.
Отговор в тема
Страница 82 от 103 ПървиПърви ... 327278798081828384858692 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 2553
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да бе, няма лошо да си разправям на хората, че съм 47 кила, а сутринта като се измерих само дето не паднах. 45 съм. Ама не, иначе цикъл чакам. Кога ли, пф. Добре,че тия дни се усетих малко и почнах да ям ядки, че да вдигам калориите по някакъв начин, защото коремът ми е много слаб, а сега особено след като се премерих, със сигурност няма да пропускам да ям всеки ден. Идва време за плаж, а с тия плочки не мога да се гледам.

Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    Зарче недей се отчайва искам да ти кажа, че по преди няколко месеца и аз не можех да спортувам, но пак свалях кг, само ограничих храната пък и 2/3 кила не са толкова много, имай воля и търпение, ще ти отшуми проблема и пак ще тренираш. Времето прави чудеса, като се замисля само за минала година по това време каква бях и каква съм сега. Бъди упорита!
    То вече от една година никой не може да ми каже какво ми е.. Само разни хапчета ми изписват (с последните се вкарах в пирогов със затруднено дишане и тн..) или ми казват че вс изследвания са добре и не знаят защо става така. Иначе съм 1,60 и 43 кг, но по едно време от стрес бях стигнала до 40 и тогава най-много се харесвах и целта ми е здравословно да стигна до 40 кг. Иначе гледам да се храня здравословно и единствено сладкото ми е проблем понякога.

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Да бе, няма лошо да си разправям на хората, че съм 47 кила, а сутринта като се измерих само дето не паднах. 45 съм. Ама не, иначе цикъл чакам. Кога ли, пф. Добре,че тия дни се усетих малко и почнах да ям ядки, че да вдигам калориите по някакъв начин, защото коремът ми е много слаб, а сега особено след като се премерих, със сигурност няма да пропускам да ям всеки ден. Идва време за плаж, а с тия плочки не мога да се гледам.
    С какво се храниш? Имал чувството , че ядеш ацки малко...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    То вече от една година никой не може да ми каже какво ми е.. Само разни хапчета ми изписват (с последните се вкарах в пирогов със затруднено дишане и тн..) или ми казват че вс изследвания са добре и не знаят защо става така. Иначе съм 1,60 и 43 кг, но по едно време от стрес бях стигнала до 40 и тогава най-много се харесвах и целта ми е здравословно да стигна до 40 кг. Иначе гледам да се храня здравословно и единствено сладкото ми е проблем понякога.
    но тези кг. не са ли доста малко за височината ти :О
    съдя по себе си защото съм 1,63 и около 50-51 понякога и 52 кг.
    не отричам,че имам за сваляне де ,но не си представям да съм 40 кг при тази височина
    иначе да се оправяш бързо

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    С какво се храниш? Имал чувството , че ядеш ацки малко...
    От де бе това чувство, не бива да ме познаваш...
    Тренирам 6 дни в седмицата, като тренировките ми не са от рода на Джилиан Майкълс или пилатеси и тем подобни лекички неща, бях увеличила кардиото и то нормално да стане така. Но със сигурност ще се поправя, че плочки на момиче, както съм казвала, ми е ужасно.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    но тези кг. не са ли доста малко за височината ти :О
    съдя по себе си защото съм 1,63 и около 50-51 понякога и 52 кг.
    не отричам,че имам за сваляне де ,но не си представям да съм 40 кг при тази височина
    иначе да се оправяш бързо
    Мерси, надявам се да съм ок. (: Иначе е знам за кг, по едно време бях 47 кг и се чувствах ужасно, после за периода от 2 седмици някъде станах 40 кг .. Сега на 43 съм г-д ок (имам още да свалям от краката и корема). Аз не се харесвам в момента изобщо честно казано, но поне ще се старая да си задържа тези кг.

Бтв, Фрийк надявам се при теб всичко да се оправи. (:

175 см. беше висока, до колкото си спомням? И аз съм толкова. Под 55 кг. изглеждам като анорексичка и не искам да си представям, как бих изглеждала на твоите кг.
    Спрях овесените ядки сутрин, след тях изпитвам неописуем глад, а нали уж засищали много? При мен този ефект не се получава. Сега закусвам по 2 сухара с извара, яйца, домати, краставици или нещо такова и май е по-добре.

