- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
чувствам се късметлийка ,че вкъщи си имаме голям двор
с плодове и зеленчуци ,а и баща ми се занимава с това и
не е нужно да купуваме(най-вече през летния сезон)
Момичета кажете какви тренировки в домашни условия правите?
Прочетох за Инсенити ,пробвах ,но мисля че все още не съм готова
за толкова интензивно трениране.Правя някакви клипчета в ютюб сега,но
бързо ми омръзват ,а искам някаква програма с която да съм постоянна.
Интензивно? Взимаш почивка, когато е нужно и готово. Те го повтарят по 10000 пъти във видеото така или иначе.
edit: Хора, и аз говорех, че баба ми не само навремето, ами и сега не се ограничава. Вярно, порцийките ѝ са малки, но яде това, което всички ние ядем, има ли десерт - не отказва, въпреки че любимият за нея десерт е кисело мляко с мед и пектин, яде кренвирши, и толумбички, предпочита обаче черния шоколад - абе съвсем нормален човек. Така че не бива да набедяваме само и единствено храната като фактор, ако не сме здрави.
Последно редактирано от FuckingFreak : 04-21-2013 на 18:40
правя си почивки,но пак ми е трудно
даже пропускам някой серии и после се ядосвам
но сигурно ще пробвам пак
Пуснах изследвания на хормоните - пълна скръб. Не знам как не се разревах по улицата... Сигурно на мъжете стойностите са по-високи от моите.
От какъв зор се докарах до това състояние...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Фрийк, горе главата! Всичко е поправимо, казвам го от опит.
Калпазанке, готово. Jaune, драсни ми 2 реда, ако ти се занимава да опишеш твоя случай![]()
покрай това училище и всички глупости и обикаляне по магазините по 6-7 часа не съм си правила упражненията : ( поне с храната съм добре, не съм правила грешки .. днес ще си ги направя и ще се постарая да няма прекъсвания повече.. все пак си свърших работата, нямам оправдания ;р
при вас как върви ? темата чак на 2-ра страница отишла
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Как върви? Ами, върви някак.
На пук на всичките проблеми, които имам, ми е адски радостно, лятно и безгрижно; с други думи - изпитвам чувства, дето или съм забравила, или са били адски редки като явления при мен. Всичко си върви както по план с тренировките. С храненето май се очертава през към 2 седмици да ям боклуци, но също съм пълен непукист - няма нищо по-хубаво от споделени моменти с приятели, а не може да седнем да гледаме филм и да ядем броколи, така че нека е сладолед, пък било то и за вечеря. От толкоЗ много здравословно, лично моето здраве май никакво го няма. Ама карай де.
И вече за 10ти път си обещавам, че ще съм по-организирана с времето си и ще намеря начин за стреч или поздравите към слънцето. Поне като нямам възможност да съм гимнастичка или балерина (детска мечта), нека да мога да правя женски шпагат и да си слагам крака на главата!
Последно редактирано от FuckingFreak : 04-27-2013 на 15:17
И аз искам да стана по-гъвкава,май бях писала тук по-рано за това
Но не знам какво да правя,ти какво правиш по въпроса?
бтв и на мен ми е детска мечта да съм балерина ;д
Аз правя само разни разтяжки, които правех като малка на балет. По принцип съм си гъвкава, правя си мъжкия шпагат от раз, но ти ако не си - трябва доста труд.
Не съм въобще,това ми е проблема ;д
^ Почвай да се разтягаш всеки ден, но в началото не прекалявай щом не си от най-гъвкавите. Ако не знаеш как точно, провери в youtube.
Престраших се да покажа снимка. Някой да ми препоръча как и кое да оправя. Проблема ми е в бедрата.
http://www.prikachi.com/images.php?i...1/6128661k.jpg
А стегнати не са заради клина е. Просто искам да са по малки на обиколка, защото съм си ниска и не стоят добре.
^Бедрата са ти супер, според мен. Ако искаш да ги намалиш почни с кардио и също така силови!
Queen of the Damned
Намерих разни клипчета за стречинг и се отчаях от себе си ;д
Един пример:като седна със максимално разтворени крака по никакъв начин не мога да си сложа ръцете до лактите на пода,кръста ми се съпротивлява яростно
Само имай търпение. Аз докосвам пода с гърди, но това става с много труд И много инат. :Д
^ Дам
Не очаквайте всичко да стане на момента. Търпение, воля и постоянство.
Аз знам,че ще трябва много успорство и постоянство,просто да си споделя мъката ;д
Фрийк,ти си някакъв мастър!![]()
![]()
И преди съм писала - като по-малка съм тренирала балет. Болката не ми е проблем, но всеки е различен от другия и това, което се отдава на един, някой друг не умее. Например аз не мога като седна с два изпънати и събрани крака да легна напред, затова не се и мъча, но ако виждам, че в нещо имам потенциал и мога да го направя, въпреки болката, със сигурност го правя...