.
Отговор в тема
Страница 84 от 103 ПървиПърви ... 347480818283848586878894 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 076 до 2 100 от общо 2553
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Разбира се, че ще имаш корем, ако си гладувала и по този начин свалила. Т.е. нямаш никакъв мускул.

да..така беше за жалост.правя коремни преси от около месец всяка сутрин и понякога следобед,и на ден ми се събират към 80-като чета вие тук на какви интензивни тренировки се подлагате,се чувствам много мързелива :Д но като цяло имам добър метаболизъм(в смисъл че когато реших да отслабна бях висока 167 см. и тежах към 49 кг,50 когато преяждам :Д и ядях каквото ми падне,пак си бях слаба де,но коремът ми сутрин на гладно изглеждаше както сега изглежда след обилна вечеря примерно.)проблемът ми е,че свалям много бързо и ръцете и краката ми са като клечки и ще е грозно ако още се подлагам на диети.какви упражнения според вас мога да правя за корема,примерно плуването ще свърши ли работа?

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Да не си с инсулинова резистентност или поликистоза?
    Аз също съм с инсулинова резистентност. Поликистоза също съм го чувала като диагноза от един гинеколог, но при последния преглед ми казаха, че не са поликистозни. Метфогамата си я пия от над 2 години вече.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от fierainquieta Виж мнението
    да..така беше за жалост.правя коремни преси от около месец всяка сутрин и понякога следобед,и на ден ми се събират към 80-като чета вие тук на какви интензивни тренировки се подлагате,се чувствам много мързелива :Д но като цяло имам добър метаболизъм(в смисъл че когато реших да отслабна бях висока 167 см. и тежах към 49 кг,50 когато преяждам :Д и ядях каквото ми падне,пак си бях слаба де,но коремът ми сутрин на гладно изглеждаше както сега изглежда след обилна вечеря примерно.)проблемът ми е,че свалям много бързо и ръцете и краката ми са като клечки и ще е грозно ако още се подлагам на диети.какви упражнения според вас мога да правя за корема,примерно плуването ще свърши ли работа?
    И как реши, че ще е грозно, ако се подлагаш на диети? И никой не е споменал диети, всъщност. Трябва здравословно хранене. Коремът ти е мазен, в сравнение с ръцете и краката точно защото ядеш каквото ти падне

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Да не си с инсулинова резистентност или поликистоза?
    Поликистоза и на двата яйчника

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Само заради това ли си на метформин? ИРИ изследва ли? ОГТТ прави ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Ще ти опиша всичко на лично ако си съгласна, за да не съм прекалено оффтопик и да не занимавам отслабващите с хормоните ми.

За съжаление няма да мога да почна йога предизвикателството, тук ми е много бавен интернета и едвам зарежда. Ще го правя от другия месец. Дотогава - сряда, събота и неделя ще отделям по поне 30 минути.
    Записаха ме при втори гинеколог в София другия месец. Тази сегашната каза, че най-вероятно решението ще бъде противозачатъчни, искам и второ мнение, както и хомеопат (което ще бъде сигурно към септември месец, че колко са им свободни часовете...), до последно ще ги отказвам, но ако се налага и това е единствения вариант да имам редовен цикъл, ще прибягна и до тях.

Супер фен Аватара на tonssy
    След като спрях противозачатъчни, трябваше да ми дойде миналия четвъртък, все още си чакам..Знаех си, че така ще стане, ама..Гинекологът ми каза, че ако не ми дойде до 35-ия ден, ще ми предпише отново Дуфастон по някаква схема.
    ^ Гледам, че и при хомеопат ще ходиш. Аз няма да стъпя при какъвто и да е подобен тип "лекар" вече. НИКОГА. Миналата година по това време ме докара до алергичен шок- още малко време трябваше и не се знаеше какво щеше да стане с мен. Само споделям опит. По принцип има доста доволни хора от хомеопатията де, даже се учудвам. Най-вероятно при всеки е индивидуално, моят организъм просто не понесе тия измишльотини.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Хомеопатията не е за всеки, има хора които са алергични към тези билки и капсулки разни. Та не е за рискуване, алергичния шок е доста сериозно състояние.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Да, дано няма подобни неща, ама все си мисля и си се надявам, че по-добре да чакам дълго време, но само с билки, отколкото да вкарвам външни препарати и хормони в тялото...

Така си е, пробвай първо без хормоните и все пак ако малко коригираш хапването ще видиш резултат, ще трябват няколко месеца при теб щом правиш година с този проблем. Но е по-добре от всички видове лекарства и е безобидно.

Какво се хвана за храненето, не знам къде съм го описвала въобще, че да си мислиш, че то ми е проблема.

Предполага се, че поради ограничената храна и отслабване ти спира цикъла, освен ако не са ти установили друг проблем несвързан с храненето, а с детеродните органи. На който може да се дължи проблема. Но ти явно си решила, че без никаква причина ти се случва това и заявяваш, че няма отношение с режима ти на храна, тренировки, това е стрес за подрастващия организъм, който тепърва израства и се оформя.

Храната ми съм я оправила. Пределно ясно ми е, че ми спря, залади липсата на такава, но вече си е съвсем наред. Знам и че няма да се оправи нито за един, нито за два месеца, но пак казвам - ако има вариант с някакви билки, а не с противозачатъчни, съм готова да чакам колкото е необходимо.

Ето значи първата стъпка е направена, щом храненето си оправила, сега ти трябва само търпение и нещата ще си дойдат на мястото.

Ядох пица с ананас, и беше много свежа, препоръчвам. По принцип не съм от най-големите експериментатори и като цяло любители на екзотични ястия, но това определено ме грабна.
    В понеделник имам рожден ден Обожавам тирамису, не съм яла повече от 2 години, и ако в заведението, където ще празнувам го предлагат, със сигурност ще си поръчам. Харесвам домашно направено, яла съм само направено от мен, но май няма да имам време да си го приготвя...

Утре и аз имам рожденничка в нас и май ще хапна сладолед, веднъж в месеца не е нещо, което ще ме сбърка.

А да ви питам вие с какви кантари се мерите, аз последно се мерих на един електронен и беше много точен, не от ония със стрелките, та се чудя за у дома какъв да си взема, но пък и зная, че взема ли си кантар и работата отива към поднормено тегло, все искам още и още да свалям.И т'ва с кантара ми действа супер амициращо и след като се претегля се очудвам на кг, мисля си че тежа повече а като се премеря и хопп изненада.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Тъпотия е тва с кантара, не съм се мерила от април месец, гледай се в огледалото и се мери със сантиметър.

Много хубава тема! БРАВО!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Тъпотия е тва с кантара, не съм се мерила от април месец, гледай се в огледалото и се мери със сантиметър.
    Точно. И си мери старите дънки.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    След колко време след тренировка се яде ? И какво да ям (за отслабване става на въпрос) ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Няма храна, с която се отслабва или се дебелее. Има количества, от които можеш да отслабнеш или да надебелееш, и това зависи от твоите мерки, ръст, телосложение, години, активност...
    И няма златно правило за яденето след тренировка.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Нямах предвид да се слабее от храната, която трява да ям. Ясно ми е, че няма такава, от която да се отслабва. Въпроса ми беше, какво е подходящо да се яде след тренировка при отслабване.
    Мерси иначе.
    Последно редактирано от katii : 06-08-2013 на 12:34
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Не просто сте дебели свине и мъжете не ви обръщат внимание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си