- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Аз съм късметлийка, моят работеше вчера и си направих любимата тренировка.
Фрийк, я се яви на ЛС да ме светнеш кви ги вършите с гинеколожката![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Блазе ти ! Оф , умирам от скука .. искам на фитнес (само това повтарям цял ден ; д).. Умирам от скука и постоянно ям нещо ;@ Имам чувството , че ще кача 836372 кила .. ; д
Тренирай и няма да ядешsimple as that.
Намери си занимание някакво. Аз съм затрупана с домашна, така че имам какво да правя, но през останалото време ходя да се пека или гледам филми/сериали, вечер излизам с приятели и така.
Скучно им е на скучните хора.![]()
По принцип наистина като тренирам не ям ;д Днеска какво ли не правих .. Успях обаче да си направя една домашна тренировка и съм доволна![]()
Чудя се дали да не спра фитнеса и не се запиша да тренирам лека атлетика.![]()
Не знам от зодията ли е, но си сменям мненията през толкова кратко време... Ама нещо ефекта от тези тежести не е точно това, което искам - краката ми станаха една идея по-тренирани, а имат някакви мазнини, докато нагоре съм пълна хърба, и отдавам този ефект на тренирането. Бих приела всякакви съвети![]()
Почни да тренираш и горната част подобаващо.
Мислиш не я тренирам ли? Аз не искам да правя мускули на ръцете, ОПРЕДЕЛЕНО, а със повечко кила на раменна преса, бицепсово сгъване, лежанка и тнт точно това направих. И да, грозно ми е. Нямам никакви гърди, а ръцете ми са твърде големи, сравнени с хърбавото тяло надолу до кръста. Поне и те да бяха фини. Идеала ми явно ще бъде твърде скини за повечето, но все пак се съобразявам, че съм не повече от 1,60 и бих приличала на трупче.
П.С. : Христос воскресе!![]()
Воистина Воскресе!
Вчера късно вечерта се издъних с козунак и 5/6 сладки, но пък и съм в онези дни от месеца в които просто убивам за сладичко. Днес го карам леко, но пълен глад или само зеленчуци няма да си наложа така освирепявам още повече, радостната вест е, че всички ми повтарят, че съм отслабнала а това ме мотивира още повече. Че и аз съм тапичка 1.60 и трябва да съм супер малко кила за да изглеждам ок.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Просто си се стегнала и си се оформила,това не значи,че си качила мускулна маса.
Само да ти кажа,че леката атлетика не е само тичане. Момите в моя фитнес правят клекове с по 100-130 кг. А гърдите се състоят от мазнини и от млечни жлези,предполагам че го знаеш това. Като имаш малко мазнини нормално да нямаш гърди.
Вземи пусни една снимка и кажи колко серии и повторения правиш и ще измислим решение на проблема ти.![]()
Последно редактирано от marrcandy : 05-05-2013 на 12:28
Лелее темата е чак на четвърта страница, ужас
Не знам, ама тоя сладолед ми е голям проблем...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И аз напоследък много сладолед ям :хх И изобщо изпитвам няква жажда са сладко.. Направо нямам думи :х
Вече от година и нещо не съм близвала сладолед!
Queen of the Damned
То сладкото попринцип разяжда... аз каквато съм лакома, нито с малко, нито с много мога да се наям, затова най-добре въобще да не опитвам. Само черния шоколад с лютата чушка и портокал ще продължавам да си го ям, то без това толкова започва да ми люти, че повече от едно квадратче не мога да изям.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Днес съм ви съпричастна, с два сладоледа, но поне беше към 9.30 сутринта, след обед крем карамел и йогурт, напълно съзнателно се отдадох на ядене днес, такава скука ме налегна, че и други неща налапах имзежду тези нездравословни угощения, уж бяха здравословни, но количествата повече от обичайното. Иначе принципа ми е, че колкото повече сладко ядеш, толкова повече ти се яде. За това рядко ям, пък и при мен едно капучино с малко захар задоволява нуждите от сладострастия![]()
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
А, сладоледът и мен много ме изкушава.
Ou7oFmYhEaD, днес колко ми се ядеше точно крем карамел, не е истина![]()
Момичета знаете ли някакви рецепти за диетичен , не пълен с захари сладолед и по-специално с ягоди ?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
^ Най-лесният и диетичен вариант е да ги сложиш във фризера за 1-2 часа и, ако имаш пасатор, да ги пасираш (след това, по желание, може да се замразят втори път)
Иначе се сещам и за разни варианти с прясно/кисело мляко + кафява захар/мед.
Последно редактирано от tonssy : 05-13-2013 на 18:21
Значи първо ги нарязвам и ги слагам във фризера и утре например сутринта изваждам и пасирам ?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
От сигурно две години се каня да отслабвам. Правила съм няколко опита, един успешен. Свалих 7кг, но ми спадна мотивацията и не можах да сваля останалите пет. Вместо това ги качих. Сега имам 10кг за сваляне. Или по-точно около десет, като наближа, ще преценя колко са ми достатъчно.
Ще направя поредния опит, само че този път не съм сама - най-добрата ми приятелка е до мен, тя също иска да отслабне, само че тя иска да сваля по-малко килограми от мен. Искрено се надявам, че с нейната подкрепа това ще бъде последният опит.
Днес ми беше първия ден. Не спазвам определена диета, но не ям сладко, пържено, тестено и такива неща. Гледам да има от всички хранителни групи по мъничко, общо около 1000-1200 килокалории. За упражненията започвам с 30 Day Shred, правила съм го и преди, свалих 2-3кг на първото ниво, после спрях да внимавам в яденето, спрях да свалям и се отказах напълно. Сега започвам от началото, а когато го свършим, ще ходим да бягаме на стадиона. Ще си харесам и някаква други упражнения. Бих искала сама да си направя програма, но нямам достатъчно голям опит. Имам едни много хубави упражнения на Синди Крауфорд, които са нещо между каланетика и гимнастика, но са не толкова за отслабване, колкото за гъвкавост, стягане и премахване на целилута. Тях ще започна да ги правя, когато ми остават два-три килограма да свалям, плюс скачане на въже и бягане (за повече няма да имам нито време, нито енергия). Най-големият ми проблем е водата. По принцип пия по 500мл на ден, тия два литра ми се виждат като океан. Но ще издържа. Даже и дневник си водя, за поддръжка на мотивацията. Стискайте палци.
Последно редактирано от BloodyDreamer : 05-13-2013 на 19:03
Първите кила можеш и да ги свалиш с каланетики, пилатеси, 30 days shred и Синди Крауфорд, но не очаквай да направяш тялото, за което винаги си мечтала с тях.![]()
Относно сладоледа - аз се утешавам, че йогурт-ът е най-натурален и има най-малко калории и мазнини :д