- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
И защо да хвърлям жълтъка на яйцето? Да не би да вдигна холестерола?
Да кажем, че говориш простотии. Айде да те видя как ще направиш плочки с часове във фитнеса, но ядене на МакДоналдс през ден.
Кой ти стои на трева? Повечето хапваме и месо, и млечни продукти, и брашно (пълнозърнесто), и пълнозърнест хляб, и ядки, мед, извара, шоколад...
И това с планината е абсолютно вярно. Мускулката треска е натрупване на млечна киселина в мускулите, което би трябвало да знаеш, ако си такъв спец. Тя се разсейва (респективно мускулната треска се маха) с... - о, изненада! - движение!
Защо винаги намесвате боклуците като МакДоналдс и прочие,когато някой каже,че яде к'вот си иска?!
Ами то и аз ям к'вот си искам,но никога не съм опитвала нещо от МакДоналдс,нито съм яла дюнер,нито една камара други неща ...
Това,че човек не се ограничава не означава,че не уважава тялото си!
За жълтъците няма да коментирам.Толкова противоречиви мнения съм изчела от създаването на първата тема до сега,че на моменти съм се смяла на гласОще помня как някои хора ми обясняваха,колко съм тъпа и как не си уважавам тялото щот' видиш ли съм изяла две цели яйца за закуска,а няколко месеца след това се реши,че вече могат да ядат жълтъци и се започна с нападки към хората,които хапваха по един с няколко белтъка ...
Между другото спрете да си мислите,че хората са като овцете и един като каже,че дадено нещо е правилно/грешно то всички трябва да се съгласят.Всеки сам решава к'во да яде,как и дали да тренира и не е необходимо някой друг да натрапва личните си разбирания.
Все пак има огромна разлика между това да споделиш личния си опит и това да си натрапваш мнението и да обясняваш как другите не разбират нищо щом не са съгласни с теб![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Пантерке, говоря за храна , а не лайна! Относно мускулната треска много добре знам как и защо и т.н. се получава, а вие след като сте толкова активни и подвижни, не би следвало да имате такава след една разходка в планината! А този който каза че говоря глупости нека се обоснове! И да сподели къде греша! Не съм казал че съм професионалист в областта, но за периода който съм прекарал в залата мисля че съм научил поне мааалко повече от тези които стъпват веднъж на 3 месеца и след това се оплакват каква мускулна треска имат, а същевременно твърдят че са супер спортни натури![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Аз въобще не твърдя, че съм суперспортна натура, затова и знам как се маха по-бързо мускулна треска. А именно с движение. Ето къде грешиш.
Стига сте ми намесвали планината :д и между другото казах изкачване, а не че съм ходила на разходка.
Скоро планирам и парапланер, да видим дали ще се получат нещата.
А т'ва за жълтъците сега го чувам, някой ще разясни ли подробности?
Всичко приемам буквално и за това няма как да не кажа,че нищо не разбираш.Ако иронизираш ясно си определи възгледите)
Хайде дай снимка да видим 10годишния прогрес,че тези дето ходят в зала 'уж' веднъж на 3 месеца може да се окаже,че са бая по-добре от теб,физически и психически)
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз също не съм с въпросния генПросто трябва да намериш правилните храни. Може да качваш от нещо което дори не предплагаш както и обратнто.
А аз къде твърдя обратното? Явно съм добил грешна представа за "спортуването" което прилагате.
А това за белтъка и жълтъка на яйцето - белтъка е чист протеин, а жълтъка е въглехидрат и се приемат в пропорция 4:1.
А ти големи разбирачо, DownloadVirus? Засегнат ли си нещо и имаш ли някакъв проблем спрямо мен? Ако да сподели или само зад клавиатурата си power man и избиваш комплекси?
Последно редактирано от ubuntureload : 04-18-2013 на 20:06
Жълтъка бил въглехидрат![]()
![]()
моля ти се, спри се, тия 10 години опит не знам откъде си ги измисли.
