.
Отговор в тема
Страница 79 от 103 ПървиПърви ... 296975767778798081828389 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 951 до 1 975 от общо 2553
    Супер фен Аватара на tonssy
    Малко няма общо с темата, но, Фрийк- получи ли ми ЛС-то ? :Д

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да, получих ти го, мислех да отговоря по-късно вечерта, но съм забравила, съжалявам. То нямах много какво да кажа, де, при мен проблемът е различен и нямам с какво да обменям опит - разбирам, че при теб нещо щитовидната прави проблеми, докато на мен от отслабването LH и FSH са ми занижени почти до нулата...

Супер фен Аватара на tonssy
    Ясно, аз така си и помислих- че става въпрос явно за различен проблем. Дано ти се регулират бързо стойностите.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Подобрих си рекорда днес - 14,4 км за 1 час и 33 мин. Не съм доволна от времето, обаче, трябваше да е 1 час и 30 мин по мой сметки. Но това е, защото ме заболяха коленете след 12-тия км и давах по-нежно.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен
    Град
    София
    ^Евала! Продължавай все така!
    Queen of the Damned

Абе, не съм сигурна, че трябва да тичам по толкова много без почивка. Коленете ми ме болят ужасно, както и кръстът и ходя като чучело.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Затова бягането - особено навън - е абсурдно. Тия колене ще ти трябват още бая време.

Не съм фен на тичането на пътечка, при положение, че до мен имам езеро за чудо и приказ.
    Пази моториста !!!

Сега докато сте още деца и мама и тати ви гледат и нямате друга работа е яко, ама после като почнете работа и сте изморени и нямате желание за нищо няма и да тренирате. Между другото е супер тъпо да тичаш по твърда повърхност - колената ти се скапват!
    Ако тичате го правете по трева...

Яде ми се козунак, чак не знам къде да се дяна, за да не мисля за него...
    @koshtramba, по-добре първо помисли за тялото си, преди да поставяш рекорди. Боли те нещо - значи ти трябва промяна. Обувките ти удобни ли са, сигурна ли си, че и позата ти е правилна?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bababa7 Виж мнението
    Сега докато сте още деца и мама и тати ви гледат и нямате друга работа е яко, ама после като почнете работа и сте изморени и нямате желание за нищо няма и да тренирате. Между другото е супер тъпо да тичаш по твърда повърхност - колената ти се скапват!
    Ако тичате го правете по трева...
    Дрънкаш глупости!
    Queen of the Damned

Няма да имам желание да тренирам и ще бъда изморена само ако съм копала цял ден на полето. Много е трудоемко да седиш по цял ден на едно бюро и да си клатиш краката сигурно...

Голям фен Аватара на black pearl
    Всичко е до въпрос на навик и на желание. Родителите ми , които цял живот са били спортисти в момента водят толкова застоял начин на живот, че не е истина .. но те самите не се чувстват добре в кожата си - именно защото имат нужда от движение и при всеки удобен случай се възползват от това да се раздвижат

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Няма да имам желание да тренирам и ще бъда изморена само ако съм копала цял ден на полето. Много е трудоемко да седиш по цял ден на едно бюро и да си клатиш краката сигурно...
    Умственият труд те скапва още повече. Когато 8 часа ниско образован въздух под налягане подлага под съмнение качествата ти и изпитва нервичките ти с намаляване на заплата и увеличаване на работата и когато трябва да се довлечеш до вкъщи, където умореният ти мъж цъка в спортните сайтове и те пита какво има за вечеря... Пък да не говорим като се добавят още две мъничета, които са непрестанно в действие. Малко съм офтопик, но като гледам как във форума се купуват масово органични продукти за по 20-30 лева за по 30 милиграма и в същото време се сетя как броя стотинките в магазини и ми става мъчно за времето, когато мама и тате ме издържаха.
    А по темата с диетите- бях на ендокринолог, защото дебелея с невероятни темпове,а не ям баници, пържено и хамбургери. Хормоните ми се добре с изключение на леко завишения тестостерон и сега ми изписаха лекарство, което уж трябва да помогне на храната да спре да ми се лепи. Пила съм го и преди и невероятни резултати нямаше. Трябва да спортувам, но от седмица съм събрала границите и едва до магазина отивам. А и тук е лято и до 7 часа е направо лудост да излезе човек. Нямат край моите мъки