Да бе, точно 1,75 съм
    1,57 съм
    Овесените ядки не засищат, като цяло въглехидратите не засищат, единственото, което правят е да ви издуват, а след тях сте дори по-гладни. Поне при мен има такъв ефект, и на повечето около мен

Оффф много съм зле с тази височина вече е по-приемливо. И да, точно тази ефект е и при мени за това търсих нещо, с което да ги заменя а не след 30 мин. да съм озверяла от глад.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Да бе, точно 1,75 съм
    1,57 съм
    Овесените ядки не засищат, като цяло въглехидратите не засищат, единственото, което правят е да ви издуват, а след тях сте дори по-гладни. Поне при мен има такъв ефект, и на повечето около мен
    При мен е обратно.Аз от пилешко или яйца със салата,например, не се наяждам. Но пък и имам гастрит и каквото и да хапна ме боли корема.
    Иначе виждам че за съжаление много момичета имат моя проблем. Но поне сега има интернет и не е толкова самотно.Мен ме върнаха на метфогамма. Закъснява ми, но всичко ме боли. Хормоните са ми наред. Само тестостерона е 2.8 от максимално 2.9.Дано ми дойде скоро,че не мога да се свия, а на работа седя по цял ден

и на мен ми закъснява винаги с около 2-3 месеца,но моето не,мисля че
    се дължи на отслабване защото не съм отслабвала рязко ,а май е на хормонална основа.
    гадното е,че така целия ми организъм се обърква,подувам се ужасно преди него,а
    да не казвам после какви болки идват
    стана ми интересно и да ви питам ...
    знаете ли колко % подкожни мазнини имате ?
    и колко е нормално да има жена ,за да може да каже,че е в добра форма ?
    не мога да намеря нещо информация

Не съм ги мерила, но мисля, че хормоналния дисбаланс си казва думата - на корема практически мазнини нямам, докато краката ми хич не са в такова положение. За жена май е добре към и около 20, на 15 и по-малко вече е сравнително изчистена. Иди да ти ги измерят някъде, само да не е на кантар в мола. А ти за това закъснение на лекар ходила ли си? Да си правиш такива докадки на какво се дължи според мен е леко казано лекомислено, като се има в предвид, че не са 2-3 дни или седмици, ами месеци...

Съжалявам за дабълпоста, но смятам, че причината е основателна, а ако просто бях едитнала горното, нямаше да се забелязва толкова много.
    http://vanillka.com/2013/05/18/health-obsession/ малко food for thoughts. Прочетете това, заслужава си. Аз открих себе си в много от редовете, ами вие?

2-3 месеца е много за закъснение.Не си правете такива експерименти с организмите. ;д
    Бтв, Фрийк , ти сега си 8ми клас нали? Миналата година по това време не ти ли дойде малко в повече - и тренировки и отслабване и учене и изпити и т.н

Съжалявам за дабълпоста, но смятам, че причината е основателна, а ако просто бях едитнала горното, нямаше да се забелязва толкова много.
    http://vanillka.com/2013/05/18/health-obsession/ малко food for thoughts. Прочетете това, заслужава си. Аз открих себе си в много от редовете, ами вие?
    Принципно съм съгласна със статията, но от части минавам към маниаците в здравословното хранене.Плюс това, не мога да ям например шоколад/сладолед, без след това да ме гризе съвестта...

Точно за това казах, че се откривам в много от редовете. А искам да го променя това.

майка ми щеше да ми записва час за гинеколог и другата седмица
    ще ходим. силно се надявам да ми няма нещо ;х

И аз така , но нещо не се получава.
    Бтв, имам мускулна треска на ръцете, а не съм правила нищо за ръце..:д

Дано да не е нещо сериозно с тия хормони и тн. :х И аз преди няколко месеца ходих за хормоните, но при мен всичко е г-д в норми.

Бтв, ще се престраша да кача една снимка да кажете много ли е зле положението.. Имам да свалям още, но пак е по-добре от преди (нямам снимки от тогава). http://media.snimka.bg/s1/2157/030558878.jpg?r=0

