.
Отговор в тема
Страница 74 от 103 ПървиПърви ... 246470717273747576777884 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 826 до 1 850 от общо 2553
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Щом тренировките на Джилиан те изтощават, значи давай с тях. Щях да ти препоръчам Инсенити, ма ще вземеш да колабираш, щом това ти е трудно

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    правя ги по 1 час,нормално да ме изтощават.. може ли линк към другото да видя какво представлява толкова..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

anonymous708973
    Guest
    Как по 1 час, те са по 27-8 минути?!

Да ви се похваля какво си правих за закуска и случайно видях нещо супер подобно в блога на Pamaa.
    Пасирах 2 супени лъжици кисело мляко с банан, добавих още кисело мляко, 4-5 с.л. гранола, половин шепичка смлени орехи, половин ябълка, нарязана на ситно, и малко канела. Стана... УНИКАЛНО.

Утре или ще пия шейк от ягода и банан с възможно най-малко прясно мляко.
    Или ще си направя бърканица от гранола, кисело мляко, ягода и канела.

Ягода с канела? Хм, странна комбинация
    Wwwooow, не знам какъв линк искаш, няма ги в интернет, свалят се от Замунда. Но пак ти казвам, ако тия на Джилиан са ти трудни, без значение колко време ги правиш, по-добре не опитвай, няма смисъл

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Ами можеше да й дадеш линк в Замунда
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    В театъра
    ^Ето тези правя : ) http://www.youtube.com/watch?v=qtOLu...135DD9918D21E7 от два месеца сигурно вече.. корема ми е готин, паласките ги НЯМА краката ми са стегнати и оформени, но тези бричове.. бях чела някъде, че от сиренето и кашкавала ставали уж и oт другите млечни продукти О.о

PinkPan7her и аз си правя горе-долу нещо подобно, напоследък много се кефя на такива месеници ;д аз си направих с кисело мляко, нарязах малко ябълка, малко стафиди,канела,белени семки и една обикновена бисквитка ,,Ревю'' с овесени ядки ;р стана чудничко .. и много ме засити, дори някой манджи не ме засищат така..
    Последно редактирано от Wwwooow : 04-16-2013 на 18:39
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Супер фен Аватара на Jaune
    Бе и аз имам съмнение, че млечните правят бая беля на тялото... не знам, не че имам някви специфични оплаквания, но се чувствам някак си мазна, като ги ям..

Град
    В театъра
    ^ май май, ама какво да правя като са ми най-любими : ( мога цял живот да карам на сиренце с доматка, сирене и кашкавал разтопен мм , мляко с кафе <3
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Най-трудно ми е да се откажа от кафето с мляко. Просто го обичам и ми е ебаси навика да го пия.
    Киселото и прясното мляко са най-неистински от млечните. Там разни сметани и сирена що-годе стават, ама аз и след тях не се чувствам добре.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Аз без кисело, прясно мляко, кашкавал и сирене не мога. Без месо мога много време да издържа, но не и без тях. Не виждам и нищо кой знае колко вредно в тях. Родителите ми купуват истинско прясно мляко от един човек, който живее в съседно село и всеки ден носи мляко в нашия квартал. Сирене и кашкавал също купуваме от не-масов производител, ами човек, чието производство е доказано. Само киселото мляко не ни е домашно, но пак не смятам, че е вредно. Пък и да е, какво ще ядем тогава? Аз лично гледам да не прекалявам с манията за полезно хранене, ами просто да не ям боклуци като бърза храна, пакетирани работи като чипс, вафли, кроасани и подобни. Смятам, че това и движението са достатъчни за поддържане на добро здраве и хубаво тяло.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    По принцип млечните подуват корема, а че правят беля правят ако са в големи количества примерно 300 гр кашкавал дневно, най-диетично е киселото мляко, аз също си го смесвам на закуска с пасиран банан, овесени ядки, малко ябълка и ставаа закуска един път.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Град
    В театъра
    То, че млечните са полезни,полезни са, ама са калорични ..
    И аз от млякото с кафе не мога да се откажа, няма по-хубаво и събуждащо
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Дам, чела съм че млечните може да са причина за дебелите крака, ама и аз не мога да спра.
    Eх, хора с тия калории, направо ставате банални. Да не би да не ядеш ядки, защото са калорични? Ти да не омахаш 100г кашкавал на една филия бе, момиче Калорични били... Ми да, калориите са гориво, на треви ли да живеем?
    Последно редактирано от FuckingFreak : 04-16-2013 на 19:40

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Добре, то не става ли въпрос за накаква свръхконсумация... много се съмнявам малко сирене(каквото и да е) или 50мл. мляко в кафето сутрин да са причина за дебели крака.
    Everything changes, but beauty remains ...

