- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Малко снимки на коремчето :
http://prikachi.com/images.php?images/527/6126527E.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/528/6126528O.jpg
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Напълних си ГОЛЯМА чаша с вода и започвам да си правя упражненията до края на силите си ;д
ох, майка ми направи фъч и ще се опиитам да не го докосвам,много ще ми е трудно :С
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ъх,разочарование тази вечер - ядох чипс И сладко,даже не знам защо,сякаш не мислех.Много мразя така,понякога сякаш нарочно работя срещу себе си.Но утре ще има трениране много ;д
Вие какви тренировки правите вкъщи ? Аз си намирам разни кардио упражнения от Youtube, но не знам дали са достатъчни и подходящи.
^P90X, Insanity, TurboFire, Pump it Up, Jillian Michaels.
Понеже напоследък правя йога - препоръчвам клипчетата на Shiva Rea и Kino MacGregor.
Шива Реа и Кино не са ли за по-напреднали?
Аз каквато съм смотана, пък и супер схваната - задното бедро вииинаги ми опъва, ама ще трябва веднъж завинаги да почна да се грижа за този проблем! Но, това не ми пречи да си правя шпагат от раз, де, ама някои елементарни пози като downward dog май се казва не мога да ги изпълня.
Зависи от серията. Смисъл, аз правя Introduction на Кино, което е модифицирана версия на Ащанга. И пак не мога да правя определени неща, примерно headstand. Ама има време:Д
А пък на Шива има едно Yoga Shakti с около 20-30 клипчета - sun salutations, headstands, back bending, forward bends и прочие, пък и тя дава сума ти варианти за начинаещи и напреднали.
Аз пък съм супер негъвкава и искам да поправя това,но не знам как.Например на разтягането на Джилиан в края:тя седи на земята с разделени крака,и си поставя ръцете до лактите на земята с наведен гръб /дано ме разбрахте/.На мен това не ми се получава хич.
Никой не се е родил научен. Всъщност малко хора са природно гъвкави. Трябва си усилие.![]()
Знам,че трябва усилие,но не знам какво точно да правя.
Иначе сега правих тренировката на Джилиан Banish Fat и направо ми срита задника - стигнах до 25 мин,като даже не съм правила абсолютно всички повторения,и умрях.
Определено е предизвикателство,ще я включвам и нея вече,заедно с 30 дей шред.
Искам да дойде момента,когато ще мога да я правя цялата.
Момичета,които сте я правили,споделете как бяхте в началото?![]()
http://25.media.tumblr.com/05dda4b68...d6bo1_1280.jpg
почти си върнах старите килограми, ама нищо общо с т'ва, което беше преди :Д
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Pamaa, евала. Кантарът не е важен! И аз скоро сигурно пак ще стана 48, нооо нищо общо с предишната картинка.
Страхотна си и дори мазнинките от вътрешната страна са секси :Д
Имам още много да чистя, ама не го мисля, 'щото така няма да стане по-бързо :Д Правя си кардиото, правя си силовото, хапвам повече, защото след като си пресметнах калориите се оказа, че на ден приемам по-малко 1400...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Факт, че кантарът въобще не може да е коректив за външния вид)
Аз мисля малко да позарежа всякакви режими и да спра да се фокусирам върху храната, защото се въртя в някакъв омагьосан кръг от няколко месеца и хич не се чувствам добре... да се надяваме, че йогата ще ми даде някакъв инър пийс. Ще си продължавам с тренировките, но ще се старая да не мисля за ядене, а и само напълнявам с тва затормозяване. Пък да видим. Така или иначе вече изпитвам глад за качествена храна и сравнително рядко за джънк, просто искам да започна да си слушам тялото, за да не се стига до безумици вече.. мхм.
Аз промених малко своя мироглед. Чиста храна, през повечето време, и не е фатално, ако понякога споделяш вкусна и вредна храна с приятна компания. Скоро, ще почна и фрапета да пия, стига да почнем и по-често да излизаме на кафе. Нека има захар, сметани и квито и да било други глупости. Храната има и социален аспект, и определено когато не ядеш това, това и онова се забелязва от хората и започват да те гледат по друг начин. Аз съм млада, не мисля, че имам нужда от подобно нещо. Още повече, не тренирам за Мис Олимпия, за да съм толкова стриктна.
И аз имам чувството, че изяждам света 2 пъти в седмиата, когато имам основно leg day - заминава сигурно 100 (може и повече) г фъстъчено масло, но не мога да се спра да бъркам в бурканчето... Важното е да имаш хармония с вътрешното ти аз. А това, според мен, се постига и с малко джънк, отвреме навреме, защото не сме роботи и имаме нужда и от нещо за душата понякога.