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Не мога да разбера ,защо като не разбирате,си правите експероменти с тялото. Като искате да отслабнете отидете на диетолог и ще ви каже как да отслабнете,отидете при фитнес инструктор и ще ви покаже упражненията,с които да почнете.
    А ти Фрийк,не знам какво правиш и какво ядеш,че си без цикъл година. На мен също ми спря цикъла за 2 месеца,заради състезанието,защото паднах да доста ниски мазнини,но за мен е нормално. И вече си имам цикъл. Слушай какво да направиш : продължаваш да тренираш,както си тренираш,обаче яж по-мазни храни,захар. Яж примерно по един туикс на ден. Увеличи си дневните въглехидрати със 100 грама. Целта на упражнението е да се" омажеш" - както ние му викаме,т.е. Да задържиш вода и малко подкожни мазнини. И само не ми казвай ,че ще надебелееш,защото няма как да стане,ако продължиш да тренираш тежко. Послушай ме,ще ти дойде цикъла,просто дай а организма ти почивка и махни диетата за 2 седмици.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не ходят на диетолог, защото диетолозите се занимават с хора над 70 килограма поне. А момичетата тук са били около 50 и искат да станат невъзможните 40. Храната става мания, а не удоволствие. Аз също много се вманиачавам, но и се вслушвам в близките ми и ми идва разума от време на време. Около 10 години съм без постоянен цикъл / не заради отслабване/ и мога да кажа че е ужасно!Сега медицината е напреднала, но тогава много лекари ми казваха,че няма да мога да имам деца. и за да не излезе че съм някаква лелка дето ви чете конско само ще кажа, че от здравето по-важно няма.Бъдете разумни. Прекалено млади сте за тези проблеми. Какво ще стане като остареете....

Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Не мога да разбера ,защо като не разбирате,си правите експероменти с тялото. Като искате да отслабнете отидете на диетолог и ще ви каже как да отслабнете,отидете при фитнес инструктор и ще ви покаже упражненията,с които да почнете.
    А ти Фрийк,не знам какво правиш и какво ядеш,че си без цикъл година. На мен също ми спря цикъла за 2 месеца,заради състезанието,защото паднах да доста ниски мазнини,но за мен е нормално. И вече си имам цикъл. Слушай какво да направиш : продължаваш да тренираш,както си тренираш,обаче яж по-мазни храни,захар. Яж примерно по един туикс на ден. Увеличи си дневните въглехидрати със 100 грама. Целта на упражнението е да се" омажеш" - както ние му викаме,т.е. Да задържиш вода и малко подкожни мазнини. И само не ми казвай ,че ще надебелееш,защото няма как да стане,ако продължиш да тренираш тежко. Послушай ме,ще ти дойде цикъла,просто дай а организма ти почивка и махни диетата за 2 седмици.
    Мерси за полезните съвети, но смятам да си спестя въпросния един туикс на ден. Хормони не се разбутват за 2 седмици, не се и оправят за толкова.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Не ходят на диетолог, защото диетолозите се занимават с хора над 70 килограма поне. А момичетата тук са били около 50 и искат да станат невъзможните 40. Храната става мания, а не удоволствие. Аз също много се вманиачавам, но и се вслушвам в близките ми и ми идва разума от време на време. Около 10 години съм без постоянен цикъл / не заради отслабване/ и мога да кажа че е ужасно!Сега медицината е напреднала, но тогава много лекари ми казваха,че няма да мога да имам деца. и за да не излезе че съм някаква лелка дето ви чете конско само ще кажа, че от здравето по-важно няма.Бъдете разумни. Прекалено млади сте за тези проблеми. Какво ще стане като остареете....
    Недей пуска такива малоумни коментари, току виж момиченцата на по 12-13 биха се хванали на въдицата.
    Диетолога е доктор занимаващ се с изготвянето на хранително меню, подходящо за целите които търси човек. Няма значение дали си под 70кг, над, дали искаш да сваля, да качваш, да оформяш мускули и т.н.
    marrcandy го каза - диетолог и инструктор, ако ви е мил живота. Ако не - всичко на ваша глава после.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    И аз съм патила от диети- без цикъл и истината е една, засилих си храненето с повече като количество храна, повече ориз, картофи, грах, месо , яйца, плодове, качих 2/3 кг и се оправих. С изкуствени химии, хапчета само насилвате организма а не искам да обяснявам тука колко са вредни тези хормонални хапченца, това са излишни страдания и главоболия. За тези, които в даден момент от живота са губили здравето си и знаят какво е да си между живота и смъртта много добре ще ме разберат и не биха подложили здравето си на изпитания заради няколко кг, к'во ще станете много мазни с тях ли и ще ви сочат с пръст и ще ви подвикват, че сте дебелани?
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Мерси за полезните съвети, но смятам да си спестя въпросния един туикс на ден. Хормони не се разбутват за 2 седмици, не се и оправят за толкова.

Прави каквото искаш,като гледам медицина си завършила ,много разбираш,все пак си на 15. Ти не знаеш какво искаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си