- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Разбира се, че ще имаш корем, ако си гладувала и по този начин свалила. Т.е. нямаш никакъв мускул.
да..така беше за жалост.правя коремни преси от около месец всяка сутрин и понякога следобед,и на ден ми се събират към 80-като чета вие тук на какви интензивни тренировки се подлагате,се чувствам много мързелива :Д но като цяло имам добър метаболизъм(в смисъл че когато реших да отслабна бях висока 167 см. и тежах към 49 кг,50 когато преяждам :Д и ядях каквото ми падне,пак си бях слаба де,но коремът ми сутрин на гладно изглеждаше както сега изглежда след обилна вечеря примерно.)проблемът ми е,че свалям много бързо и ръцете и краката ми са като клечки и ще е грозно ако още се подлагам на диети.какви упражнения според вас мога да правя за корема,примерно плуването ще свърши ли работа?
Само заради това ли си на метформин? ИРИ изследва ли? ОГТТ прави ли?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ще ти опиша всичко на лично ако си съгласна, за да не съм прекалено оффтопик и да не занимавам отслабващите с хормоните ми.
За съжаление няма да мога да почна йога предизвикателството, тук ми е много бавен интернета и едвам зарежда. Ще го правя от другия месец. Дотогава - сряда, събота и неделя ще отделям по поне 30 минути.
Записаха ме при втори гинеколог в София другия месец. Тази сегашната каза, че най-вероятно решението ще бъде противозачатъчни, искам и второ мнение, както и хомеопат (което ще бъде сигурно към септември месец, че колко са им свободни часовете...), до последно ще ги отказвам, но ако се налага и това е единствения вариант да имам редовен цикъл, ще прибягна и до тях.
След като спрях противозачатъчни, трябваше да ми дойде миналия четвъртък, все още си чакам..Знаех си, че така ще стане, ама..Гинекологът ми каза, че ако не ми дойде до 35-ия ден, ще ми предпише отново Дуфастон по някаква схема.
^ Гледам, че и при хомеопат ще ходиш. Аз няма да стъпя при какъвто и да е подобен тип "лекар" вече. НИКОГА. Миналата година по това време ме докара до алергичен шок- още малко време трябваше и не се знаеше какво щеше да стане с мен. Само споделям опит. По принцип има доста доволни хора от хомеопатията де, даже се учудвам. Най-вероятно при всеки е индивидуално, моят организъм просто не понесе тия измишльотини.
Хомеопатията не е за всеки, има хора които са алергични към тези билки и капсулки разни. Та не е за рискуване, алергичния шок е доста сериозно състояние.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Да, дано няма подобни неща, ама все си мисля и си се надявам, че по-добре да чакам дълго време, но само с билки, отколкото да вкарвам външни препарати и хормони в тялото...
Така си е, пробвай първо без хормоните и все пак ако малко коригираш хапването ще видиш резултат, ще трябват няколко месеца при теб щом правиш година с този проблем. Но е по-добре от всички видове лекарства и е безобидно.
Какво се хвана за храненето, не знам къде съм го описвала въобще, че да си мислиш, че то ми е проблема.
Предполага се, че поради ограничената храна и отслабване ти спира цикъла, освен ако не са ти установили друг проблем несвързан с храненето, а с детеродните органи. На който може да се дължи проблема. Но ти явно си решила, че без никаква причина ти се случва това и заявяваш, че няма отношение с режима ти на храна, тренировки, това е стрес за подрастващия организъм, който тепърва израства и се оформя.
Храната ми съм я оправила. Пределно ясно ми е, че ми спря, залади липсата на такава, но вече си е съвсем наред. Знам и че няма да се оправи нито за един, нито за два месеца, но пак казвам - ако има вариант с някакви билки, а не с противозачатъчни, съм готова да чакам колкото е необходимо.![]()
Ето значи първата стъпка е направена, щом храненето си оправила, сега ти трябва само търпение и нещата ще си дойдат на мястото.![]()
Ядох пица с ананас, и беше много свежа, препоръчвам.По принцип не съм от най-големите експериментатори и като цяло любители на екзотични ястия, но това определено ме грабна.
В понеделник имам рожден денОбожавам тирамису, не съм яла повече от 2 години, и ако в заведението, където ще празнувам го предлагат, със сигурност ще си поръчам. Харесвам домашно направено, яла съм само направено от мен, но май няма да имам време да си го приготвя...
Утре и аз имам рожденничка в нас и май ще хапна сладолед, веднъж в месеца не е нещо, което ще ме сбърка.
А да ви питам вие с какви кантари се мерите, аз последно се мерих на един електронен и беше много точен, не от ония със стрелките, та се чудя за у дома какъв да си взема, но пък и зная, че взема ли си кантар и работата отива към поднормено тегло, все искам още и още да свалям.И т'ва с кантара ми действа супер амициращо и след като се претегля се очудвам на кг, мисля си че тежа повече а като се премеря и хопп изненада.
Тъпотия е тва с кантара, не съм се мерила от април месец, гледай се в огледалото и се мери със сантиметър.
След колко време след тренировка се яде ? И какво да ям (за отслабване става на въпрос) ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Няма храна, с която се отслабва или се дебелее. Има количества, от които можеш да отслабнеш или да надебелееш, и това зависи от твоите мерки, ръст, телосложение, години, активност...
И няма златно правило за яденето след тренировка.
Нямах предвид да се слабее от храната, която трява да ям. Ясно ми е, че няма такава, от която да се отслабва. Въпроса ми беше, какво е подходящо да се яде след тренировка при отслабване.
Мерси иначе.![]()
Последно редактирано от katii : 06-08-2013 на 12:34
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Не просто сте дебели свине и мъжете не ви обръщат внимание