И като говоря за това- в петък съм на рожден ден и май ще има пица. Разбирате на къде бия :3
Ма не, щото броенето на калории и ограничаването не води доникъде long-term... хармонията е много важна, да, ама адски трудно се постига:Д
Лол, Пама евала ти казвам ! Човек има ли воля, всичко е възможно.Ей такива хора ме мотивират страшно много.
Колкото до това с калориите , наистина си е доста натоварващо за мозъка и душата постоянно да смяташ калории.Аз все още продължавам да си ги броя, но аз още имам за отслабване ... въпреки че се случва да има офф-дни , особено по рожденни дни ;д Във събота пак бях на рожден ден и си хапнах и пица и торта , но ми направи впечатление , че въпреки това, че ми беше вкусно ,много повече изпитвам наслада от истинската храна. Хем ме наяжда, хем е здравословна.
За това за храната , когато излезем цяла компания и всички ядът/пият дадено нещо , а ти не , наистина започват да те гледат малко странно.
Бтв, искам да ви се похваля , че за 4 месеца ходене нац фитнес , отслабнах с 10 килограма. Доволна съм , но имам още мазнинка по себе си ;дд И така от 66 , вече съм 56килограма за 165 височина (не съм сигурна понеже се мерих преди половин година ; д) Имам чувството , че сега започва най-трудното. Принципно аз не гледам само какво показва кантара и страшно много се кефя като си погледна крака , да си видя и напипам мускула.. А на коремчето преди дори не можех да си напипам кокалите ; дд а сега сами се виждат, вече не е оная разпльокана буца , а си личи че е стегнато , но все още има мазнина , която трябва да махна. Хващам си приятелките да завиждат ;дд Повечето са слаби , но без никакво желание за спорт и самите им тела са просто слабички ;дд Убедих се , че няма невъзможни неща и че ако искаш нещо , трябва да се бориш за него...
Като споменахте фрапетата ми замириса на лято ♥ Нямам търпение вече да се стопли, да свършим училище и да започне лятотоо.. чак ми се доби фрапе и фреш от диняя ^^
Бтв , днес си пробвах миналогодишните летни дрехи и всички са ми широки ^^^^ ;дд
П.С -Само да попитам , успявате ли някак да си балансирате храненето , защото ми прави впечатление , че има дни в които мога да карам само на 2 ябълки и дни в които мога да изям всичко което ми е пред очите, а искам да има някакъв баланс...
П.С.2 : Оф тая седмица ми се очертава да отида само 3 пъти на фитнес, вместо 5 .. Изпитите наближават и свободното ми време става все по малко ...
Аз гледам да го балансирам, ама както казах, в деня за крака изяждам света! Поздравления за постигнатото иначе.
Само да се прибера вкъщи, да си седна на стария компютър, ще пусна една стара снимка от януари-февруари 2012, да видите за какво става въпрос и сравнение със сега
Яко пауър сутринта на тичането, усетих го - не като миналата седмица в четвъртък, дето нещо ми беше станало, днес направо летях
И съм си сготвила телешко, в момента хапвам за първи път - това е нещо божествено.... ау, страхотно, жалко че не е по джоба на всеки.
С това за социалния аспект съм напълно съгласна. Повечето хора вече са ми забелязали някои реакции и как, по колко и с какво се храня. Напоследък, нерядко, след като някой ме почерпи с нещо и аз му откажа, получавам коментар: "Спокойно, няма да надебелееш" ...
Фрапе аз вече пак си пия всеки ден, като времето е топличко ми идва супер освежаващо. Но аз обичам кафето във всичките му форми
А калориите не мога да спра да ги броя, това просто вече от доста време е част от ежедневието ми. Свикнала съм и, като гледам, няма и да отвикна..
По принцип в 5/6 дни в седмицата ям наистина балансирано, но винаги имам 1 ден, в който просто нещо ми става и имам доста апетит. Вчера бях така ;д
Последно редактирано от tonssy : 04-16-2013 на 09:51
как се махат тея гадни бричове бе :ХХ направоо се отчаях.. Всичко друго ми отслабна,само те не се махат.. Горната ми част е адски кльощава( а уж тренирам и за нея), а те си стоят ,гадинките' ;( не ям сладко... защоо не им се отразява нищо помощщщ ! малко са се стегнали сякаш, ама само това о.О
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Не е важно какво не ядеш, а какво ядеш.
И ми харесва много един цитат - Train insane or remain the same![]()
Ям предимно качествени храни и правя тренировката на Джулиан до послени сили(докато не стана мокра и не почувствам,че не мога повече да си стоя на краката) Не знам някъде греша, но къде.. имам чувството,че винаги ще съм с бричове
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..