- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Фрийк е права и аз слабея, но не виждам това, което съм очаквала, сякаш пропорциите намаляват, но пак си ми закъглено около бедрата и ханша, въпреки кардиото и упражненията, това което искам се постига с много ниско тегло, решила съм да си запазя храненето още два месеца същото и после драстично променям режима, със сигурност ще сваля, но ми трябва търпение и само търпение, храната вече не ми е зависимост както преди. Започнеш ли веднъж режим ти се променя настройката и не мислиш за ядене а само как да свалиш още и още.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
И аз преди си мислех, че с упражнения ще постигна това, което искам, ама тц. Трябва да имаш и кардио, и силова тренировка, иначе ефекта няма да е кой знае какъв.
На шоколада съм му изхвърлила кутията, аз винаги след като си купя шоколад го правя де, и си нямам на идея, но мисля, че нямаше. На мен това, което не ми харесва особено е, че на 40гр (gda%) има прекалено много наситени мазнини, но всъщност аз така или иначе никога не изяждам повече от 20-30гр.
Преди малко си купих бебешка каша... лелее бях забравила колко е вкусно, ном ном. Много чудене му ударих последната седмица, ама вече реших, че това ще ми е закуската вече... докато не ми омръзне.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Какво представлява тая бебешка каша?я обясни малко на нас, невежите.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ама от ония детските ли, дето ги има в ДМ и вероятно бебешките магазини (?)
Бла, майка ме излъга, че били вкусни, взех си едно с кайсия и праскова май беше - отврат. Много гъсто и... ненене.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
От няколко дни насам,нямам никакъв апетит.Знам с какво е свързано,този път не е с цел отслабване
Единия път бях забравила да ям за около 24 часа,не преувеличавам,дори не бях помисляла за храна,само пих кафе или две.
Днес същата работа,не ми се закусва хич,преди малко си направих салата,ще видим довечера.
Не искам да продължавам така,защото малко ми трябва да ми стане навик,но като видях кантара,признавам си зарадвах се ;д
Сбъркана съм в главата...
После да не стане голямото наваксване, пък и сваленото с няколко дни глад едва ли са мазнини.
Съгласна съм.Плюс това така ще си стресираш организма.
Аз пък тея дни си правя мега яките тренировки и съм много доволна, но някой може ли да ми обясни защо защо преди 3 дни бях с 2 килограма по-лека от днес!? Не е като да съм яла много..плюс че си тренирах.. :хх
Водна задръжка.
Идва ти, яла си повече въглехидрати или сол просто,
^ Не ми е идвало от 3 месеца... мисля, че е от въглехидратитеМерси.
Знам,знам,че не е хубаво,но в никакъв случай не го правя нарочно!
Минала съм през фазата да го правя на инат и да не ям,пределно ясно ми е какво се случва.
Надявам се да ми се върне апетита,но не зависи само от мен
А защо не ти е идвало? Ако нямаш някакъв здравословен проблем, който да го предизвиква, внимавай - да знаеш, че е възможно да е от храненето - ти да си мислиш, че е достатъчно, а всъщност да си далеч от това понятие. Давам ти го само като съвет, защото благодарение на "здравия" ми разум съм без МЦ от 1 година...
Нямам здравословен проблем.Досега винаги си ми е идвало на време.От към храненето , даже си мисля че ям повече от колкото ми е необходимо.Може би е , защото напоследък съм много нервна (тази седмица ми предстоят 2 изпита за които ми се говори от сумати време и съм притеснена к'ви ще ги свърша).Ако не ми дойде до 1 месец, мисля да отида на лекар
П.П - преди два месеца се беше появило някакво подобие на цикъл, което продължи 1 ден и не напълни дори 1 превръзка..
Последно редактирано от black pearl : 05-20-2013 на 08:41
Заради отсъствието на цикъл вече съм се тъпкала с 3784 вида хапчета. Последно пих противозачатъчни, приключих миналия месец и сега ми е много интересно дали ще ми дойде или всичко ще е по старому. Ако не дойде- схемата е ясна..