Супер фен Аватара на Cloud9
    Умственият труд те скапва още повече. Когато 8 часа ниско образован въздух под налягане подлага под съмнение качествата ти и изпитва нервичките ти с намаляване на заплата и увеличаване на работата и когато трябва да се довлечеш до вкъщи, където умореният ти мъж цъка в спортните сайтове и те пита какво има за вечеря... Пък да не говорим като се добавят още две мъничета, които са непрестанно в действие. Малко съм офтопик, но като гледам как във форума се купуват масово органични продукти за по 20-30 лева за по 30 милиграма и в същото време се сетя как броя стотинките в магазини и ми става мъчно за времето, когато мама и тате ме издържаха.
    А по темата с диетите- бях на ендокринолог, защото дебелея с невероятни темпове,а не ям баници, пържено и хамбургери. Хормоните ми се добре с изключение на леко завишения тестостерон и сега ми изписаха лекарство, което уж трябва да помогне на храната да спре да ми се лепи. Пила съм го и преди и невероятни резултати нямаше. Трябва да спортувам, но от седмица съм събрала границите и едва до магазина отивам. А и тук е лято и до 7 часа е направо лудост да излезе човек. Нямат край моите мъки

anonymous708973
    Guest
    Ех, категоричността на младите.
    Ще си говорим пак някой ден.

Яде ми се козунак, чак не знам къде да се дяна, за да не мисля за него...
    @koshtramba, по-добре първо помисли за тялото си, преди да поставяш рекорди. Боли те нещо - значи ти трябва промяна. Обувките ти удобни ли са, сигурна ли си, че и позата ти е правилна?
    Такава натура съм, обичам да се съревновавам със себе си. Но, да, тялото дава знак, че не бива така. Но ми се искаше да стигна поне 20 км това лято, догодина 42, като за маратон и направо го превъртам тоя спорт : D нооо - ще си щадя коленете, мога да си докарам сериозни проблеми.
    Обувките са ми с камери, да, удобни са, позата също, болят ме само като изтичам над 10 км.
    Пази моториста !!!

Как дишате, докато тренирате ? Изобщо не ми стига въздуха и сърцето ми почва да бие толкова силно, че ме стяга. Предполагам е, защото пуша, но няма ли да свикна някак ?

Голям фен
    Град
    София
    ^Откажи цигарите и ше ти е по-лесно!
    Queen of the Damned

Ще ги откажа, но не е сега момента.

Да, и на мен ми е трудно, но нали затова е тренировка - за да ти е трудно. Дишам през носа, издишам през носа/устата, зависи както дойде. Целта ми не е да пея, нито да си говоря, докато тренирам, така че това, че съм задъхана не ми пречи по никакъв начин.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Затова бягането - особено навън - е абсурдно.
    Не съм съгласна.Толкова е приятно. :д

^ Особено тази сутрин беше мнооого добре.
    Пази моториста !!!

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не съм съгласна.Толкова е приятно. :д
    Абсолютно споделям мнението ти.
    От 2 месеца ходя на стадиона и се чувствам страхотно, съжалявам, че толкова късно се навих да започна да бягам. : )
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Голям фен Аватара на black pearl
    Мда и аз много обичам да бягам сутрин , особено по плажа <3 Оф искам на фитнес , а няма да работи до вторник. .. Направо ще се побъркам.Сутринта ходих да бягам , правих коремни, клякания , подскоци, лицеви , ама нещо не ми стига.. Искам си на фитнес -.- :@ ; д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си