Аз не говоря за свръхконсумацията, а самия състав на млечните - няма връзка между едното и другото.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    Аз без кисело, прясно мляко, кашкавал и сирене не мога. Без месо мога много време да издържа, но не и без тях. Не виждам и нищо кой знае колко вредно в тях. Родителите ми купуват истинско прясно мляко от един човек, който живее в съседно село и всеки ден носи мляко в нашия квартал. Сирене и кашкавал също купуваме от не-масов производител, ами човек, чието производство е доказано. Само киселото мляко не ни е домашно, но пак не смятам, че е вредно. Пък и да е, какво ще ядем тогава? Аз лично гледам да не прекалявам с манията за полезно хранене, ами просто да не ям боклуци като бърза храна, пакетирани работи като чипс, вафли, кроасани и подобни. Смятам, че това и движението са достатъчни за поддържане на добро здраве и хубаво тяло.
    Прясното мляко не ти трябва, а и е вредно след 3-годишна възраст. Не можеш да го усвоиш, защото вече ти липсва ензим и може да предизвика един куп години заболявания като остеопороза.

Хора, да попитам coconut oil e кокосово масло или кокосово олио? Става въпрос за ядливото нещо. Има ли откъде да си го намеря и да е по-евтино от био-то, защото там е близо 30 лв за 325 мл?
    Какво е като консистенция, за да знам с какво мога да го заместя в рецепта?

Олио си е. Другото се води coconut butter.

Замести го с разтопено масло най-добре. Иначе за по-евтин вариант от био-то аз не знам, поне в България не съм виждала в търговските вериги да се продава такова нещо. Единствено се използва за козметични цели, и се продава в аптеките, но дали става за готвене?

anonymous708973
    Guest
    Мани, взема се натровя :д

Като е олио, се очаква да е течно, нали?

Да, затова ти дадох предложение с разтопеното масло.

anonymous708973
    Guest
    Става, предвид, че ми трябват 2-3 с.л. Благодаря

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Вчера изкачвахме една планина и днес гърба ме боли. И най-големият кеф е че днес пак ще ходим, хаха.
    Само нанагорнища, само треви и камъни - близо 2 часа (или поне докато ни омръзне). Видяхме един голям заек - за пръв път виждам такова мутирало чудо, и както бягаше, по-скоро ми приличаше на сърничка хаха.
    А пък аз ям истинско мляко щото мама го прави. И да, мляко с кафе е нещото което обожавам и ми е рутина сутрин.
    На мен най-лесно ми е да спирам хляба и макаронените изделия - от раз и не забелязвам липсата им.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Девойчетаааа, Много сте филмирани и четете много глупости... Млчечните продукти дрън дрън... И живеете само на трева което е грешно... Много риба на скара не пържена, пилешко месо, червено телешко и всичко на скара, ориз, на 4 белтъка ядете 1 жълтък от яйцето.... Шоколад също ама след тренировка... трябва да се приемат 2гр протеин на килограм всеки ден и 1 грам на килограм въглехидрат. А до 2 часа след тренировка и цяло прасе да изядете няма да ви се залепи. Един шоколад от 100гр има около 60гр въглехидрат, сами си смятайте.
    А това вчера качихме планина и днес пак е грешно - мускулите се претоварват, за да има ефект трябва и ПОЧИВКА. и т.н.
    от 10 години се занимавам с такива глупости ако имате въпроси мога да ви отговарям ама на лично.
    Да кажем че ям каквото си искам, а плочките са на линия
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    За "жалост" го правим за удоволствие, не да ни се личат плочките :д
    Просто ако днес не отида щото ме боли гърба, утре ще ме заболи крака, третия ден дупарата и няма да правим нищо... По-добре като сме си намерили занимание групата - да го правим, отколкото нищо.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload Виж мнението
    Девойчетаааа, Много сте филмирани и четете много глупости... Млчечните продукти дрън дрън... И живеете само на трева което е грешно... Много риба на скара не пържена, пилешко месо, червено телешко и всичко на скара, ориз, на 4 белтъка ядете 1 жълтък от яйцето.... Шоколад също ама след тренировка... трябва да се приемат 2гр протеин на килограм всеки ден и 1 грам на килограм въглехидрат. А до 2 часа след тренировка и цяло прасе да изядете няма да ви се залепи. Един шоколад от 100гр има около 60гр въглехидрат, сами си смятайте.
    А това вчера качихме планина и днес пак е грешно - мускулите се претоварват, за да има ефект трябва и ПОЧИВКА. и т.н.
    от 10 години се занимавам с такива глупости ако имате въпроси мога да ви отговарям ама на лично.
    Да кажем че ям каквото си искам, а плочките са на линия
    Брей,за 10 години нищо не си научил/а.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си