Няма как да спре да ти идва без причина, замисли се добре за храната и се опитай да се погледнеш отстрани, за да прецениш дали наистина ти е "в повече" или просто начинът ти на мислене вече е бъгнат. Много пъти така съм се самозаблуждавала, осъзнавам го и на всичкото отгоре пак продължавам. Да, възможно е и от нерви и напрежение да нямаш менструация, ама в никакъв случай не отлагай прегледа при лекар.
На мен ми се събраха 1000 неща на главата, миналата година точно по това време, споделяла съм - проблеми в семейството, учене, отслабване... Всичко това май си доведе до един стабилен стрес, в същото време организмът ми не получаваше необходимата храна. Отначало не вярвах, че е от това - смятах, че е заради "новия" модел на хранене, дължи се на стреса и тнт, но дойде лятото, а аз вече нямах цикъл от 3 месеца и бях с падаща коса, на ужасно ниски килограми. Сега, около година по-късно, когато качих и горе-долу косопадът спря, съм малко по-добре, мисля че би трябвало и стресът да го няма вече, ама както казах - следа от цикъл няма.
tonssy, ти на колко си, че пиеш противозачатъчни? След по-малко от месец навършвам 15, а моята гинеколожка е категорична, че противозачатъчни няма да ми бъдат изписвани. Видя се, че без хапчета не ми дойде, сега ще има някаква промяна, вероятно в схемата на приемане, но резултатът ще бъде отново до болка познатия...
^ 17.
Oт тях никакви отрицателни странични ефекти не съм забелязала. Предишните 2-3 вида хапчета, които ми бяха изписани първоначално, ме доведоха буквално до припадък- просто не бяха за моя организъм, а на всичкото отгоре резултат нямаше. С противозачатъчните не съм имала проблеми.
Фрийк винаги се изпълвам със съчувствие като ти чета постовете,надявам се да се оправиш.
Яд ме е ,че има и много хора,които искат да се докарат до такова състояние
защото си мислят,че е много яко.
Днес една приятелка ми заяви ,че иска да е анорексичка,щяло да бъде голям кеф да си
бъде толкова слаба.Направо останах така. :O
Имам моменти в които наистина ям прекарено много, а друг път мога да издържа на много малко храна, но се опитвам да балансирам.Тая седмица като ми минат изпитите възнамерявам да си оправя режима и да скачам така от малко-на много храна.Плюс че ще имам възможност за по-големи тренировки.^^Бтв, от 68-69 кг , вече съм 54-55, още малко имам за цел, но съм горда със себе си , че имах волята за всичко това.
И Фриийк и Тонси сте си навлекли доста проблеми с отслабването :х Дано и двете да си нормализирате организмите и да сте в прекрасно здраве! Дано и аз да не си навлека такива проблеми.
П.С-Успех на всички , които ще полагат изпит днес !На мен също :д
Успех, айде. Да знаеш, че щом имаш изпити, може и от това да е - все си е стрес, а различните организми реагират по различен начин на него, а пък да не говориме в комбинация с над 10 кг отслабване![]()
Хора, искам да ви се оплача, че с моето отслабване е свършено май. След бая ходене по лекари и мнг нерви накрая нещата започнаха да се влошават и сега не мога да правя почти нищо, което натоварва коленете. Много ме е яд, защото се наложи да спра да тренирам тенис сериозно, сега и малко по-голямо натоварване (като тичане сутрин) трябва да спра.. Още малко ми оставаше до желания резултат и вс се прецака пак.. Много ме е яд просто, защото ми остават 2-3 кг само.. Късмет на всички със тренировките иначе. (:
Зарче недей се отчайва искам да ти кажа, че по преди няколко месеца и аз не можех да спортувам, но пак свалях кг, само ограничих храната пък и 2/3 кила не са толкова много, имай воля и търпение, ще ти отшуми проблема и пак ще тренираш. Времето прави чудеса, като се замисля само за минала година по това време каква бях и каква съм сега. Бъди упорита!