Пиленце, дай не го правим хард.
100гр жълтък съдържа около 2-3грама въглехидрат и 358 калории, а ти колко грама мислиш че тежи целия жълтък?
да не е като глюкозата 100 гр на 100 гр и 370 калории
А като цяло в нета може да намериш 1000 различни мнения и данни за всеки един продукт...
Последно редактирано от ubuntureload : 04-18-2013 на 20:59
^Жълтъкът се състои от около 50% вода, 15% протеин и 35% мазнини и витамини. Белтъкът е едва 12% протеин (грешното схващане, че е 100% белтъчини), а останалото е вода и под 1% въглехидрати и мазнини. А цялото яйце съдържа 0.5-0.6 г. въглехидрати. Затова не дрънкай глупости, че голям смях...))
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Първо, че тия 2-3 г въглехидрати не знам къде си ги прочел, ама няма нищо такова. Второ- с тия 2-3 г и било БОГАТО на въглехидрати - ти чуваш ли се?! Спри се малко, че наистина си забавен![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 04-19-2013 на 08:22
Тая тема май няма да просъществува ..все някой ще се разправя в нея и са много малко нормално дадените съвети и ПОДКРЕПА :о Пък ужким е за това.. преди бяха много приятни темите всички се надъхваха взаимно пък сега човек да го е страх да пише, щото ще го изкарат егати тъпия..
по темата:днес се теглих и съм 51 кг. много се радвам... бях 56 преди 4 месеца ;д
даже и снимка направих на разликата;д , нищо, че много много не се забелязва така с дрехите,ама..
http://prikachi.com/images.php?images/95/6098095b.jpg
Последно редактирано от Wwwooow : 04-19-2013 на 18:33
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Браво! Има разлика.
Аз съм свалила 1 кг, но мисля, че е добре като за 2 седмици. Имам още 4-5кг за сваляне.
Да ви се похваля, че се вмъкнах в къси панталонки xs. :з До преди 3-4 седмици не можех да закопчая копчетата, а сега са ми добре. (: Като кг съм -2 от преди 3 седмици и нещо.
Само моята структура ли е такава преебана.
Ребрата ми се броят (но си имам коремче,което трябва да чистя)
и горе ми се показва гръдния кош,ужасно.Гърди иначе никакви нямам.
Ръцете ми са много "слаби",едвам правя лицеви упори,не издържат.
А надолу краката ми са ужасни.Там най-вече трупам и на всичкото
отгоре мисля,че развивам някакъв мускул,не са "гладки".
Грозна гледка просто.
Каква е тази болна мания за сваляне на килограми не мога да разбера. Защо всеки търси продукт (разни добавки, хапчета таблетки) които допълнително натоварват организма като се има в предвид, че повечето млади не знаят как правилно да ги използват и злоупотребяват с тях. И на края става мазало. Аз съм против всякакви лекарски медикаменти, лекарства и пр.. Разберете, че има и друг начин за влизане в желаната форма и килограми. А той е: Съставяне на разумен хранителен режим, спортуване и пр.. И по този здравословен начин бихте могли да поддържате тялото си в норма, без да го натоварвате с разни добавки и боклуци. Лично мое мнение![]()
Тук кой изобщо е споменал хапчета и т.н.Не съм видяла някой да казва, че отслабва благодарение на тях.Всички тук , които отслабват мисля , че залагат на спорт чисто хранене)
Няма никаква разлика в 5-те кг!![]()
Queen of the Damned
Supermassive ти въобще четеш ли темата?
кой тук говори за хапчета или се надява,че така ще отслабне?
иначе си прав/а,но вече повечето момичета го знаят това,и го прилагат![]()
То, ако за всеки проблем се обръщаме към различни хапчета, накрая не знам какво ще се случи с организма ни. На всичкото отгоре отслабването си е напълно възможно само като се комбинират правилен хранителен режим и спорт. Няма друго..а да, и воля.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...