- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
А ти сигурно точно медицина си завършила, за да ми препоръчваш да ям туиксове, за да ми дойде цикъла.![]()
Медицина не съм,но разбирам повече от тебе. Като те гледам какви неща правиш. 2 пъти ми е спирал цикъла,ходила съм по доктори и знаеш ли кво ми казаха,че нищо ми няма. А бях на 9% мазнини. И като се наядох,ми дойде. Ама все ми е тая,аз исках да си кажа ,пък ти прави каквото искаш.Просто слушай тялото си.
НЕ бих определила коментара ми като малоумен. Три диетолога са ми отказвали да ми помогнат, защото смятат,че 60 килограма са ми били достатъчни. Не искаха да участват в бъдещата ми анорексия. Исках да кажа на всички момичета че с повече движение и внимателно, а не вманиачено хранене, ще се оправят нещата, защото още сте в пубертета, имате време и сили и живота е пред вас. Имам приятелка анорексичка. Щях да я загубя когато бяхме 6-ти клас и до днес правя всичко възможно да не допусна някой друг да стигне до това състояние.
60кг.? Ама на каква височина? Ако си 1.52 да речем, на 60кг. си е доста мазно. Ако си 1,72 - си перфе с 60кг.
Диетолога си е доктор. Ако са ти отказали, за да не станеш анорексичка, по-добре да те бяха препратили на психолог.
Коментара ти е малоумен, заради изказването че диетолозите взимат за пациенти само хора с над 70кг тегло.
Вие искате да ви дойде, аз пък до сега чаках да ми свърши. Днеска ми беше последният ден, като се претеглих, видях, че съм с 1кг. по-малко от колкото бях по време на цикъла. Нито съм правила упражнения, нито съм се ограничавала откъм ядене. Много бях доволна като видях какво показва кантарът. Сега вече мога да се върна към упражненията. (Една приятелка почна да прави Инсанити и цикълът ѝ не е идвал от два месеца. Аз се наплаших и предпочетох да си спра упражненията, докато ми дойде.)
^ Боже мой.
Упражненията не ти влияят на цикъла: 1) няма как заради тях да не ти дойде + 2) лично при мен тренировката по време на цикъл протича по АБСОЛЮТНО същия начин, както когато и не съм.
Няма какво да се учудваш за този 1 кг- по време на менструация повечето жени се подуват, задържат вода и теглото на някои варира дори до + 2-3 кг. Не си свалила мазнини, а вода.
На тази твоя приятелка не й е Инсенити проблемът, при нея най-вероятно има друг фактор- дали е храна, стрес, хормони..
ЗдравейтеОт утре съм на диетата със зелева супа
някой желаещ да я почва с мен?
![]()
Не ми е комфортно да правя упражнения, когато съм в цикъл. Колкото до приятелката ми, не знам какъв е проблемът при нея, но на много места съм чела, че прекаленото натоварване по време на цикъл не е много хубаво.
А за килограмите се учудих, понеже последно се бях теглила преди да ми дойде. Знам, че по време на цикъл се задържа вода, затова очаквах да кача 1-2 кг и след това да се върна пак там, където бях в началото (което става обикновено). Изненадах се, понеже всъщност съм продължила да свялам, дори когато съм била в цикъл. Преди не ми се беше случвало.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз пък от утре съм на диетата на Трейси Андерсън, че да стопя 10 кила за 3 дни!
ОМФГ.
Ъпвам темата, много назад е отишла.
Направих малко промяна относно тренировъчния си режим, с оглед на това, че прекалено взех да отслабвам, тъй като обичам чувството на изтощение и явно претренирам, а нямам намерение да се тъпча ненужно с храна, за да качвам. Замествам две от тренировките си седмично с йога и дълъг стреч. Мисля, че решението ми е разумно, понеже от доста време мрънкам, че искам да започна с нещо елементарно в йогата, но просто времето ми не го позволява. Сега плана изглежда нещо такова : понеделник- кардио, вторник долна част с кратко интервално кардио, сряда йога, четвъртък малко горна част с интервално кардио, петък долна част вероятно накрая тичане с наклони, събота отново йога. Треньора ми е голям пич и ще ни дава всеки път да правим различно и тренировките ще се сменят - седмица 1 ще бъдат двусети с въже, седмица 2 трисети с въже, на седмица 3 ще бъдат нормални тренировки, с цел да няма застой.
И не мога да не споделя нещо от преди малко - направих първия си баланс на ръце, както и стойка на ръце (с помощта на стената естествено).![]()
И пак ми се виждат много тренировките ти. Не знам какво правиш през останалото ти свободно време, но едва ли само седиш на едно място. Защо не си починеш малко, липсата на цикъл е достатъчен сигнал, че нещо бъркаш не само с храната, а може би и с тренировките.
Просто не обичам да стоя на едно място, чувствам се застояла, трябва да правя нещо, защото изпадам в абстиненция ако не тренирама 4 тренировки на седмица въобще не са много
![]()
Тренировките ти са едно голямо нищо. Правиш силови упражнения и после кардио? Как очакваш да не отслабваш?Малко мисъл се изисква. А в един пост разказваше колко си заякнала. Няма как да заякнеш от това,което правиш. Да верно,може да си се стегнала,ама не и да качиш мускул. Ти хабиш по 1000 калории на ден , как искаш да не отслабваш, мале,мале,мале,мале... Мисли малко,верно че си на 15 ,ама питай някои като не знаеш.
http://www.doyouyoga.com/day-1-30-day-yoga-challenge/
Някой желаещ за партниране в това предизвикателство?![]()
![]()
^ Нещо нищо не ми излизаВиждам "йога" в линка, та ми е интересно. Задължително ще се включа, стига да го видя.
Оф, нещо съм направила фейл. Става въпрос за 30 дневното йога преизвикателство, което започва днес на http://www.doyouyoga.com/. Аз го почвам, силно се надявам да го завърша, тъй като през седмицата интернета ми е от флашка и е адски бавен...
ох..аз съм висока 168 см и бях свалила кг до 44-45;като така изглеждах и се чувствах мн.добре;но след преяждането в събота днес се качвам на кантара и с изненада установих,че съм 46,2..и коремът ми изглежда доста голям.знам,че ще кажете ;че няма как на тея килограми да имам корем;ама ето на-имам.и странното е ,че преди месец бих била доста щастлива да съм 46 кг ,но след като съм била 45 ми се струва недостаттъчно..но съм решила,да не се измъчвам,ами и днес да си похапна,и от утре евентуално започвам по-сериозни упражнения.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
защо точно тук?примерно като направя и лек намек на тази тема на някоя приятелка и всички ми казват "абе ти луда ли си да си мислиш такива неща" ;така че не предполагам и тук да е по-различно.