- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Малко няма общо с темата, но, Фрийк- получи ли ми ЛС-то ? :Д
Да, получих ти го, мислех да отговоря по-късно вечерта, но съм забравила, съжалявам. То нямах много какво да кажа, де, при мен проблемът е различен и нямам с какво да обменям опит - разбирам, че при теб нещо щитовидната прави проблеми, докато на мен от отслабването LH и FSH са ми занижени почти до нулата...
Ясно, аз така си и помислих- че става въпрос явно за различен проблем. Дано ти се регулират бързо стойностите.
Подобрих си рекорда днес - 14,4 км за 1 час и 33 мин.Не съм доволна от времето, обаче, трябваше да е 1 час и 30 мин по мой сметки.
Но това е, защото ме заболяха коленете след 12-тия км и давах по-нежно.
^Евала! Продължавай все така!![]()
Queen of the Damned
Затова бягането - особено навън - е абсурдно. Тия колене ще ти трябват още бая време.
Сега докато сте още деца и мама и тати ви гледат и нямате друга работа е яко, ама после като почнете работа и сте изморени и нямате желание за нищо няма и да тренирате. Между другото е супер тъпо да тичаш по твърда повърхност - колената ти се скапват!
Ако тичате го правете по трева...
Яде ми се козунак, чак не знам къде да се дяна, за да не мисля за него...
@koshtramba, по-добре първо помисли за тялото си, преди да поставяш рекорди. Боли те нещо - значи ти трябва промяна. Обувките ти удобни ли са, сигурна ли си, че и позата ти е правилна?
Няма да имам желание да тренирам и ще бъда изморена само ако съм копала цял ден на полето. Много е трудоемко да седиш по цял ден на едно бюро и да си клатиш краката сигурно...
Всичко е до въпрос на навик и на желание. Родителите ми , които цял живот са били спортисти в момента водят толкова застоял начин на живот, че не е истина .. но те самите не се чувстват добре в кожата си - именно защото имат нужда от движение и при всеки удобен случай се възползват от това да се раздвижат![]()
Умственият труд те скапва още повече. Когато 8 часа ниско образован въздух под налягане подлага под съмнение качествата ти и изпитва нервичките ти с намаляване на заплата и увеличаване на работата и когато трябва да се довлечеш до вкъщи, където умореният ти мъж цъка в спортните сайтове и те пита какво има за вечеря... Пък да не говорим като се добавят още две мъничета, които са непрестанно в действие. Малко съм офтопик, но като гледам как във форума се купуват масово органични продукти за по 20-30 лева за по 30 милиграма и в същото време се сетя как броя стотинките в магазини и ми става мъчно за времето, когато мама и тате ме издържаха.
А по темата с диетите- бях на ендокринолог, защото дебелея с невероятни темпове,а не ям баници, пържено и хамбургери. Хормоните ми се добре с изключение на леко завишения тестостерон и сега ми изписаха лекарство, което уж трябва да помогне на храната да спре да ми се лепи. Пила съм го и преди и невероятни резултати нямаше. Трябва да спортувам, но от седмица съм събрала границите и едва до магазина отивам. А и тук е лято и до 7 часа е направо лудост да излезе човек. Нямат край моите мъки
Умственият труд те скапва още повече. Когато 8 часа ниско образован въздух под налягане подлага под съмнение качествата ти и изпитва нервичките ти с намаляване на заплата и увеличаване на работата и когато трябва да се довлечеш до вкъщи, където умореният ти мъж цъка в спортните сайтове и те пита какво има за вечеря... Пък да не говорим като се добавят още две мъничета, които са непрестанно в действие. Малко съм офтопик, но като гледам как във форума се купуват масово органични продукти за по 20-30 лева за по 30 милиграма и в същото време се сетя как броя стотинките в магазини и ми става мъчно за времето, когато мама и тате ме издържаха.
А по темата с диетите- бях на ендокринолог, защото дебелея с невероятни темпове,а не ям баници, пържено и хамбургери. Хормоните ми се добре с изключение на леко завишения тестостерон и сега ми изписаха лекарство, което уж трябва да помогне на храната да спре да ми се лепи. Пила съм го и преди и невероятни резултати нямаше. Трябва да спортувам, но от седмица съм събрала границите и едва до магазина отивам. А и тук е лято и до 7 часа е направо лудост да излезе човек. Нямат край моите мъки
Такава натура съм, обичам да се съревновавам със себе си. Но, да, тялото дава знак, че не бива така. Но ми се искаше да стигна поне 20 км това лято, догодина 42, като за маратон и направо го превъртам тоя спорт : D нооо - ще си щадя коленете, мога да си докарам сериозни проблеми.
Обувките са ми с камери, да, удобни са, позата също, болят ме само като изтичам над 10 км.![]()
Как дишате, докато тренирате ? Изобщо не ми стига въздуха и сърцето ми почва да бие толкова силно, че ме стяга. Предполагам е, защото пуша, но няма ли да свикна някак ?
^Откажи цигарите и ше ти е по-лесно!
Queen of the Damned
Да, и на мен ми е трудно, но нали затова е тренировка - за да ти е трудно. Дишам през носа, издишам през носа/устата, зависи както дойде. Целта ми не е да пея, нито да си говоря, докато тренирам, така че това, че съм задъхана не ми пречи по никакъв начин.
Мда и аз много обичам да бягам сутрин , особено по плажа <3 Оф искам на фитнес , а няма да работи до вторник. .. Направо ще се побъркам.Сутринта ходих да бягам , правих коремни, клякания , подскоци, лицеви , ама нещо не ми стига.. Искам си на фитнес -.- :@ ; д