добре. Вчера цяла вечер се опитвах да уча, а майка ми четеше как млечните продукти не само не са полезни, ами са си откровено вредни понякога. Особено прясното мляко. То си е откровено безполезно, че и вредно след 3-годишна възраст.
    Ама... аз лично без сирене, кашкавал, моцарела, яйца, кисело мляко ще си умра.

Прясно мляко не пия. Ям домашно кисело мляко, изварата не ми е домашна и от нея ми къркори така стомаха.
    А за кашкавала е така, сиренето също. Ако спра и тези неща май няма да има много смисъл да живея :Д

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, не е добре. Вчера цяла вечер се опитвах да уча, а майка ми четеше как млечните продукти не само не са полезни, ами са си откровено вредни понякога. Особено прясното мляко. То си е откровено безполезно, че и вредно след 3-годишна възраст.

Иаз бях като тебе,и бам алергия към лактоза.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Иаз бях като тебе,и бам алергия към лактоза.

Алергия или непоносимост? Чувала съм за непоносимост и май си я имаш цял живот, а не "бам" и да ти дойде като гръм от ясно небе.
    Днес рекорд на планк - 6:15. Накрая взех да си редя пасианс на лаптопа, защото ми стана тъпо само да седя и да слушам музика

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Може и пренасищане на организма да се получи (поне аз като такова си го обяснявам) До 3-4 годишна възраст съм яла адски много прясно и кисело мляко,а сега мога да си върна закуската дори само ако усетя да ми мирише на мляко.За сметка на това пък нямам проблем с кашкавала и сиренето.При мен си е дошло точно като гръм от ясно небе според майка ми.
    Преди няколко години бях решила да опитам да го ям,викам си "К'во толкова?Може да ми хареса." ама изядох точно една КАФЕНА лъжичка и после цял ден с леген до леглото
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Днес си направих една хубава тренировка със Синди <3
    Забелязах,че ме натоварва доста повече от първото ниво на 30 day shred,което правех,но пък липсва кардио и трябва да си добавям.
    И все пак доволно,утре 100% ще имам мускулна треска на дупето,а и не само

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Алергия или непоносимост? Чувала съм за непоносимост и май си я имаш цял живот, а не "бам" и да ти дойде като гръм от ясно небе.
    Днес рекорд на планк - 6:15. Накрая взех да си редя пасианс на лаптопа, защото ми стана тъпо само да седя и да слушам музика

Точно "бам" беше ,защото винаги съм яла продукти с лактоза. И един ден ми излязоха огромни петна по цялото лице.3 месеца седях с тях,направих тест и това беше отг.

Момичета,
    следвате ли някакви блогове със здравословни рецепти?Нещо не мога да си намеря...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си